Premijer liga BiH - aktuelno

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2022, 15:31

Jakorovic prosle sezone kad njegova ekipa nije igrala Evropu kaže za odgadjanja zbog Evropskih utakmica
Opet mi je nevjerovatno da profesionalci koji treniraju svaki dan, da ne mogu igrati svaka 3-4 dana.

Zrinjski ove godine igra Evropu i prva i jedina utakmica(za sada) koja je otkazana je Zrinjski-Sloboda. :crazy:

Kontradiktornost na maximum. Sreca ostaju zapisane ovako neke izjave,ovaj je general prije borbe bio ne kako se obicno kaže general poslije borbe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 08 jul 2022, 15:40

Nema danas principa.
Dobio mogućnost i iskoristio je. Zna da su veće šanse za prolaz ako ne budu igrali za vikend.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jul 2022, 15:43

Pa svakako bi igrali ligu poslije Sheriffa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2022, 15:51

LeonProfessional je napisao/la:
08 jul 2022, 15:40
Nema danas principa.
Dobio mogućnost i iskoristio je. Zna da su veće šanse za prolaz ako ne budu igrali za vikend.
Liga je ako igra za vikend 4/5 dana uposlije Sheriffa,i ono igras sa Slobodom na neutralnom terenu, nemas gradski derbi pa kao mozes kroz prste progledat. I nebi mi bio problem da prošle godine nije pricao kontra

Šupljator i Jakir ,sam se sa sobom posvadjao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 08 jul 2022, 16:19

miky_hz je napisao/la:
08 jul 2022, 15:51
LeonProfessional je napisao/la:
08 jul 2022, 15:40
Nema danas principa.
Liga je ako igra za vikend 4/5 dana uposlije Sheriffa,i ono igras sa Slobodom na neutralnom terenu, nemas gradski derbi pa kao mozes kroz prste progledat. I nebi mi bio problem da prošle godine nije pricao kontra

Šupljator i Jakir ,sam se sa sobom posvadjao
Joj mene prebacilo da je ovaj vikend liga :D
Ne znam otkud mi to
Halali.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jul 2022, 16:29

Smijesno je da Zrinjski odgadja utakmicu sad na pocetku, ma kod nas sve moze
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

oliverdragojevic
Kontakt:

Post Postao/la oliverdragojevic » 08 jul 2022, 16:36

Zrinjski igra u utorak u Moldaviji, pa onda odmah tjedan iza europsko gistovanje. Može biti u Istambulu, Luksemburgu, Mariboru ili Tirani.
Pa ajde vi smislite način kako teoretski otići autobusom na gostovanje Slobodi, vratiti se u Mostar ajmo reći u nedjelju i doći do npr. Istambula u ponedjeljak?

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 jul 2022, 16:47

Nije zar već kmečanje?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jul 2022, 16:50

miky_hz je napisao/la:
08 jul 2022, 15:31
Jakorovic prosle sezone kad njegova ekipa nije igrala Evropu kaže za odgadjanja zbog Evropskih utakmica
Opet mi je nevjerovatno da profesionalci koji treniraju svaki dan, da ne mogu igrati svaka 3-4 dana.

Zrinjski ove godine igra Evropu i prva i jedina utakmica(za sada) koja je otkazana je Zrinjski-Sloboda. :crazy:

Kontradiktornost na maximum. Sreca ostaju zapisane ovako neke izjave,ovaj je general prije borbe bio ne kako se obicno kaže general poslije borbe.
Dokaz da su svi naši "strućnjaci" obične plačipičke...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jul 2022, 16:57

oliverdragojevic je napisao/la:
08 jul 2022, 16:36
Zrinjski igra u utorak u Moldaviji, pa onda odmah tjedan iza europsko gistovanje. Može biti u Istambulu, Luksemburgu, Mariboru ili Tirani.
Pa ajde vi smislite način kako teoretski otići autobusom na gostovanje Slobodi, vratiti se u Mostar ajmo reći u nedjelju i doći do npr. Istambula u ponedjeljak?
Fokus na problemu je na Jakirovicu koji se podsmijavao na takve odluke onog trenutka kad mu ekipa nije igrala Evropu.

A to pitanje koje si postavio je prica za sebe,predstavio si vožnju autobusom sa gostovanja u Bosni kao da idu pješke u Rusiju,a opet kazem to je najmanji problem nije to fokus,nek odgadja ko želi,ali ako si jucer pricao jedno nemoj danas da radiš drugo.

Ja prvi nebi ni spomenuo ovo da mi ova izjava nije ostala urezana baš sto se neko napokon sjetio to reci od trenera ,ali sada je palo to vodu i ispostavilo se da je šibicar ko i svi ostali

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jul 2022, 17:03

Ništa novo za mitomane i falsifikatore svega, sutra oćekujem da se glorifikovani profa obrati novinarima i kaže kako su izmislili tu njegovu izjavu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 jul 2022, 17:03

miky_hz je napisao/la:
08 jul 2022, 16:57
08 jul 2022, 16:36
Fokus na problemu je na Jakirovicu koji se podsmijavao na takve odluke onog trenutka kad mu ekipa nije igrala Evropu.

A to pitanje koje si postavio je prica za sebe,predstavio si vožnju autobusom sa gostovanja u Bosni kao da idu pješke u Rusiju,a opet kazem to je najmanji problem nije to fokus,nek odgadja ko želi,ali ako si jucer pricao jedno nemoj danas da radiš drugo.Ja prvi nebi ni spomenuo ovo nebi da mi ova izjava nije ostala urezana i kad sam ga tog trenutka pohvalio za to sto je neko napokon to rekao,ali sada je palo to u vodu
Igrao je i Velež isto tako kad je odgodio tu jednu utakmicu , pa se on našao pametan pa davao takve izjave . A Velež je nakon dolaska iz Grčke odma krenuo u Bijeljinu busom . Od 6 utakmica samo jednu otkazao i to sa njim .
Jakire sto poseres to i pojedeš izgleda , znao si kenjat prošle godine . A šta je sad ,ne ide ti se do Tuzle busom ?
Imaš pravo da iskoristiš i zašto da ne , al nemoj kenjat kao prošle godine kad nisi u toj situaciji bio
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

oliverdragojevic
Kontakt:

Post Postao/la oliverdragojevic » 08 jul 2022, 17:05

3 gostovanja u tjedan dana, od toga 2 europska. Volio bih vidjeti toga tko bi taj put uspio organizirati. Tako se potrefilo. Da je bar jedna od tih utakmica kod kuće ne bih ga branio. Vidit ćemo za daljnja kola hoće li ih odgađati, ovo mu ja opraštam.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 jul 2022, 17:08

08 jul 2022, 17:05
3 gostovanja u tjedan dana, od toga 2 europska. Volio bih vidjeti toga tko bi taj put uspio organizirati. Tako se potrefilo. Da je bar jedna od tih utakmica kod kuće ne bih ga branio. Vidit ćemo za daljnja kola hoće li ih odgađati, ovo mu ja opraštam.
Moj Olivera šta si gledao prošle godine , Velež je 6 utakmica igrao europe i samo jednu ligasku odgodio , i to sve domaće europske je opet morao igrat van svoje kuće . Pa s povratkom iz Grčke odma u Bjeljinu na put . Rekord odigranih utakmica u jednoj sezoni oborili
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 jul 2022, 17:12

Odgoda derbija nije najbolje sjela Plemićima koji zapravo nisu ni mogli nego prihvatiti odluku Saveza – jer Velež je na vrijeme podnio zahtjev, osam dana prije prvotnog termina utakmice. To što Savez odgode dijeli šakom i kapom, to je neka druga priča… priča koju bi trebalo usporediti sa primjerom HNL-a gdje su također svi svojevremeno odgađali kad im je zatrebalo i nije, nakon čega je HNS donio odluku da klubovi mogu dobiti jednu odgodu u kvalifikacijskim rundama, a drugu u skupinama…
– Tako je kako je. Da, razbilo nam je to ritam, jer gađaš tu neku formu na početku prvenstva i onda dođe odgoda, rekao nam je šef struke Sergej Jakirović pa pogledao još jednom preko ramena, prema Pecari, gdje je Zrinjski na startu prvenstva odigrao bez golova.

Pokenjas pa pojedes , Jakire Jakire ne ide to tako .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

oliverdragojevic
Kontakt:

Post Postao/la oliverdragojevic » 08 jul 2022, 17:32

opalaopala je napisao/la:
08 jul 2022, 17:08
08 jul 2022, 17:05
Moj Olivera šta si gledao prošle godine , Velež je 6 utakmica igrao europe i samo jednu ligasku odgodio , i to sve domaće europske je opet morao igrat van svoje kuće . Pa s povratkom iz Grčke odma u Bjeljinu na put . Rekord odigranih utakmica u jednoj sezoni oborili
Ok, evo pogledao sam raspored Veleža. U Bijeljinu su išli ne iza Grčke, nego iza Švedske, nevažno. Između 6 europskih Velež je igrao 3 prvenstvene, od toga dvije u Mostaru. Odgođena je bila utakmica sa Zrinjskim, isto u Mostaru. Bolje bi mu bilo da je odgodio ovu Bijeljinu, nego Zrinjskog. Uglavnom nije se našao u situaciji da gostuje 3 utakmice za redom. Hoću reći da ova odgoda možda i nije do Sergeja, nego do organizacije puta, još se ne zna gdje tu utakmicu drugog pretkola Zrinjski gostuje, da li će poći autobusom ili avionom, kada treba poći itd. Kao što sam rekao, vidjet ćemo za sljedeća prvenstvena kola. Toliko na ovu temu.

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 08 jul 2022, 19:26

Zahtjev za odgodu sigurno nije podnjeo Jakirović prema tome ne znam šta baljezgate.

Avanti1926
Kontakt:

Post Postao/la Avanti1926 » 08 jul 2022, 19:38

Ma da, duša moja, vjerovatno se protivio odgađanju, ali ga niko nije htio poslušati. Aj ne prdi Boga ti

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 08 jul 2022, 20:42

Avanti1926 je napisao/la:
08 jul 2022, 19:38
Ma da, duša moja, vjerovatno se protivio odgađanju, ali ga niko nije htio poslušati. Aj ne prdi Boga ti
:rol: plakao kod uprave nije htio da odgode utakmicu, molio, kumio :rol: sta se sve nece procitat ovdje

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 08 jul 2022, 20:47

Pozdrav raja, jedno pitanje za plave iz Sarajeva. Gdje je i šta radi Sead Bučan?
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 08 jul 2022, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordo10, delko, jurisicduska, VivaLaLiberta i 59 gostiju.