Donnie Darko je napisao/la: ↑07 jul 2022, 18:30Neko je zapravo plaćen za ovo. Respekt za hustle.AshburtonG je napisao/la: ↑07 jul 2022, 18:21Programer samo izbacio 2 linije code-a i kaze evo vam novi dizajn.![]()

Donnie Darko je napisao/la: ↑07 jul 2022, 18:30Neko je zapravo plaćen za ovo. Respekt za hustle.AshburtonG je napisao/la: ↑07 jul 2022, 18:21Programer samo izbacio 2 linije code-a i kaze evo vam novi dizajn.![]()
Pa evo ja za sebe mogu reći da sam jedan tip IT stručnjaka, i otprilike ovakvu web stranicu sam na završnoj godini fakulteta pravila kao projekat koji je nosio 30% ocjene. Dakle, nije neka nauka trenutni dizajn.
bil ti za stoju ili je ipak vise?
Nisi shvatio. Te linije koda su se odnosile na neki prethodni dizajn.
Onaj iz 2008 je bio top u svoje vrijemeadmin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:47nisam pitao za mišljenje, samo sam se prepao da možda većina korisnika nije dobila nove stranice... nekako mi pljuvačina (koju naravno očekujem) izostala, to mi nije bilo prirodno, pomislio sam da je neki bug.
doduse, bilo je i par korisnih komentara koje treba uvažiti.
inače, ovo je šesti redizajn u 14 godina, svaki je bio katastrofa, mnogo gore od prošlog. Znači, valjao je jedino prvi iz 2008. godine![]()
Ado1922 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:52Onaj iz 2008 je bio top u svoje vrijemeadmin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 22:47nisam pitao za mišljenje, samo sam se prepao da možda većina korisnika nije dobila nove stranice... nekako mi pljuvačina (koju naravno očekujem) izostala, to mi nije bilo prirodno, pomislio sam da je neki bug.
doduse, bilo je i par korisnih komentara koje treba uvažiti.
inače, ovo je šesti redizajn u 14 godina, svaki je bio katastrofa, mnogo gore od prošlog. Znači, valjao je jedino prvi iz 2008. godine![]()
Za ove mlade koji se ne sjećaju
https://web.archive.org/web/20080327183 ... tsport.ba/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.