Rafu mozda,Novaka sigurno nece jer ovaj nece ni imati pravo nastupa

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pa ne mora obojicu,moze eto i Medo nekog skinuti
E jbga,sad si mi zajebo prognoze
pokušaj možda, ozbiljan .. pitanje je šta ide pod ozbiljno u njegovom slučaju? do sada su to bila GS finala ili u najgorem slučaju polufinala …. taj film više nećemo gledati. ako su to završnice ATP 250 i 500 onda ‘ajde.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:28pa dosta konkretno kaže da vjeruje u ozbiljniji pokušaj povratka dogodine. no nije tema sada
o tome se i radi vjerojatno. probat će i zaključiti može li i kada,ima li smisla. ne bih ja tek tako otpisivao nikog od takvih velikana pa makar u 42.godini se vraćao nakon pauze dugotrajnejestamaji je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:36pokušaj možda, ozbiljan .. pitanje je šta ide pod ozbiljno u njegovom slučaju? do sada su to bila GS finala ili u najgorem slučaju polufinala …. taj film više nećemo gledati. ako su to završnice ATP 250 i 500 onda ‘ajde.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 22:28pa dosta konkretno kaže da vjeruje u ozbiljniji pokušaj povratka dogodine. no nije tema sada
Nakon raspada danas ja ga vise vidim kao novog Zvereva.
Janniku fali jos malo drskosti, previse je fin, naravno i neiskusan, ali nije fosna ko Zverev koji je najtalentovaniji od svih mladjih igraca i opet toliko mentalno slabiji (sad je jos i dobar kakav je bio), naravno i neizostavni skandali van svijeta tenisa.
Upravo,Sasa je najtalentovaniji igrac od ovih mladjih,cak i od Carlosa,ali zato mentalno nikako ne prati taj talenatforgempp je napisao/la: ↑06 jul 2022, 01:02Janniku fali jos malo drskosti, previse je fin, naravno i neiskusan, ali nije fosna ko Zverev koji je najtalentovaniji od svih mladjih igraca i opet toliko mentalno slabiji (sad je jos i dobar kakav je bio), naravno i neizostavni skandali van svijeta tenisa.
Nema to veze sa godinama.Zverev kada se pojavio je bio neverovatan sklop fizickih predispozicija i teniskog talenta.Otprilike kada bih mogao da poredim, to je kao Durent u kosarci.Na onoj visini, onakva kretnja nije nesto sto se vidja svaki dan,ali dzaba kada mentalni aspekt ne moze to da isprati a to je mozda i najbitnija celina vrhunskog tenisera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.