Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ispada Nick od čileanskog maestra
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
po koji put? federerovci obraza ni stida nemaju. sinner je odličan igrač.L-Train je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:20Kakav ba Sinner,iznacio bambija na ledu Alcaraza i sad on odlican igrac na travi?jahhh,put nikakav do finala i to je to,po ko zna koji put u njegovoj karijeri,ali i Rafanu je dosta slican po ono jbga.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 00:05Smiješno biti ne može ukoliko Sinner četvrtfinale,Rafa finale bude na putu do trona. NE MOŽE,Rogerovci
Ne znam cemu podcjenjivanje Nicka , Sinnera i Taylora.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:13Ma ove levate Rafa i Nole mogu šamarati jednom rukom i nogom i zavezanih očiju.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Posebno mislim na Nicka koji je tresao Novaka,Nadala i Rogera.
Na kraju dana , lik ima 2:0 protiv Novaka.Nesto sto je rijetkost danasnjice.
Da su cesce bili u zrijebu , bilo bi tu jos pobjeda.
Ne tako davno Taylor je tresnuo u finalu Nadala , ne u bilo kojem mechu vec u finalu Mastersa.
Sinner jos nije skinuo te neke skalpove ali ga ne treba otpisati.
Sve stoji da imaju prednost iskustva , kvaliteta i cega vec ne ali kada Nick ima svoj dan , niko na Svijetu na ovoj podlozi nije favorit protiv njega.
Forma Taylora je neupitna , igra brutalno od pocetka godine.
Odvadi malo druže
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nekad je ova lista bila argument protiv Rogera: https://www.ultimatetennisstatistics.co ... 13-09-2004JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2022, 12:23Ne znam cemu podcjenjivanje Nicka , Sinnera i Taylora.Shategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:13Ma ove levate Rafa i Nole mogu šamarati jednom rukom i nogom i zavezanih očiju.
Nekad bi to bila priča (Fed) da je konkurencija loša i nikakva, sad je ok.
Naravno, nisu Rafa i Nole krivi što je takvo, ali to je neosporiva činjenica.
Posebno mislim na Nicka koji je tresao Novaka,Nadala i Rogera.
Na kraju dana , lik ima 2:0 protiv Novaka.Nesto sto je rijetkost danasnjice.
Da su cesce bili u zrijebu , bilo bi tu jos pobjeda.
Ne tako davno Taylor je tresnuo u finalu Nadala , ne u bilo kojem mechu vec u finalu Mastersa.
Sinner jos nije skinuo te neke skalpove ali ga ne treba otpisati.
Sve stoji da imaju prednost iskustva , kvaliteta i cega vec ne ali kada Nick ima svoj dan , niko na Svijetu na ovoj podlozi nije favorit protiv njega.
Forma Taylora je neupitna , igra brutalno od pocetka godine.
I redovno spominjani Philipousisi i slično.
sad je Kirgios, Sinner i Taylor neki faktori.
Ok, ima 2-0, a ovaj ima 20 GS, dok on ima koliko, krompir?
U tome se vidi sva razlika između njih dvojice.
To što su igrali samo dvaput više govori o tome koliko je Nick loš da nije uspio ni doći do prilike da češće igra sa njim.
Koševo Zapad
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ništa oni i nisu igrali. 2 meča s povredom lakta u najgoroj sezoni karijere za Novaka gdje je uspio zijanit i od Istomina na omiljenom slemu. Sad nek se sastanu bilo gdje razbit će ga Nolo ko iz šale. Svake godine ista priča o precijenjivanju Nika nakon što uveže 3 4 pobjede, a lik i jučer zamalo ne ispade.
- Shategabri
- Kontakt:
Jezivo koliko se talenat Nicka precenjuje

Ja prvi gotivim Nicka zbog harizme i same pojave,ali lik je jedan od precenjenijih igraca na turu vec godinama,tacnije od W14.
Lik ima fantastican servis i tu se otrpilike njegovi kvaliteti zavrsavaju. Forhend i bekhend na nekom prosecnom nivou,cak i za travu ali to se ne primecuje toliko jer ih previse ravno udara.Da ne pricam o njegovoj full mentalnoj prisutnosti u mecu i osecaju za ritam.
Cuj kad ima svoj dan niko na svetu nije favorit protiv njega na travi

Roger da skine sad onaj sako bio bih siguran da bi otkinuo bar setu Nicku,a da ne pricam sta bi mu se desilo protiv Novaka kad bi krenule loptice da mu se vracaju istom brzinom pod noge, posle servisa

-
- Kontakt:
Nego, ima li netko aplikaciju?? Ili bilo kakav link.
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Dobar" Talijan, čim su ga ovdje nahvalili.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!

Šta lik igra, strašno
-
- Kontakt:
Jannik 

Šta veliš majstore
I meni je također draži, ovo što igra mi je gotivnije od Alcaraza. Mada će obojica bit fantastični bez dileme, novo veliko rivalstvo.forgempp je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:29Vidjećemo kakva mu je 'glava', evo sad na 4-4 BL prespor drugi servis gdje mu se skratila ruka i tjt, Alcaraz bi ono opalio pa ako prođe-prođe, i to je pravi stav sigurno.bodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:25Sinner će bit jači od Alcaraza na bržim podlogama. Bolji je tehnički, bolje se kreće i ima bolji ritern. Pregotivan mi je. Liči na Novaka baš dosta s ovim proklizavanjem. To njihovo rivalstvo će biti velika stvar za budućnost tenisa, a mišljenja sam da će biti i poprilično izjednačeno ako obojica nastave ovako kako su krenuli.
Ali meni je kao igrač dosta bolji i draži.
-
- Kontakt:
Čini mi se da mu je ruka zadrhtala na prvoj set lopti, malo slabiji udarci, ali poslije toga fenomenalno odigrano. 

- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.