Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Sretno. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odličan transfer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mirso 

bravo i za oca i za sina. samo naprijed!
Odlicna liga i klub sretnoooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Bravo Mirso kralju 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Bravooo mirsooo gorštače boaanski, cestitke obojici...odamah sam znao da nema od toga nista dok ti je preuzmes slucaj u svoje ruke.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Odličan izbor kluba, sretno Anelu u Engleskoj. Svaka čast, biti će Anel jedan od glavnih igrača reprezentacije, odličan fudbaler da ga sreća prati i povrede zaobiđu u Engleskoj.
Akobogda premier liga sledece sezone plan samo da odigra da sve od sebe
Anel je veoma sretan.
@SheffieldUnited
je ambiciozan klub i jedan od favorita za ulazak u #PremierLeague. Igrao je već u Engleskoj kao mali, i zna kako su treninzi pakleni. Siguran sam da će napredovat puno kao igrač." #BIH
@SheffieldUnited
je ambiciozan klub i jedan od favorita za ulazak u #PremierLeague. Igrao je već u Engleskoj kao mali, i zna kako su treninzi pakleni. Siguran sam da će napredovat puno kao igrač." #BIH
Mirso, legendo, Allah tebi i tvojoj porodici svako dobro dao! 
Sretno, Anele! Zelim ti sto vise dobro odigranih utakmice i da te Allah sacuva povreda i svih drugih problema. Dogodine, insallah, da te gledamo u najjacoj ligi svijeta!

Sretno, Anele! Zelim ti sto vise dobro odigranih utakmice i da te Allah sacuva povreda i svih drugih problema. Dogodine, insallah, da te gledamo u najjacoj ligi svijeta!

-
- Kontakt:
Ako nisu pare u igri, svaka čast na mudima za ovaj transfer. Godinu ipo, maksimalno mu dajem. Kakva prevara, glupi englezi, njemu sretno.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
- NerminFatic
- Kontakt:
Sretno, Anele!
Sve si info imao prvi sto se tice Anela. A i ono sto je propalo od transfera je Mirso potvrdio, Atalanta itd. I probleme koje su Markus i klub mu pravili.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hvala druze!
Vjeruj dan danas razmisljam o tom transferu u Atalantu. Nikad se ne zna koji put u zivotu je pravi, mozda Anelu ovo iskustvo bude zlata vrijedno i Sheffield odskocna daska za nesto veliko, ali imali su tada na stolu ogromnu ponudu (duplo vise para), Serie A, klub iz LP i onda Markus Rosenberg, Daniel Andersson se prave baje i igraju hardball sa talijanama.

Prije ili kasnije Anel ce se morati rijesiti Rosenberga. Kao sto je i Dzeko ostavio onog svog havera.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.