Ljudi apsolutni amateri, ne znaju voditi loptu, uštopati je, sami sebe driblaju. Šta je ba ovoooo

Jeb.em li ti ženo majku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ljudi apsolutni amateri, ne znaju voditi loptu, uštopati je, sami sebe driblaju. Šta je ba ovoooo
Ma i bez toga, svi smo znali gdje ovo vodi, prije ili kasnije...
Okrece se Husic Slobodi,nema drugog objasnjenja,Veselinovic,Kuzmanovic,Smajlagic su pojacanja za donji dio tabele.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:37Meni ovo nikako nije jasno, ako moze neko da mi pojasni, dakle Tuzla je ostala bez 2-3 kljucna igraca (Krpic, Dzafic, Moris) po prvi put su u europi, imaju Husica, umjesto da se pojacaju, da naredne godine budu jos jaci, oni duplo slabiji...
Okreće se izborima. Valja finansirati stranku sad kad su na koljenima.miky_hz je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:39Okrece se Husic Slobodi,nema drugog objasnjenja,Veselinovic,Kuzmanovic,Smajlagic su pojacanja za donji dio tabele.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:37Meni ovo nikako nije jasno, ako moze neko da mi pojasni, dakle Tuzla je ostala bez 2-3 kljucna igraca (Krpic, Dzafic, Moris) po prvi put su u europi, imaju Husica, umjesto da se pojacaju, da naredne godine budu jos jaci, oni duplo slabiji...
Zao mi samo Jovica jel bi sa proslogodisnjom ekipom puno bolji fudbal igrali nego pod Husrefom
mislim da tuzlaci nagovjestavaju da im se vraća husić, hintove evo daju po forumuJugjesamojedan je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:37Meni ovo nikako nije jasno, ako moze neko da mi pojasni, dakle Tuzla je ostala bez 2-3 kljucna igraca (Krpic, Dzafic, Moris) po prvi put su u europi, imaju Husica, umjesto da se pojacaju, da naredne godine budu jos jaci, oni duplo slabiji...
Intertoto Cup je bio Champions League i Copa Libertadores lično za ovo šega takmičenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.