Dobro za njega barem ima sanse. Za tebe se bojim da je vec prekasno.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Čemu uvrede odmah? Šta sam slagao? Je li kod vas Katalonaca takva kultura dijaloga?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Igra omladinac.

Treba priznati da je dugo izdržao jak ritam, malo više od pola sata.
Sreća pa je mlad, šta ima veze što je protivnik skoro 10 godina stariji, sada je normalno da onaj teniser od 35 pobjedi onog od 20. Iskustvo je bitno.

Sreća pa je mlad, šta ima veze što je protivnik skoro 10 godina stariji, sada je normalno da onaj teniser od 35 pobjedi onog od 20. Iskustvo je bitno.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Baš se bukvalno raspade.
Šta ga briga set je osvojio.

Šta ga briga set je osvojio.

Ne odgovori ti meni na pitanja.
Nisam te uvrijedio, samo rekao dijagnozu, nije to nikakav raspad nego realan omjer snaga, nisam katalonac nego bosanac.
Eto ti odgovori
⚽FK Garaže⚽
- OldFashioned
- Kontakt:
Kakav paćenik..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jesi uvrijedio itekako, a još nisi odgovorio na ona tri pitanja.
Jadan je tenis gdje je realan odnos snaga da veterani tenisa pobjeđuju igrače od 20 i "kusur" godina, i tako godinama.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 jul 2022, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ko?
Nesto se Nicku prigovara oko ponasanja, a Nole svaki put ratuje sa publikom, i sada ih provocira salje im puse neke, koji klinac mu to treba
Idiot
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I to je to. Sada me interesuje može li Nick osvojiti dva seta u nedjelju? Valjda je imao dovoljno odmora od srijede.
Ipak je on pripadnik "nebeskog" naroda. Kako će se tek u nedjelju ponašati?

- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.
Ko zna sta bi prvi ti ili ja radio da te neka grupa "navijaca" provocira...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Pensioner26
- Kontakt:
Biti će krvavo u nedjelju. Moglo bi biti barem verbalnog sukoba. Ili Grk sisica neće smjeti ništa u oči da kaže.
NukeR_G1970 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:02Tako sto ce da izvadi k.tu na sred centralnog terena Vimbldona posle pobede nad Kirijosom i pozove najpoganiju naciju na planeti da mu se sagne.

Nadam se zato iskreno da neće moći ući u SAD.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne vjerujem, smirile su se malo strasti nakon onog njasra u Australiji.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 19:03Biti će krvavo u nedjelju. Moglo bi biti barem verbalnog sukoba. Ili Grk sisica neće smjeti ništa u oči da kaže.
Iako očekujem gusto finale, ipak Nickovo prvo GS finale, a Nole još ni seta uzeo nije protiv njega u 2 meča.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.