Zabio je mali dva gola konobarima San Marina. Ako se zbog toga ovoliko kmeci po forumu i prizivaju opet ovakvi igraci, onda mi zaista nikad pameti necemo doci..
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne vjerujem sta citam

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Neko sa AZ na nasem stadionu a mi sa Kolubarom i Pljevljima.Au ko nam ovo uradi pic… nevidio ocima.Ne gumo sevi Remze mi.Ipak ću doc da vidim kako Lale igraju.
"mali" bar zabija, mi u ekipi nemamo igraca koji zabije 7 komada u sezoni.
Ne placem ja za njim ali je cinjenica da pustamo djecu u vrijeme kad smo izuzetno stara i losa ekipa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Delinjo i brko dva vrla stručnjaka foruma. Ako je njima smijesno to što pišete morate znati da se ofirate. Stručni sud aka Jusufbegovic - VEDO.
problem je taj sto smo mi momku **** majku jer je od Seje Brajlovica unuk a da mu minute nismo dali,problem je sto u Kulasinu nismo nista
vidjeli,sto Jahicu nismo minute dali( a ljudi koji su ispred nas 20 godina u svemu ti kazu da momak ima potencijal) ,sto Kocevica nismo potpisali ........... Umjesto njih mi smo opasne pare dali za Vistice i ostale retarde

-
- Kontakt:
Igraci se dovode prema potrebi za poziciju i da li ga mozes dovesti u zavisnosti platezne moci i njegovog statusa u klubu. Pored toga niti jedan od trojice nabrojanih ne prelaze 27 god. Imamo nekoliko starijih sto je normalno al uopste nismo stara ekipa ko sto neko gore rece.
I dajte da vidimo pocetak sezone pa da onda dajemo sud kakve smo (ne)kvalitete mada sam i ja skeptik sto se tice pojedinih igraca al da se ne zalijecem.
I dajte da vidimo pocetak sezone pa da onda dajemo sud kakve smo (ne)kvalitete mada sam i ja skeptik sto se tice pojedinih igraca al da se ne zalijecem.
-
- Kontakt:
Tropski baar, pivo mi daj, pusti Zelju i ne prekidaaaj
Kad se vracaju nazad? Ima li ikakvih info o generalki pred sezonu?
Kad se vracaju nazad? Ima li ikakvih info o generalki pred sezonu?
To se napiše da ti MISLIS da se tako dovode igrace. Ne možeš ti da tvrdis kako se igrači dovode. Kako ćeš ti iz kuće znati,meni to zanima? Kako to vi olako tvrditi stvari za koje se zna da nemate pojma.Ganola1921 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 09:50Igraci se dovode prema potrebi za poziciju i da li ga mozes dovesti u zavisnosti platezne moci i njegovog statusa u klubu. Pored toga niti jedan od trojice nabrojanih ne prelaze 27 god. Imamo nekoliko starijih sto je normalno al uopste nismo stara ekipa ko sto neko gore rece.
-
- Kontakt:
Tako se inace dovode fudbaleri u svim klubovima, ja ne vidjeh da ijedna ekipa na svijetu ima 11 lijevih bekova. Koji sport ti pratis? Mozda pises samo da bi ovdje kontru puco jer si nezadovoljan svojim statusom!?
Beća nije za fudbala, Subašić kilav, Drina loš, Malić ne zna trčati, Gasal spor i ostali epiteti, kad napuste klub kao žalimo za njima. Ali oni koji su otišli i koje dižete u nebesa mali četnik Kulašin i ovaj Kočević nisu ništa bolji od naših mladih igrača..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
MojaTV prenosi protiv leotara, ko ne mogne doci.
-
- Kontakt:
Ta ce debili nasi i poslije svi nam krivi, a sve pljujemoMamba21 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:43Beća nije za fudbala, Subašić kilav, Drina loš, Malić ne zna trčati, Gasal spor i ostali epiteti, kad napuste klub kao žalimo za njima. Ali oni koji su otišli i koje dižete u nebesa mali četnik Kulašin i ovaj Kočević nisu ništa bolji od naših mladih igrača..
Tema je postala,što bi dr.Arslanagić rekao:Prde Mahmut,nemoš dahnut!
Žali bože par forumaša koji se trude da ovo liči na nešto.
Žali bože par forumaša koji se trude da ovo liči na nešto.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Imal boomova kakvih danas sta kazuu tajger vudss i dubioza
- dubioza144
- Kontakt:
Samo drzi ovaj ritamBojudaosinebu je napisao/la: ↑08 jul 2022, 12:22Imal boomova kakvih danas sta kazuu tajger vudss i dubioza

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Slažem se. Fali više brko objektivni pljuvac da pise uz kanu,i delinjo. Tema bi se vratila sigurno na bolje. Hulahopka je kriv što su oni pobjegli na drugo forum,pa se sad vratili.
Sine dragi pogledaj ekipe u okruženju koliko imaju igraca na kojim pozicijama. Jadan ne bio ..Ganola1921 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 10:50Tako se inace dovode fudbaleri u svim klubovima, ja ne vidjeh da ijedna ekipa na svijetu ima 11 lijevih bekova. Koji sport ti pratis? Mozda pises samo da bi ovdje kontru puco jer si nezadovoljan svojim statusom!?
-
- Kontakt:
Sine smaras sa svojim nebuloznim kontrama. Utakmica pocinje za 21 minutu!
Muftić, Šehić, Cocalić, Kosorić, Vego, Mekić, Hodžić, Štilić, Santos, Beganović, Subašić.
Muftić, Šehić, Cocalić, Kosorić, Vego, Mekić, Hodžić, Štilić, Santos, Beganović, Subašić.
Vrlo vjerovatno i prvi sastav protiv Leotara
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 41 gost.