32.
Za to drugo se slazem
@justin 23
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Since joining City, Sterling has excelled for club and country. Only the Champions League title has eluded him. Since Pep Guardiola arrived at the Etihad in 2016, Sterling has been one of Manchester City’s best and most consistent outfield players alongside Kevin De Bruyne, and the stats back it up. His 131 goals in 339 appearances place him second on City’s all-time goal-scoring chart, only bettered by the legendary Sergio Aguero.RollMan je napisao/la: ↑06 jul 2022, 22:14Hvala Bogu izgleda City se riješava engleskog drveta.
Samo mi je nejasno kako ga nisu uvalili za skuplje pare, takvu prevaru Benfica, Porto, Atletico uvale nekom za 100 miliona.
Uglavnom , na Pepu je sada da dovede jedno vrhunsko krilo, kadar nije formiran, najveci konkurent ima znatno bolju dubinu ( pogotovo ofanzivnu, Jota, Nunez, Salah, Firmino,Diaz) npr Leao iz Milana bi bio bomba , top pojačanje
Ima d te citiram kad zareda 5 tekmi bez gola uz dosta promasenih prilikawadethegreat je napisao/la: ↑07 jul 2022, 15:12Pa statisticki ima manje promasaja od nekih "elitnih" napadaca puno manje u nekim slucajevima.
Problem je sto su neki od tih promasaja bili u bas bitnim tekmama.
Covjek je upgrade za nas napad i nije klada kako se ovdje prica.
Treba nam neko konstantan u napadu jer ovo sto smo imali je blago receno katastrofa.
Pa dobro recimo Liverpool nas nije uspio dobiti 4 puta u regularnom vremenu prosle sezone.
Mislim da Chelsea vise nece dovoditi igrace iz Farmerlige.wadethegreat je napisao/la: ↑07 jul 2022, 16:59Virgil van Dijk created more goalscoring chances (9) than Timo Werner (8) in the Premier League last season
Key passes completed by Christian Pulisic, Timo Werner and Kai Havertz combined in the Premier League last season: 44
Key passes completed by Frenkie de Jong in La Liga last season: 43
Fascinantna mi je pojedina statistika vezano za napadace Celzija.
Wallahi se nisam nikad oko Chelsea sekirao.wadethegreat je napisao/la: ↑07 jul 2022, 16:57Pa dobro recimo Liverpool nas nije uspio dobiti 4 puta u regularnom vremenu prosle sezone.
Mozda nam je Sterling taj push da ih rjesavamo u takvim tekmama.
Sklapa sebi Tuchel ekipu napokon ne sikiraj se ti za odabir igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.