Istina je, ode Dino Subašić u Cedevitu Junior
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Imao je ponudu Baskonije, itekako znaju u Europi za njega. Realno ko su selektori i bolje je ostati raditi individualno ovo ljeto nego trositi vrijeme na B divizijuGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 15:58Kakva glupost, cuj procijenili da je bolje da ne igra Evropsko prvenstvo.Vakat je da se 'omjeri' s ostalim centrima Evrope u svom uzrastu. Razvali B diviziju kao nekad Nurkic i maksimalno skreni paznju na sebe. Ovako niko ne zna za njega i niko nema jasan uvid u njegov kvalitet.
Cuo sam za interes Baskonije. Ne mislim da je potpuna nepoznanica i da niko nije cuo za njega, ali drugacije je kad odigra nesto sto je dostupno svima da pogledaju i analiziraju. Eurobasketi za mlade uzraste su doslovno izlozi i mislim da je njemu vakat da se pojavi na jednom takvom i da tako skrene paznju na sebe.Ethel je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:08Imao je ponudu Baskonije, itekako znaju u Europi za njega. Realno ko su selektori i bolje je ostati raditi individualno ovo ljeto nego trositi vrijeme na B divizijuGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 15:58Kakva glupost, cuj procijenili da je bolje da ne igra Evropsko prvenstvo.Vakat je da se 'omjeri' s ostalim centrima Evrope u svom uzrastu. Razvali B diviziju kao nekad Nurkic i maksimalno skreni paznju na sebe. Ovako niko ne zna za njega i niko nema jasan uvid u njegov kvalitet.
A dobro danas igraci se prodaju da im takvi nastupi ni ne trebaju, samo dobre agencije i konekcije, eno onaj Korman ode u Slask Wroclaw a upitan je kvalitet za BiH ligu. Naravno da bi mu godio nastup na Europskom, ali nije neka katastrofa za njega sto nece igrati, nece izgubiti vrijeme i stagnirati, a u kakvom su stanju reprezentacije upitno je i da li je to dobra sredina za nastupati.Ghuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:31Cuo sam za interes Baskonije. Ne mislim da je potpuna nepoznanica i da niko nije cuo za njega, ali drugacije je kad odigra nesto sto je dostupno svima da pogledaju i analiziraju. Eurobasketi za mlade uzraste su doslovno izlozi i mislim da je njemu vakat da se pojavi na jednom takvom i da tako skrene paznju na sebe.Ethel je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:08Imao je ponudu Baskonije, itekako znaju u Europi za njega. Realno ko su selektori i bolje je ostati raditi individualno ovo ljeto nego trositi vrijeme na B divizijuGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 15:58Kakva glupost, cuj procijenili da je bolje da ne igra Evropsko prvenstvo.Vakat je da se 'omjeri' s ostalim centrima Evrope u svom uzrastu. Razvali B diviziju kao nekad Nurkic i maksimalno skreni paznju na sebe. Ovako niko ne zna za njega i niko nema jasan uvid u njegov kvalitet.
Jeste, ali nije to razlog. Odbili su i njegovo igranje u juniorskoj Euroligi za Megu, njihov nacin da ga zastite od agenata.RoninX je napisao/la: ↑07 jul 2022, 12:02Ako je onaj Dubravko B., ex sekretar, usao u Buducnost onda je to vjerovatno neki njegov sukob sa savezom. Najgore je sto ispasta i mali i mi kao navijaci koji smo se radovali njegovom nastupu. Ako je sad poceo manipulisati sa njim sta ce onda biti kasnije...A nema garancije da cemo u krnjem sastavu izboriti A diviziju, da bi se Dzafic dogodine prezentirao protiv jace konkurencije... U svakom slucaju nema kraja razocarenjima vezanim za nas sport/ drzavu. Sto je najgore nema razlike izmedju otvorenih dusmana i "nasih". Ovaj čolan hitno mora dobit nogu nakon izbora .. Isto kao i ostatak pasivnih stetocina iz bosnjacke kvote
Pa ko još štiti igrača od agenata, to mu samo podiže cijenu. Pa svasta stvarno neću čuti.Ethel je napisao/la: ↑07 jul 2022, 13:03Jeste, ali nije to razlog. Odbili su i njegovo igranje u juniorskoj Euroligi za Megu, njihov nacin da ga zastite od agenata.RoninX je napisao/la: ↑07 jul 2022, 12:02Ako je onaj Dubravko B., ex sekretar, usao u Buducnost onda je to vjerovatno neki njegov sukob sa savezom. Najgore je sto ispasta i mali i mi kao navijaci koji smo se radovali njegovom nastupu. Ako je sad poceo manipulisati sa njim sta ce onda biti kasnije...A nema garancije da cemo u krnjem sastavu izboriti A diviziju, da bi se Dzafic dogodine prezentirao protiv jace konkurencije... U svakom slucaju nema kraja razocarenjima vezanim za nas sport/ drzavu. Sto je najgore nema razlike izmedju otvorenih dusmana i "nasih". Ovaj čolan hitno mora dobit nogu nakon izbora .. Isto kao i ostatak pasivnih stetocina iz bosnjacke kvote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.