Late 20s
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Daily Mail kaže 29.
Xhaxa I Partey imaju toliko.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Mislim, ne želim nikoga drugoga vrijeđati, ali Saka u licu baš izgleda kao dobrica i inteligentan momak, zadnji na kojeg bih posumnjao. A i kažu da je netko stariji.
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 04 jul 2022, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Partey bio na treningu kazu, a za Xhaku nemam pojma ne cini se nimalo taj tip. Mada bezveze nagadjat, cut ce se.
Jest svijet otisao u pm :faceplm:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma zajebavam se ba, prvi Londonski crnac koji mi je pao na pamet.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:00Mislim, ne želim nikoga drugoga vrijeđati, ali Saka u licu baš izgleda kao dobrica i inteligentan momak, zadnji na kojeg bih posumnjao. A i kažu da je netko stariji.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Izgleda da je Grinvud opet
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da je Xhaka

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sumnjam da je Xhaka, nije mahalaš plus ima ženu i dijete.
A ne vjerujem ni da je novopečeni Mu'min.
A ne vjerujem ni da je novopečeni Mu'min.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
-Premier League
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina
Ako je vjerovati svemu, Xhaka, Partey ili Elneny. Iako stvarno ovo ne mora značiti ništa. Niti da je taj uhićeni igrač kriv, niti da igra u klubu iz North Londona, niti da su ostale informacije točne.
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina
Ako je vjerovati svemu, Xhaka, Partey ili Elneny. Iako stvarno ovo ne mora značiti ništa. Niti da je taj uhićeni igrač kriv, niti da igra u klubu iz North Londona, niti da su ostale informacije točne.
Imam info o kome se radi, al ne bih da iznosim u javnost.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pandemija silovanih zena od strane bogatasa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Pišu samo da je uhapšen u North Londonu što ne znači da je igrač Arsenala ili Tottenhama.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:44-Premier League
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina
Nadam se samo da nije Partey.
Xhaku sam spreman halalit

Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 04 jul 2022, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Napisao je meni u PP, stvarno sam začuđen za tog igrača. I ja mislim da je bolje da ne pišeš javno o kome se radi.
Sto nije Totenhem? Nije Elneny 100% , na svim slikama je danas na treninguCipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:44-Premier League
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina
Jel @Justin bješe dijelio kompromitirajuce video snimke Ognjena i Karleuse?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
- Kontakt:
Brokula je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:49Sto nije Totenhem? Nije Elneny 100% , na svim slikama je danas na treninguCipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:44-Premier League
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina

Čini mi se inače kao dosta pouzdan kad se radi o Tottenhamu. Ali kažem, što je i @Marsal rekao, ne mora značiti da je iz Tottenhama ili Arsenala, nego samo da je uhapšen tamo.
Tier 1 novinari Tottenhama napisali da nije niko njihov.Brokula je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:49Sto nije Totenhem? Nije Elneny 100% , na svim slikama je danas na treninguCipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:44-Premier League
-North London
-Nije Tottenham
-29 godina
Xhaxa je valjda na odmoru i dalje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I Gylfi je djelovao kao dobar tip. Dobro je da nije Saka. Za njega bi me najvise pogodilo.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑04 jul 2022, 19:47Napisao je meni u PP, stvarno sam začuđen za tog igrača. I ja mislim da je bolje da ne pišeš javno o kome se radi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Arsenalu je najvažnije da nije Nenara
Ovi što su igrali protiv Ipswicha nisu trenirali danas.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.