Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Grand Slam
zaigro je nadal od 5-5 na 120%, on bolje na travi od ovog ne moze udarati
- Romagnoli13
- Kontakt:
E moj Fritz čovjek bez prvog servisa i bolnog bekenda ti uzme dva seta. Još samo da te prebije u zadnjem setu za potpuni cirkus
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako dobije ovo ce se vrtiti. Kakav sampion.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- HuseinKapetan9

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije to samo "čovjek", već najbolji teniser svih vremena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:18E moj Fritz čovjek bez prvog servisa i bolnog bekenda ti uzme dva seta. Još samo da te prebije u zadnjem setu za potpuni cirkus
Don't believe the hype.
Pa normalno da ce ga prebiti. Evo poceli su i servisi sve jaci biti, sigurno su primila sredstva protiv bolova. Kao sto sam vec gore napisao, otpuhat ce ga peti set.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:18E moj Fritz čovjek bez prvog servisa i bolnog bekenda ti uzme dva seta. Još samo da te prebije u zadnjem setu za potpuni cirkus
⚽FK Garaže⚽
Generacija Z never fails to disappoint.
Sve sto je covjek trebao radit nakon pojave problema za Nadala jest igrat konstantno na njegov bekhend i sad bi se vec tusiro i drzo presicu za polufinale 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Rafa je jedan od najvećih sportsta svih vremena. Sve to stoji. Ali bez servisa i bekenda ako uzme ovo, Fritz je također krivakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:20Nije to samo "čovjek", već najbolji teniser svih vremena.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 19:18E moj Fritz čovjek bez prvog servisa i bolnog bekenda ti uzme dva seta. Još samo da te prebije u zadnjem setu za potpuni cirkus
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja fkt ne mogu shvatim. Imas samo jedan zadatak, forsiraj bekend pa cak i kad je nerezonski. On jok, ide pola-pola. Pa i Dzumhur bi shvatio do sada.
Fritz i ovako povrijedjen igra peti set sa Rafom, svaka mu cast
**** vas vise i povreda, kakve vise povrede a lik igra mec od 4 seta
**** vas vise i povreda, kakve vise povrede a lik igra mec od 4 seta
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da nije povrijedjen vec bi kuci hladio damu jer bi ovog klosara nabio za 2 sata.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A Nadal buba forhend samo cim dobije loptu na nj ko sto i treba kad je ovaj glup. Ajmo Rafaelee, ovakva glupost ne zasluzuje polufinale Vimbija

Kao prvo glup igrac, neiteligenten i nije znao sta treba raditi, a sad je vec strah i stisla se m.uda, ima par puta poen samo kreni korak dva naprijed, ali on se ne mice iz mjesta. Dok ga servis slusa bit ce u mecu, jednom kad stane...
⚽FK Garaže⚽
Sad ga lomi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne vidim scenarij u kojem tupko kao Fritz dobija gromadu kao Nadal u petom setu na Grand slamu.
Don't believe the hype.
Evo opet, nesmije napraviti korak prema mrezi, a ima dobijen poen. Ja nikako ne mogu razumjeti ove "slabije" igrace, izgubio si od Rafe i Novaka ili Feda hiljadu puta, znaci nemas sta izgubiti, pa kad se ti je ponudila sansa pa probaj nesto majka mu stara, ionako si sebi upisao poraz prije meca. Ne mozes cekati da se Rafa sam pobijedi, to neces docekati..
⚽FK Garaže⚽
Ideee!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa majstore 10 puta mu je na forhand saljes sta je s glavom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.