Nije bilo wanda kare u to vrijemefera je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:59https://web.archive.org/web/20080327183 ... tsport.ba/
Ovo je super izgledalo a nekako mi se u to vrijeme i sadrzaj portala cinio bolji nego danas

Nije bilo wanda kare u to vrijemefera je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:59https://web.archive.org/web/20080327183 ... tsport.ba/
Ovo je super izgledalo a nekako mi se u to vrijeme i sadrzaj portala cinio bolji nego danas
Novi vakat prika, neki ludi, izopačenibombaysaphire je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:59Ado1922 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:52Onaj iz 2008 je bio top u svoje vrijemeadmin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:47nisam pitao za mišljenje, samo sam se prepao da možda većina korisnika nije dobila nove stranice... nekako mi pljuvačina (koju naravno očekujem) izostala, to mi nije bilo prirodno, pomislio sam da je neki bug.
doduse, bilo je i par korisnih komentara koje treba uvažiti.
inače, ovo je šesti redizajn u 14 godina, svaki je bio katastrofa, mnogo gore od prošlog. Znači, valjao je jedino prvi iz 2008. godine![]()
Za ove mlade koji se ne sjećaju
https://web.archive.org/web/20080327183 ... tsport.ba/
Zašto ovdje nije bilo Wandi , reklamiranja uličnih tuča i slično ?
admin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:12uzmi ovaj forum... najčitanija tema premijer lige - navijački izvještaji (o tučama i drugim vidovima mahom nezakonitih djela), Chat - gluposti i budalaštine, Ljepotice... sve je to daleko ispisanije i čitanije od Olimpijade, Formule 1, košarke, rukometa... Tu ne pišemo mi, već vi, pa opet radije stavljate slike nekih curica, nego da bacite konkretan komentar o nekoj košarkaškoj utakmici, da ne kažem o biatlonu...
al treba neko da ti piše o biatlonu, a da to ne čita niko, a interesuje trojicu biatlonaca u državi koji svakako znaju sve to bolje i čitaju svjetske sajtove. nema to smisla.
OldFashioned je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:14admin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:12uzmi ovaj forum... najčitanija tema premijer lige - navijački izvještaji (o tučama i drugim vidovima mahom nezakonitih djela), Chat - gluposti i budalaštine, Ljepotice... sve je to daleko ispisanije i čitanije od Olimpijade, Formule 1, košarke, rukometa... Tu ne pišemo mi, već vi, pa opet radije stavljate slike nekih curica, nego da bacite konkretan komentar o nekoj košarkaškoj utakmici, da ne kažem o biatlonu...
al treba neko da ti piše o biatlonu, a da to ne čita niko, a interesuje trojicu biatlonaca u državi koji svakako znaju sve to bolje i čitaju svjetske sajtove. nema to smisla.
![]()
pa to je klasično ponašanje bubuljičavog pubertetlije. pokušava se dokazati suprotstavljajući se dokazanim autoritetima. Tzv. mangupisanje pred rajom. nekog to prođe u osnovnoj, većinu u srednjoj, neko to nikad ne preraste pa kad više među svojim društvom nema sagovornika za takvo ponašanje, traži ga online.FabioMiretti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:15kad smo kod gluposti u ulozi magnetne sile, moze li analiza koliko postova imam kad si ti online, a koliko kada si offline![]()
FabioMiretti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:18OldFashioned je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:14admin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:12uzmi ovaj forum... najčitanija tema premijer lige - navijački izvještaji (o tučama i drugim vidovima mahom nezakonitih djela), Chat - gluposti i budalaštine, Ljepotice... sve je to daleko ispisanije i čitanije od Olimpijade, Formule 1, košarke, rukometa... Tu ne pišemo mi, već vi, pa opet radije stavljate slike nekih curica, nego da bacite konkretan komentar o nekoj košarkaškoj utakmici, da ne kažem o biatlonu...
![]()
![]()
Auh, kakvo 'strujanje nostalgije' kroz tijelo sam osjetio otvaranjem tog linka... je l' moguce da je proslo 15-ak godina...fera je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:59https://web.archive.org/web/20080327183 ... tsport.ba/
jaci si, nema dvojbe
Ali ne mogu ovdje prodaviti priču "mi treći portal u državi", kao eto oni jaki, jaki su koliko su u Srbiji jaki Kurir i Blic zbog nadrealno glupih naslova koje vuku prosječnog Bošnju da ostavi toliko željeni klik.AshburtonG je napisao/la: ↑07 jul 2022, 23:07Osnove prodaje. Prvo privuces kvalitetom, a onda trazis nacine za maksimiziranje dobiti. Onaj ko ih krivi za to jednostavno zivi u nekoj iluziji utopijskog razmisljanja. Da raju ne zanima, ne bi ni bilo tog sadrzaja. Prilicno sam siguran da guz.ovi Wande imaju 10x vise klickova od vijesti iz BH Premijer Lige.
Medjutim, s druge strane bi vjerovatno i pojacan kadar novinara donio doprinos citanju "sportskijih" clanaka. Bilo je, cini mi se, nekih pokusaja, ali nit su clanci bili dovoljno dobri(premalo konciznosti, previse nepotrebnih podataka), nit su reklamirani dobro(vazda bili u nekim losijim dijelovima stranice).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.