Pitaj @simonknows
I on zna da je ovo 100% tacna informacija
Pitaj @simonknows
Da budalo.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:36Pitaj @simonknowsSky9 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:34OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 16:34
On će poslije nas u Leotar
I onda dolazi kod vas
100% provjereno![]()
I on zna da je ovo 100% tacna informacija
E tugo moja hajmo plakat željkan će se ugasit ako ne skupimo članova kme kme. Do zore stečaj proglasili
Danas sjedem u Cordobu, narucim kafu. Rekoh na racun top 5 forumasa @svrakino ovu kafu stavite. Umalo batine ne dobih, kaze konobar pobjegao mi je neki dan, nije ni svoje platio, sad ces i njegovo jarane da platis. E sto me zajeba ko Zuban 98. godine.
Top 4*
Darovaćemo vam majice ali prave original za trening.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 23:59Naravno hvala zapadnom Mostaru
Fina proslava jutros za 100 rođendan Veleža
Jest da kasnite 10 dana ali hvala svakako
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA !
Forzza
Mora biti neko budan barem ponekad online ali nikad stalno kao ti.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:20Miki “klub” ti igra a ti online na forumu
Ali ne pišeš da niko ne vidi da si online
Moj Miki![]()
Kad ste vi guze Ceri dali za dz, onda sve ostalo dodje kao kamilica,sad molite Biga daj sta das pa vam i zgrada na pomocnom odgovara hahah dje ce ko sa vama vi ste crtani majke mi. Kad se sjetimo Amawa i kako pica kamate,tjeranje Misimovica od strane kamatara i ekipe,Siljak i ona famozna skupstina u rangu vjerovali ili ne,pa onda Petrovic i afera zvana uplatnica hahaha pa vi ste legende svega mi pa onda Ball de Or hahaha
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, Doktorinho, Orvel, Paromlinac, Redfire16, samoFKS, WeekendOffender i 61 gost.