Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Au, hoće li Novak sada naplatiti Grku za sve što je srao po njemu.
Srbi vec krenuli s teorijama da je namjerno predao da Kirdzo bude odmoran za Noleta 

- HuseinKapetan9
Bit cu vrlo iznenadjen ako on uzme vise od jednog seta novaku
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Morat ce servirati bas bas dobro i jos Novax treba da se malo prepadne ukazane prilike i ne odigra kako zna.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 20:28Bit cu vrlo iznenadjen ako on uzme vise od jednog seta novaku
Dajem mu 10% sanse.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Povuko se Rafa da odmori Nicka da moze uzeti jedan set u fianlu 
Al kakav hi presedan bio da Norie nekim cudom dobije Novaka
Ako nista finale ce biti zanimljivo zbog razno raznih izjava, ma da u zadnje vrijeme poceli su jedan drugome komplimente dijeliti, kao da se polako mire

Al kakav hi presedan bio da Norie nekim cudom dobije Novaka

Ako nista finale ce biti zanimljivo zbog razno raznih izjava, ma da u zadnje vrijeme poceli su jedan drugome komplimente dijeliti, kao da se polako mire

Mogao bi lagano film da se snimi ako Nick osvoji W.
Steta za Rafu ako je istina da se povlaci,nadam se da ce u potpunosti da se oporavi za americku turneju.
Steta za Rafu ako je istina da se povlaci,nadam se da ce u potpunosti da se oporavi za americku turneju.
- HuseinKapetan9
Justin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 20:30Morat ce servirati bas bas dobro i jos Novax treba da se malo prepadne ukazane prilike i ne odigra kako zna.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 20:28Bit cu vrlo iznenadjen ako on uzme vise od jednog seta novaku
Dajem mu 10% sanse.

Bila bi bas senzacija da novak izgubi
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Koji Srbi, cemu generalizacija?! Po meni je ovo bolje ua Đokovića, jer ce Grk biti bez ritma 3-4 dana...Pod uslovom da sutra dobije Britanca naravno.
Steta zbog Nadala zaista, nikad nije lijepo ovako zavrsiti tako vazan turnir. Volio sam da ga vidim u finalu s Novakom, ali nije se dalo.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
i u fudbalu je tim koji igra napadacki vazda tehnicki jaci,toj takoBosniaBoston je napisao/la: ↑07 jul 2022, 19:40Diskutabilno je da je Novak cisto tehnicki bolji od Rogera. Mentalno i fizicki jeste definitivno ali Roger bolje servira, bolji mu je forehand(koji je bitniji od bekenda), bolje miksa i igra na mreži, bolje kreira svoj ritam . Novakov slajs je jedan od najčudnijih udaraca u tenisu te ima problema da kreira svoj ritam kada igra protiv tenisera koji mu ga ne daju kao Medvedev. Novak je bolji teniser, bolji fizički i mentalno ali tehnički blaga prednost Fedu po meni

Ovo povlacenje Nadala je samo pokazatelj u kakvom je kurtzu tenis obzirom da Fritz koji je 13. na svijetu nije bio u stanju da dokrajci covjeka koji je evo nije sposoban ni da igra naredni mec.
Ne da je diskutabilno, vec je 101% tako.BosniaBoston je napisao/la: ↑07 jul 2022, 19:40Diskutabilno je da je Novak cisto tehnicki bolji od Rogera. Mentalno i fizicki jeste definitivno ali Roger bolje servira, bolji mu je forehand(koji je bitniji od bekenda), bolje miksa i igra na mreži, bolje kreira svoj ritam . Novakov slajs je jedan od najčudnijih udaraca u tenisu te ima problema da kreira svoj ritam kada igra protiv tenisera koji mu ga ne daju kao Medvedev. Novak je bolji teniser, bolji fizički i mentalno ali tehnički blaga prednost Fedu po meni
Roger je tehnicki stvarno najbolji igrac, Mouratoglu je to cesto znao spominjati i objasnjavati.
Pa Visko i Govedarica su 100x rekli kako je Krajinovic s tehnicke strane najbolji srpski teniser, ali tehnika ti ne garantuje uspjeh, uzmes za primjer Norrieja koji je tu negdje oko top10 i bekend 'radi posao', a tehnicki je vjerovatno među najgorim ikad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ajd nek i Nole jednom osvoji guz.ovace
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma glumio ba samo povredu. U pravu su bili crnji i ronaldo.
Steta zaista.Zadnji put kada je igrao protiv Novaka u SF Wimbledona bio je bolestan mech.Dobio je Novak kada Rafa na 8:8 nije iskoristio 3BP.
Sitni detalj je odlucio.U mechu je Nole bolesno servirao a Nadal sa baselinea bio nerealan.
Steta jer sam siguran bio da je citav tour u strahu od Nadala , Noletu ne bi bili svjedeno videti ga , ne tako davno rasuo ga je na RGu , igrom , pucao je iz svih mogucih pozicija.
KirdZo ima sanse.Mora brutalno servirati i biti strpljiv.Njemu je Nadal duplo losiji matchup jer udara raznovrsnije i agresivnije.
Sitni detalj je odlucio.U mechu je Nole bolesno servirao a Nadal sa baselinea bio nerealan.
Steta jer sam siguran bio da je citav tour u strahu od Nadala , Noletu ne bi bili svjedeno videti ga , ne tako davno rasuo ga je na RGu , igrom , pucao je iz svih mogucih pozicija.
KirdZo ima sanse.Mora brutalno servirati i biti strpljiv.Njemu je Nadal duplo losiji matchup jer udara raznovrsnije i agresivnije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oni sa SK non stop osporavaju to ali kad pricaju o Djokovicu kazu kako je on sa UŽASNOM povredom mišica dobio Fritza na AO 2021., tu nema ni trunke osporovanja, naprotivAshburtonG je napisao/la: ↑07 jul 2022, 20:53Ma glumio ba samo povredu. U pravu su bili crnji i ronaldo.
Don't believe the hype.
Više od 100 miliona dolara zaradio samo od nagrada a liječnička služba kroz cijelu karijeru mu bila takva da je kroz intervale konstantno bio povrijeđen.
Interesuje me od čega mu je pukao mišić?
Interesuje me od čega mu je pukao mišić?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pametan je Nadal,realno sa ovom povredom ne bi mogao dobiti Nicka,pa kad je vec tako daj mu bar viska odmora da odigra u nedelju za tebe.Nicku je puno bitnije da svjez udje u finale nego li da ima ritama a da odigra 4,5 sati protiv Rafaela pa da crkne,igrac koji definitivno nema tu kondicijsku snagu da u dva dana odigra neke epske meceve,ovako ce biti u puno boljoj situaciji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Steta, pravo mi je zao.
Rafa mi citavu ovu godinu dijeluje jako dobro (kad je zdrav).Tenis mu nikad kompletniji nije bio...
Bas sam se radovo nekom teskom mecu, dobrom izazovu na travi, da odmjeri snage, da vidimo sta je reci ...jos kako je onaj FH lupao jucer...nerealno bgm.
Oprt, bolje i ovo nego stopalo, ovo ce zarasti i Rafa aBd ima itekako sta reci na svim podlogama jos jedno vrijeme.
Ne vidim ko ga zdravog moze dobiti na 3 od 4 GS-a sem Novaka, a i tu ce ovaj upgraded Rafa itekako imati sta reci (msm na uso i ao, RG znamo sve)
A bogme vidimo da u zadnje vrijeme i WB gubi samo od nijih dvojice.
Vamos!
Rafa mi citavu ovu godinu dijeluje jako dobro (kad je zdrav).Tenis mu nikad kompletniji nije bio...
Bas sam se radovo nekom teskom mecu, dobrom izazovu na travi, da odmjeri snage, da vidimo sta je reci ...jos kako je onaj FH lupao jucer...nerealno bgm.
Oprt, bolje i ovo nego stopalo, ovo ce zarasti i Rafa aBd ima itekako sta reci na svim podlogama jos jedno vrijeme.
Ne vidim ko ga zdravog moze dobiti na 3 od 4 GS-a sem Novaka, a i tu ce ovaj upgraded Rafa itekako imati sta reci (msm na uso i ao, RG znamo sve)
A bogme vidimo da u zadnje vrijeme i WB gubi samo od nijih dvojice.
Vamos!
- FabioMiretti
- Kontakt:
kao da ne znamo kako zavrsava sitna boranija protiv big 3, svaki put neke kalkulacije i olaksavajuce okolnosti, pa ostanu na ispod 12 gemova, a tako ce bit i ovaj putL-Train je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:48pa kad je vec tako daj mu bar viska odmora da odigra u nedelju za tebe.Nicku je puno bitnije da svjez udje u finale nego li da ima ritama a da odigra 4,5 sati protiv Rafaela pa da crkne,igrac koji definitivno nema tu kondicijsku snagu da u dva dana odigra neke epske meceve,ovako ce biti u puno boljoj situaciji.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jah inače sve krema u finalima W ga dočekala.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nada zadnja umireFabioMiretti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:59kao da ne znamo kako zavrsava sitna boranija protiv big 3, svaki put neke kalkulacije i olaksavajuce okolnosti, pa ostanu na ispod 12 gemova, a tako ce bit i ovaj putL-Train je napisao/la: ↑07 jul 2022, 21:48pa kad je vec tako daj mu bar viska odmora da odigra u nedelju za tebe.Nicku je puno bitnije da svjez udje u finale nego li da ima ritama a da odigra 4,5 sati protiv Rafaela pa da crkne,igrac koji definitivno nema tu kondicijsku snagu da u dva dana odigra neke epske meceve,ovako ce biti u puno boljoj situaciji.![]()

Ali fkt u zadnja 3 od 4 finala Novak ce dobiti Andersona,Berettinija i Kyrgiosa,pa ovo je slabo i za 1/4 finale a kamo li za finala

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.