Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- FabioMiretti
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
pa moj prvi odlazak u Ams je bio sa porodicom, ali slijedecih 5+ bez
Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ah, izvini onda, fakat sam mislio da me trollas, ulazim u godine i haman gubim filing koji sam nekad imoFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51pa moj prvi odlazak u Ams je bio sa porodicom, ali slijedecih 5+ bez![]()
Hallali brt
Amsterdam je izgleda Jeruzalem i za jedne i za druge kako sam ja shvatio
Trenutno moja najveca zelja je Bergen u norveskoj
naprijed rejal
- FabioMiretti
- Kontakt:
ma ne trolam, ali da ces vidjeti puno djece - neces, eventualno oko kuce Anne Frank i tokom voznje kanalima, ali veoma rijetko
Amsterdam, smrdi drama.
Bratislava, fin grad. Ko je blizu Beca i u Süddeutschland onda treba na vikend otici.
Bratislava, fin grad. Ko je blizu Beca i u Süddeutschland onda treba na vikend otici.
- FabioMiretti
- Kontakt:
Imas preporuku za par gdje, ili bar sta da izbjegavamFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
imas li kakvu preporuku za smjestajharden je napisao/la: ↑06 jul 2022, 02:52Pa Positano i jest dio Amalfija, to je to. Tura je ekstra, sigurno se neces pokajati.JHam je napisao/la: ↑06 jul 2022, 02:34Je li bolje taj dio ili ova Amalfi obala ili kako vec? Je li i tu uvode par nepar sad...Kontam u Augustu napraviti krug, preko SLO, obici Veneciju(preko dana), pravac Toskana, tu provesti po onim selima 2 3 dana i usput obici Pisu i Firencu, onda za Rim koji dan, i onda sam planirao na ovu Amalfi obalu ili kako se vec zove, pa se vracat trajektom za split, nisam nasao za Dubrovnik da mi se uklapa u dan vracanja jbg
Najbolje ti je od Portofina pa sve do Marseja. Azurna obala u Fra, a i u Italiji imas vrhunskih mjesta.
Italijanima je feragosto pa ocekuj guzve velike u turistickim mjestima.
Italijanima je feragosto pa ocekuj guzve velike u turistickim mjestima.
E to ti ne znam posto sam bio kod poznanika gore
U Istanbulu najjaci smjestaj, 8KM noc kod Aja Sofije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nasilnice
Bio 2 puta u Amsterdamu, grad bluda i nemorala
Doduse oba puta bio samo na jedan dan, aBd planiram ici na vikend. Da se vidi sta nudi u nocnim satima.
Kako god, ima se sta vidjeti. Brisel isto nije los na jedan dan otici ovako. Ima se sta vidjeti u belgiji i holandiji definitivno. Den haag npr nije los, ali je malo i skup.
Doduse oba puta bio samo na jedan dan, aBd planiram ici na vikend. Da se vidi sta nudi u nocnim satima.
Kako god, ima se sta vidjeti. Brisel isto nije los na jedan dan otici ovako. Ima se sta vidjeti u belgiji i holandiji definitivno. Den haag npr nije los, ali je malo i skup.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Sad kad ste napljuvali Veneciju definitivno ću sačekat sa posjetom a bio sam se nafurao haha
Inace, skoro dosao iz Milana, jest malo navikano al meni je bilo perfektno, samo para ponesite
Inace, skoro dosao iz Milana, jest malo navikano al meni je bilo perfektno, samo para ponesite
- FabioMiretti
- Kontakt:
imam... izbjegni Mallorcu skroz, otidjite u Marbellu ko ljudiBlejzer10 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 09:49Imas preporuku za par gdje, ili bar sta da izbjegavamFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ma daleko od pljuvanja brate, Veneciju moras obici, malo i lijepo mjesto, vrvi od turista, uzivat ces sigurno i izabrati cool suvenire koje ces sigurno kupiti za uspomenu.RollingPaper je napisao/la: ↑07 jul 2022, 07:55Sad kad ste napljuvali Veneciju definitivno ću sačekat sa posjetom a bio sam se nafurao haha
Inace, skoro dosao iz Milana, jest malo navikano al meni je bilo perfektno, samo para ponesite![]()
Ja cu ga sigurno opet posjetiti, samo sto meni nije to mjesto gdje bih proveo sedmicu dana, nego dan-dva ishodati se, izuzivati i pedala dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- AshburtonG
- Kontakt:
Cekaj, u Veneciju neko fkt ide na ljetovanje?
Bukvalno u par sati vidis sta treba, ogule te za kafu, slikas se dok u pozadini ide neka gondola ili i sam odes u djir s gondolom. Ostalo osim turistickih mjesta i nemas sta vidjet. Jedino ako se ide za vrijeme karnevala, pa u ovisnosti od programa mozda i ima.
Normalno, ako si zaludjen historijom i ides sa nekim vodicem, onda ti treba par dana da sve obidjes uz njegova objasnjenja. Ovako, nema sanse da je grad vrijedan ostanka vise od max 2 dana.
Bukvalno u par sati vidis sta treba, ogule te za kafu, slikas se dok u pozadini ide neka gondola ili i sam odes u djir s gondolom. Ostalo osim turistickih mjesta i nemas sta vidjet. Jedino ako se ide za vrijeme karnevala, pa u ovisnosti od programa mozda i ima.
Normalno, ako si zaludjen historijom i ides sa nekim vodicem, onda ti treba par dana da sve obidjes uz njegova objasnjenja. Ovako, nema sanse da je grad vrijedan ostanka vise od max 2 dana.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 07 jul 2022, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Venecija je usputna destinacija, ko baš želi noćiti jedna noć je maksimum. Ima mnogo zanimljivih lokacija u BiH
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ova relacija Sarajevo-Venecija (Treviso) je sasvim pristojna cjenovno a i brzo se dođe relativno u Italiju 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Evo me u Hrvatskoj. Koji operater je najbolji za mobilni internet
Amstardam po meni u oktobru kad je ADE, jos ima letova iz Sa ili Tz, moze se skontati 4 dana od toga tri za partijanja, uzmu se karte za koji club i jednu dvoranu i partijanje do kraja
Zadnja izmjena: bob, dana/u 11 jul 2022, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.