Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Na neke stvari ne mozemo utjecati, ali mozemo pisati SK da nam vise ne priredjuju horor sa pogubljenim Kemalom Ahmetovicem. U zivotu gora dva prenosa nisam slusao. Covjek blage veze nema, a jos je gori kad se vadi da prikrije svoje ogromno neznanje i ogranicen vokabular. Daj acu babica, vladu majera, bilo koga...Ne mogu vise ni da ga vrijedjam, ono je tuga
Ozbiljno treba razmisliti o sok terapiji smjenom becirage pred Euro ili jos bolje pred ovaj augostovski prozor, da novi selektor ima malo vremena...Ja sumnjam da mi mozemo dobiti Madjarsku na euru s ovakvom igrom
Ozbiljno treba razmisliti o sok terapiji smjenom becirage pred Euro ili jos bolje pred ovaj augostovski prozor, da novi selektor ima malo vremena...Ja sumnjam da mi mozemo dobiti Madjarsku na euru s ovakvom igrom
Joj glupe price jbtmirsad993 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:39Kakvi komentari, čast izuzecima, aferim Bošnje, Bošnjaci i Bosanci i Hercegovci i ne zaslužujemo ništa bolje
Ne valja Pjanic, ne valja Musa, ne valja Teletović, ne valja Džumhur, ne valja Amel Tuka, za godinu-dvije neće valjati ni Lana Pudar, samo smo mi dobri, dobri moj pasivni Bosnjo kakav sam i sam, nego jel gorivo na 4,00KM?![]()

Sacuvaj te komentare za fb majke ti
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Jeste komentar za Liceknjiga , ali šta je pogrešno napisano ? Sinoć mu prebacuju što se raduje ?!?! Pa je li to tebi bolesno ?Sveti je napisao/la: ↑05 jul 2022, 09:22Joj glupe price jbtmirsad993 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 08:39Kakvi komentari, čast izuzecima, aferim Bošnje, Bošnjaci i Bosanci i Hercegovci i ne zaslužujemo ništa bolje
Ne valja Pjanic, ne valja Musa, ne valja Teletović, ne valja Džumhur, ne valja Amel Tuka, za godinu-dvije neće valjati ni Lana Pudar, samo smo mi dobri, dobri moj pasivni Bosnjo kakav sam i sam, nego jel gorivo na 4,00KM?![]()
Sacuvaj te komentare za fb majke ti
U redu da se napiše hajde loša igra , napad i odbrana tanki , promašuje slobodna bacanja u ključnim trenutcima . Na kraju je pogodio odlučujući šut kojom smo izborili veoma važnu pobjedu . Kao što sam pisao , kad to isto uradi mrtvi Kobi tim istim likovima to je mamba mentalitet , a kad naš Musa uradi e onda je Kvazimodo

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
RoninX je napisao/la: ↑05 jul 2022, 09:11Na neke stvari ne mozemo utjecati, ali mozemo pisati SK da nam vise ne priredjuju horor sa pogubljenim Kemalom Ahmetovicem. U zivotu gora dva prenosa nisam slusao. Covjek blage veze nema, a jos je gori kad se vadi da prikrije svoje ogromno neznanje i ogranicen vokabular. Daj acu babica, vladu majera, bilo koga...Ne mogu vise ni da ga vrijedjam, ono je tuga

Ni sa 3 pobjede nećemo dalje, a Crnogorci imaju dobre šanse da otkinu Litvaniji pobjedu, a mi Francuzima nećemo nikad, nemoguća misija je ovo. Ono s Litvanijom kući nas je ubilo, morali su dobit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovdje upadaju likovi koji Musu pogledaju samo kad igra u reprezentaciji i jos na kraju utakmica slucajno vide da je zabio preko 10 poena. Nakon toga pomisle da je to ekstra doprinos s njegove strane i da ga treba hvaliti na sva usta.
Ok, aferim za Musu zbog pogodjene trojke za pobjedu, ali on nije pruzio ni trecinu onoga sto se od njega ocekuje. Na stranu njegovo ponasanje - ni meni nije zanimljivo, ali to u ovom trenutku opste ne treba biti predmet rasprave. Zamisli dodje ti mvp najjace evropske lige, ocekujes od njega da bude lider u svakom smislu, a on u 2 utakmice uzme 25 suteva i zabije svaki cetvrti. To moze i Almir Hasandic, koji je kao i on obicni panj u odbrani.
Satoransky dodje Cesima - preporodi ih; Vezenkov dodje Bugarima - preporodi ih; nama dodje Musa - ljudi ga zakivaju u zvijezde zbog 13 poena iz 11 suteva iz igre i 8 slobodnih bacanja. Podbacio je u dvije utakmice protiv Litve, podbacio je i sad u ove zadnje dvije, ni po cemu dobrom se ne izdvaja u odnosu na ostale, a nekakav je mvp acb lige s preko 20 poena u prosjeku. Da je sinoc Sasha igrao za njih, mi bismo zijanili utakmicu 10-ak razlike, a neki bi opet dosli da kazu da je Musa igracina i da je gorivo 4 marke.
Shvatite da je Bugarska smijesna reprezentacija u kosarkaskim okrivima i da je sinoc sve ispod 10-15 razlike za nas neprihvatljiv rezultat.
Ok, aferim za Musu zbog pogodjene trojke za pobjedu, ali on nije pruzio ni trecinu onoga sto se od njega ocekuje. Na stranu njegovo ponasanje - ni meni nije zanimljivo, ali to u ovom trenutku opste ne treba biti predmet rasprave. Zamisli dodje ti mvp najjace evropske lige, ocekujes od njega da bude lider u svakom smislu, a on u 2 utakmice uzme 25 suteva i zabije svaki cetvrti. To moze i Almir Hasandic, koji je kao i on obicni panj u odbrani.
Satoransky dodje Cesima - preporodi ih; Vezenkov dodje Bugarima - preporodi ih; nama dodje Musa - ljudi ga zakivaju u zvijezde zbog 13 poena iz 11 suteva iz igre i 8 slobodnih bacanja. Podbacio je u dvije utakmice protiv Litve, podbacio je i sad u ove zadnje dvije, ni po cemu dobrom se ne izdvaja u odnosu na ostale, a nekakav je mvp acb lige s preko 20 poena u prosjeku. Da je sinoc Sasha igrao za njih, mi bismo zijanili utakmicu 10-ak razlike, a neki bi opet dosli da kazu da je Musa igracina i da je gorivo 4 marke.

- Shategabri
- Kontakt:
Usra.li su nas i Litvanci, jbg nije im trebala toliko pobjeda pa fasovaše kući od Čeha, dok smo mi izgubili i kući jedan razlike od njih i na kraju će nas to svakako koštati.
Koševo Zapad
Dobar i realan post. Samo bi dodao na te dvije utakmice još dvije utakmice protiv Litvanije. Eto kolika je cijena MVP-a španske lige. Musa zvani click bait.Ghuraba je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:24Ovdje upadaju likovi koji Musu pogledaju samo kad igra u reprezentaciji i jos na kraju utakmica slucajno vide da je zabio preko 10 poena. Nakon toga pomisle da je to ekstra doprinos s njegove strane i da ga treba hvaliti na sva usta.
Satoransky dodje Cesima - preporodi ih; Vezenkov dodje Bugarima - preporodi ih; nama dodje Musa - ljudi ga zakivaju u zvijezde zbog 13 poena iz 11 suteva iz igre i 8 slobodnih bacanja. Podbacio je u dvije utakmice protiv Litve, podbacio je i sad u ove zadnje dvije, ni po cemu dobrom se ne izdvaja u odnosu na ostale, a nekakav je mvp acb lige s preko 20 poena u prosjeku. Da je sinoc Sasha igrao za njih, mi bismo zijanili utakmicu 10-ak razlike, a neki bi opet dosli da kazu da je Musa igracina i da je gorivo 4 marke.Shvatite da je Bugarska smijesna reprezentacija u kosarkaskim okrivima i da je sinoc sve ispod 10-15 razlike za nas neprihvatljiv rezultat.
-
- Kontakt:
Da je sinoć Juka igrao za nas i Vezenkov za njih , dobili bi 20 razlike . Shvati ti da više ne postoje smiješne reprezentacije , to je naše glupo razmišljanje . Gdje je Hrvatska , gdje je Srbija koja je za nas velesila ?Ghuraba je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:24Ovdje upadaju likovi koji Musu pogledaju samo kad igra u reprezentaciji i jos na kraju utakmica slucajno vide da je zabio preko 10 poena. Nakon toga pomisle da je to ekstra doprinos s njegove strane i da ga treba hvaliti na sva usta.
Satoransky dodje Cesima - preporodi ih; Vezenkov dodje Bugarima - preporodi ih; nama dodje Musa - ljudi ga zakivaju u zvijezde zbog 13 poena iz 11 suteva iz igre i 8 slobodnih bacanja. Podbacio je u dvije utakmice protiv Litve, podbacio je i sad u ove zadnje dvije, ni po cemu dobrom se ne izdvaja u odnosu na ostale, a nekakav je mvp acb lige s preko 20 poena u prosjeku. Da je sinoc Sasha igrao za njih, mi bismo zijanili utakmicu 10-ak razlike, a neki bi opet dosli da kazu da je Musa igracina i da je gorivo 4 marke.Shvatite da je Bugarska smijesna reprezentacija u kosarkaskim okrivima i da je sinoc sve ispod 10-15 razlike za nas neprihvatljiv rezultat.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma i sa 4 pobjede tesko da odemo, a cak je i nerealno ocekivat 4 pobjede. Da smo dobili litvu postojal bi teoretska realna sansa...ovako jako tesko. Tipujem na tri pobjede
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Vazda ti yebeni litvanciShategabri je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:27Usra.li su nas i Litvanci, jbg nije im trebala toliko pobjeda pa fasovaše kući od Čeha, dok smo mi izgubili i kući jedan razlike od njih i na kraju će nas to svakako koštati.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Juka nije bio opcija za ovaj prozor, Vezenkov jeste. Jasno je valjda svima da smo u najjacem sastavu bolji od njih.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:35Da je sinoć Juka igrao za nas i Vezenkov za njih , dobili bi 20 razlike . Shvati ti da više ne postoje smiješne reprezentacije , to je naše glupo razmišljanje . Gdje je Hrvatska , gdje je Srbija koja je za nas velesila ?
Postoje i uvijek ce postojati smijesne reprezentacije. Bugarska se ne moze porediti s Finskom ili Belgijom.
Jesi to ti zadovoljan s Musinom igrom u zadnje 4 utakmice?
-
- Kontakt:
Naravno da nisam , nije bio loš nego užasan .Ghuraba je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:57Juka nije bio opcija za ovaj prozor, Vezenkov jeste. Jasno je valjda svima da smo u najjacem sastavu bolji od njih.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:35Da je sinoć Juka igrao za nas i Vezenkov za njih , dobili bi 20 razlike . Shvati ti da više ne postoje smiješne reprezentacije , to je naše glupo razmišljanje . Gdje je Hrvatska , gdje je Srbija koja je za nas velesila ?
Postoje i uvijek ce postojati smijesne reprezentacije. Bugarska se ne moze porediti s Finskom ili Belgijom.
Jesi to ti zadovoljan s Musinom igrom u zadnje 4 utakmice?
"Smiješna" Bugarska je dobila Češku , i imala dva poraza na jednu loptu od Litvanije i Češke . Nije nivo Finske ili Belgije , ali nije smiješna reprezentacija .To su stare fore ...
Od mvp-ija ŠPANSKE lige očekuješ da se bar po nečemu pozitivnom ističe na terenu - on se ne ističe ni po čemu.
A mene lično najviše nerviraju njegova slobodna bacanja.
...
Litvanija se morala dobiti kod kuce ali imali smo nesreću da nam se tada povrijedio sjajni Halilovic.
A mene lično najviše nerviraju njegova slobodna bacanja.
...
Litvanija se morala dobiti kod kuce ali imali smo nesreću da nam se tada povrijedio sjajni Halilovic.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, skontali smo više svi da je Musa igrao loše, ponavljanje te notorne činjenice ne donosi ništa novo.
Da smo ovo, da smo ono...manite se kalkulacija.
Mi bi prvo trebali dobiti CG u gostima da uopšte imamo šanse.
Ako to popušimo, onda je nebitno i ko igra i kako igra, ali naravno trebalo bi to iskoristiti za uigravanje za EP.
Da smo ovo, da smo ono...manite se kalkulacija.
Mi bi prvo trebali dobiti CG u gostima da uopšte imamo šanse.
Ako to popušimo, onda je nebitno i ko igra i kako igra, ali naravno trebalo bi to iskoristiti za uigravanje za EP.
Koševo Zapad
Veliko cudo da suter odigra par tekmi lose. Sokantno. Foto + Video + Sokantno
-
- Kontakt:
Ova ekipa igra ratničku košarku i kad dodje igrac poput Muse koji uzme 10 bezveze šuteva a 2 pogodi, koji ne igra odbranu, sve se ruši, sistem, igra, zalaganje. Na to imaš i odlazak Bosnića koji je tvorac ove ekipe. Zato izgledamo uzasno i ne nazire se da ce bolje biti i na EP i drugom grugu kvalifikacija. Jednostavno ovo nije dobro sve ostalo je laganje samih sebe.Ghuraba je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:24Ovdje upadaju likovi koji Musu pogledaju samo kad igra u reprezentaciji i jos na kraju utakmica slucajno vide da je zabio preko 10 poena. Nakon toga pomisle da je to ekstra doprinos s njegove strane i da ga treba hvaliti na sva usta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To hocemo li proci ili ne nije toliko ni bitno. Bitno je da smo pobjedom izbjegli ebene predkvalifikacije za euro gdje bi igrali protiv norveske, danske, kipra itd...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj kad se sjetim onih predkvalifikacija s Armenijom i SvedskomBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jul 2022, 13:44To hocemo li proci ili ne nije toliko ni bitno. Bitno je da smo pobjedom izbjegli ebene predkvalifikacije za euro gdje bi igrali protiv norveske, danske, kipra itd...

Ne daj Boze nikad vise.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.