ako su svi eliminisani onda je Schlupp (repka Gane, 29g i zivi u Barnetu)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:24Lanzini Areola Coufal Schlupp Johnsone Pinnock ZAHA (moguce da je on ako kaze da je rijec o zvijezdi) su 29ogodisnjaci u Londonu mimo arsenala tottenhama chelseaja
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A nije jel

Zivot ti da drugu sansu, ti prihvatis daleko najvecu platu koja ti je ponudjena. Kakav debil, zar ne?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Svakom igracu je zelja igrati u jednom od najjacih klubova u Engleskoj, trenutno United je u krizi i vec duze vrijeme sto ne znaci da se nece dici i bit bolji od svih, jak United= jaca liga
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jak Southampton = jaca liga
Nemoj, nakon svih godina bar ovu preskoči sa bombastičnim najavama

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Eriksen nije mogao dobiti bolju ponudu, zasto ju ne prihvatiti?
United je u problemu oko dovodjenja igraca, zasto ne prihvatiti onog dostupnog i solidno kvalitetnog?
United je u problemu oko dovodjenja igraca, zasto ne prihvatiti onog dostupnog i solidno kvalitetnog?
CPOJ
Mogu shvatiti da United platom privuče ove neke anonimuse koje bari da dođu iz Erdivisie, ali Eriksen je imao već ozbiljnu karijeru, igrao za odlične klubove dugo godina i ima sigurno para za dva života. Dolazi u najtoksičniju i najpoganiju sredinu u elitnom fudbalu, a treba da misli o svom zdravlju nakon svega što je prošao. Pogba je bolji igrač od danca, pa ga na kraju na Pogmentary primoraše u Unitedu, koliko su momka ubili u pojam.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je uhapsen u Londonu valjda ne mora striktno znaciti da igra za neki od Londonskih klubova.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa onda je valjda lako saznati ko je
15.10.2013.
Fakat je nerealno da se ovo nije saznalo ko je u pitanju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakve gluposti pises. Pa United je i postao pogana i toksicna sredina zbog takvih ko sto je Pogba (i Lingard)joker90 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:07Mogu shvatiti da United platom privuče ove neke anonimuse koje bari da dođu iz Erdivisie, ali Eriksen je imao već ozbiljnu karijeru, igrao za odlične klubove dugo godina i ima sigurno para za dva života. Dolazi u najtoksičniju i najpoganiju sredinu u elitnom fudbalu, a treba da misli o svom zdravlju nakon svega što je prošao. Pogba je bolji igrač od danca, pa ga na kraju na Pogmentary primoraše u Unitedu, koliko su momka ubili u pojam.![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
United je postao pogana i toksična sredina jer se ne može prihvatiti da nisu više onaj klub i onaj nivo koji su bili pod Fergusonom. Nisu više ni u svom gradu najprivlačnija destinacija za fudbalere, niti glavni klub. Ovo mislim na trenutnu situaciju i budućnost, da se ne okrene priča na to da sam rekao da je City veći klub generalno. I onda se zbog toga počeo oštriti qrac na Pogbama, Lingardima i ovim ostalim tiktokerčićima koji jesu debilna dječurlija, ali vidjet ćeš kad Pogba opet proigra u Juventusu, kao što je i Lingard u WH, a za Eriksena je najbolje rekao kolega @Marsal.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Meni nije jasno kako se još ne zna tko je
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Izgleda anel
- Marsal
- Kontakt:
Izgleda da je ipak Partey.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.