Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Cestitke nasim ekipama, dobra sedmica 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ako recimo budemo imali tri predstavnika u 3 pretkolu Konferencija na koliko bi nabildali
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakvi dolasci TC tobejarabi. Veselinovic, Smajlagić, pa i ovaj Hrkac. Dizelaši teški.
Ali eto kako god, čestitke im na pobjedi
Ali eto kako god, čestitke im na pobjedi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ja bi samo podigao ruke i spustene glave do centraDamirT je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:37NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:36Allahu dragi ko da su u najmanju ruku Interu zabili![]()
![]()
![]()
Sramota bi me bilo se ovoliko radovat,dali im golove kad ljudi nisu mogli hodat![]()
A vi se svi nama niste poslije Milsamija,Zarije,Kukesija?To su i ozbiljniji klubovi,hej halo ovi ljudi sutra ujutro idu na posao da rade nine to five
Ali eto hajd,cestitke na pobjedi kao i svima nasim.Bar ce nam koefcijent lige nabiti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jul 2022, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A koe onaj Mendeš, joj centaršuteva hahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije ba problem biti bolji kontra ovih. Ovi su dno dna. Imaš negdje tekst o njihovoj ligi, ozbiljno ko termini po SarajevuOmerbavarac je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:38Bravo Tuzla.
Sticem dojam da je vecina negativnih komentara dosla od strane navijaca koji su utakmicu pratili preko tekstualnog prijenosa.
Stoji da su Marinci amateri ali je bilo ocito ko je mnogo bolja ekipa veceras.
Vise nego zasluzena pobjeda.

Normalno da su bolja ekipa, pa da su otišli NK Višići, bolja su ekipa. Ali, ovakva Tuzla je užas. San Marino je dno, liga čije klubove čak i oni iz Andore redovno preslušaju. Znači, skroz druga dimenzija fudbala je kod ovih.
Lijepo je zbog bodova za državni koeficijent. U revanšima treba ostvariti 3/3, tome se nadam i očekujem.
-
- Kontakt:
Cekaj da Gorki odigra utakmicu, mozda jos povecaju koeficijent... Ja mogu mislit tuge navijaca Gorkog, @sky9 javiii seeee.
Tuzla City / Sloga Simin Han
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ASD
- Kontakt:
Imaju 15 registrovanih klubova u državi i svi igraju 1.ligu.zaostrog je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:42Nije ba problem biti bolji kontra ovih. Ovi su dno dna. Imaš negdje tekst o njihovoj ligi, ozbiljno ko termini po SarajevuOmerbavarac je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:38Bravo Tuzla.
Sticem dojam da je vecina negativnih komentara dosla od strane navijaca koji su utakmicu pratili preko tekstualnog prijenosa.
Stoji da su Marinci amateri ali je bilo ocito ko je mnogo bolja ekipa veceras.
Vise nego zasluzena pobjeda.Nastupi u Evropi isto. Ali nejse, dešava se i da neće gol, problem je što Tuzla NIŠTA odigrala nije. Pregledao sam utakmicu i Tuzla šanse nije stvorila. Imali su par situacija kao posljedica grešaka ovih levata, a to se mora dešavati jer su takav nivo. Nijednom da su izradili sami nešto, da su imali 5 100% šansi, pa da kažeš "nije išlo".
Normalno da su bolja ekipa, pa da su otišli NK Višići, bolja su ekipa. Ali, ovakva Tuzla je užas. San Marino je dno, liga čije klubove čak i oni iz Andore redovno preslušaju. Znači, skroz druga dimenzija fudbala je kod ovih.
Lijepo je zbog bodova za državni koeficijent. U revanšima treba ostvariti 3/3, tome se nadam i očekujem.
Nema 2.lige nikako.
Vala uz duzno postovanje, sto se Sarajevo izbrukalo po evropi nije nikoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:41Ja bi samo podigao ruke i spustene glave do centraDamirT je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:37NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:36Allahu dragi ko da su u najmanju ruku Interu zabili![]()
![]()
![]()
Sramota bi me bilo se ovoliko radovat,dali im golove kad ljudi nisu mogli hodat![]()
A vi se svi nama niste poslije Milsamija,Zarije,Kukesija?To su i ozbiljniji klubovi,hej halo ovi ljudi sutra ujutro idu na posao da rade nine to five
Ali eto hajd,cestitke na pobjedi kao i svima nasim.Bar ce nam koefcijent lige nabiti

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Svaka pobjeda donosi 0,25 bodovaEspiritosanto je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:40Ako recimo budemo imali tri predstavnika u 3 pretkolu Konferencija na koliko bi nabildali
A nerejeseno 0,125
-
- Kontakt:
Da se ne lazemo,stoji toVictor je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:45Vala uz duzno postovanje, sto se Sarajevo izbrukalo po evropi nije nikoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:41Ja bi samo podigao ruke i spustene glave do centra
Ali eto hajd,cestitke na pobjedi kao i svima nasim.Bar ce nam koefcijent lige nabiti![]()
Ali sto je Sarajevo puta doguralo do play offa nisu svi ostali zajedno

A i svi ostali su se bar priblizno obrukali(neki i vise puta) ali svi samo nas spominju.To nam puno znaci

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 jul 2022, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne vidim nigdje najavu uzvratnih utakmica...
dobro na kraju bi odlično
evo na brzinu koliko se bodova osvojilo u Week1, ovo onako na brzinu, sutra naveče će biti detaljnija analiza
Slovenija - 0.500
Bjelorusija - 0.250
Moldavija - 0.375
Litvanija - 0.250
BiH - 0.625
Finska - 0.500
Luksemburg - 0.375

evo na brzinu koliko se bodova osvojilo u Week1, ovo onako na brzinu, sutra naveče će biti detaljnija analiza

Slovenija - 0.500
Bjelorusija - 0.250
Moldavija - 0.375
Litvanija - 0.250
BiH - 0.625
Finska - 0.500
Luksemburg - 0.375
-
- Kontakt:
Hvala, mogli bi se onda nadati oko 3 za ovu godinuAnelMid je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:47Svaka pobjeda donosi 0,25 bodovaEspiritosanto je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:40Ako recimo budemo imali tri predstavnika u 3 pretkolu Konferencija na koliko bi nabildali
A nerejeseno 0,125
I Mostarske kiše kao da su stale
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko najbolje rezultate imali u globalu a da je bilo loših utakmica svakako stojiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:48Da se ne lazemo,stoji toVictor je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:45Vala uz duzno postovanje, sto se Sarajevo izbrukalo po evropi nije nikoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:41
Ja bi samo podigao ruke i spustene glave do centra
Ali eto hajd,cestitke na pobjedi kao i svima nasim.Bar ce nam koefcijent lige nabiti![]()
Ali sto je Sarajevo puta doguralo do play offa nisu svi ostali zajedno![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva tuga baljaaaaa... Šega bila gledati ovu komediju.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:42Cekaj da Gorki odigra utakmicu, mozda jos povecaju koeficijent... Ja mogu mislit tuge navijaca Gorkog, @sky9 javiii seeee.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slazem se iz krajnosti u krajnostMortemHz je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:51Daleko najbolje rezultate imali u globalu a da je bilo loših utakmica svakako stojiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:48Da se ne lazemo,stoji to
Ali sto je Sarajevo puta doguralo do play offa nisu svi ostali zajedno![]()

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je nemoguće sad izračunati jer se svaki rezultat pika ali eto ugrubo možda oko 2.500 iako ima ovdje potencijala i za mnogo bolji rezultat s obzirom na žrijeb Borca, Velež tek treba da igra a Zrinjski ima pristojne šanse.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:40Ako recimo budemo imali tri predstavnika u 3 pretkolu Konferencija na koliko bi nabildali
Tuzla i Borac ako dobiju i u revanšu to bi bilo 1.125 sve ukupno bez Zrinjskog.
Imali bi 4 predstavnika u 2. pretkolu i tu vala moraš donijeti makar 1.000 što bi bilo 2.125, u trećem malo nešto odigraj i nagurat ćeš minimalno 2.500 a ja očekujem oko 3.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa ti si naucio na komediju sa gorkim, bar tebi to nije problem.Sky9 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:53Kakva tuga baljaaaaa... Šega bila gledati ovu komediju.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:42Cekaj da Gorki odigra utakmicu, mozda jos povecaju koeficijent... Ja mogu mislit tuge navijaca Gorkog, @sky9 javiii seeee.![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.