Ma stomačni miśić, i prošle sezone ga je zezao
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel mu fali nesto, jel gubi ili sta vec, **** mu vise i price o povredama, citava dva mjeseca se samo o tome prica, a lik leti terenom kako u francuskoj tako i u engleskojbodi123 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:33Pa đe si nesto sadronaldo99 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:00Zenljo otvori se, pa dokle vise ovako, evo sad pobjedjuje nije vise povrijedjen, ako opet pocne gubiti bice povrijedjenAshburtonG je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:52Ovo mi cak smrdi i na neku povredu. Covjek bas izgleda uznemireno.
Gledatje tenis i manite se glupih prica
- AshburtonG
- Kontakt:
Ako dobije ovaj set, painkilleri ce proradit nekad na pocetku treceg. Onda ima sanse nesto uradit.
Cuj ovog delegata iznad.
Cuj ovog delegata iznad.

Kod bekenda ga muci misic, fh ocito nije upitan, moze pokusat sad set uzet dok Fritz to ne skonta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Servira 160 na sat, 30 ispid svoj prosjeka. Cuj nista mu ne fali

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Ti nisi realan lik
Jok ništa mu ne fali, osim što prvi servis servira 150 na sat, šta ti gledaš da mi je znat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- HuseinKapetan9
Naravno da je Nadal medicinski fenomen
Citao si da je Nadal vise puta izjavio da ce mu ono mozda biti zadnji RG u karijeri,pa izjava prije pocetka ovog turnira da ne moze normalno hodati svaki dan
Sta ti je nejasno?

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ma livada je Rona, davno je to pokazao, nez sto mu replicirate, ocito poludi na pomen Rafe.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Fritz se loži na Nadalov forehand, ne'a druge.
Kakva habla.
Kakva habla.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Gledam evo mec gdje Rafa teci leti i udara lopticu iz sve snagebodi123 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 17:41![]()
Ti nisi realan lik
Jok ništa mu ne fali, osim što prvi servis servira 150 na sat, šta ti gledaš da mi je znat
Zamisli povrijedjeni Rafa uzeo RG i povrijedjeni Rafa ce igrati finale Wimbldona, jesam li ja realan ili ti
Kakvo mitsko stvorenje!!

- AshburtonG
- Kontakt:
Rade bobice.

-
- Kontakt:
Pricamo o Rafi i Roland Garrosu, 14 puta osvajacu tog turnira.
Ako iko moze osvojiti nesto, a da nije na 100% to je Rafa i RG.
Malo srece, malo se protivnici ukake, malo mentalne snage malo zrijeb i to je to.
Pod srecom mislim na to da "osvane dobar dan (pain free) "protiv nekih tezih peotivnika i to je to.Itekako moguce.
Samo treba slusat sta covijek kaze, kakav je tip povrede, oscilacije, kako moze imati dan da ne moze hodati a sutradn je pain free isl.
Kad to svaris sve ti bude jasno...
Saint Rafan,jos bi bolje bilo da umjesto reketom sa stakom igra.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobi čovjek set bez servisa, kako su jadne ove nove generacije tenisera
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Žao mi Fritza. Jadan se pogubi razmišljajući kakav bi bio da je spreman a ovaj roka na 120.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovo je uradio i Wawrinki 2014. na AO, uzeo jedan set doslovno hodajuci po terenu, kakav kralj...
Jos mu babo s tribina pokazuje da preda, a on nece...
Idol...
Jos mu babo s tribina pokazuje da preda, a on nece...
Idol...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Šta god da je u pitanju, očito nije toliko ozbiljno koliko se na prvu činilo kada nije htjeo ni potrčati za jednom lopticom a sada leti po terenu kao što to radi od početka svoje karijere.
Sve ostalo je branjenje dotičnog.
Sve ostalo je branjenje dotičnog.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.