ne znam sto se nasem Brkoo forumasu ne svidja

meni u ovom svemu najbitnije da ide ovoo sve po planuuu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brkoo je postavio visoku ljestvicu. Iz Holandije jedino Ajaksovi treneri bi prošli, možda PSV i Fejnord.
Kako nije brate, pa ode Haris a on ti je duže bio nego genjac u parlamentu. Treba i vatromet organizovati poslije presice
lijevapolutka je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:04Kako nije brate, pa ode Haris a on ti je duže bio nego genjac u parlamentu. Treba i vatromet organizovati poslije presice![]()
Željo Željo hajmo svi u glas ŽFK ......a navija za nas!
kako nije pa to je najbitnija stvar za nas klub( jos ako si upucen sta se sve desava i da nam je to u totalnom kurcu)klub se pravi iz temelja a da ne govorimo da je ovo znak da sve ide u dobrom pravcu sto se tice Eldina i da sve sto se pricalo se lagano i ostvaruje
Moj Kana pa zar nisi naučio. Sutra će doći Eldin i biće ljudi kojima će smetati što novi jug i zapad se ne uklapaju sa sjeverom i istok. Nema toga koji je našem narodu ugodio, rodio se nijeKANA je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:55kako nije pa to je najbitnija stvar za nas klub( jos ako si upucen sta se sve desava i da nam je to u totalnom kurcu)klub se pravi iz temelja a da ne govorimo da je ovo znak da sve ide u dobrom pravcu sto se tice Eldina i da sve sto se pricalo se lagano i ostvaruje![]()
Pa nije da nije vazno sto se tice kluba, al realno mi jesmo u krcu (al nije da nikad nismo bili) zato mi je ovo malo nejasno.KANA je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:55kako nije pa to je najbitnija stvar za nas klub( jos ako si upucen sta se sve desava i da nam je to u totalnom kurcu)klub se pravi iz temelja a da ne govorimo da je ovo znak da sve ide u dobrom pravcu sto se tice Eldina i da sve sto se pricalo se lagano i ostvaruje![]()
Brate kakav išaret oko Eldina? Bila skupština prije sedam dana, usvojena njegova ponuda, stavili ljudi datum do kraja mjeseca da je rok da se potpiše. On poslao ponudu, znači želi, mi prihvatili, znači obostrano je. Šta je više tu nejasno.mirza_it je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:33Pa nije da nije vazno sto se tice kluba, al realno mi jesmo u krcu (al nije da nikad nismo bili) zato mi je ovo malo nejasno.KANA je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:55kako nije pa to je najbitnija stvar za nas klub( jos ako si upucen sta se sve desava i da nam je to u totalnom kurcu)klub se pravi iz temelja a da ne govorimo da je ovo znak da sve ide u dobrom pravcu sto se tice Eldina i da sve sto se pricalo se lagano i ostvaruje![]()
Al ja se nadam i jos ljepsim vjestima osim op,makar neki isaret oko Eldina.
Mi smo godinama naucili da vanredna saopstenja,presice itd u vecini slucajeva idu u tom smjeru kako smo u dugovima itd.
Al svaka presica oko napretka dobro dodje.
moze li veci isaret od ovoga za Eldinamirza_it je napisao/la: ↑04 jul 2022, 12:33Pa nije da nije vazno sto se tice kluba, al realno mi jesmo u krcu (al nije da nikad nismo bili) zato mi je ovo malo nejasno.KANA je napisao/la: ↑04 jul 2022, 11:55kako nije pa to je najbitnija stvar za nas klub( jos ako si upucen sta se sve desava i da nam je to u totalnom kurcu)klub se pravi iz temelja a da ne govorimo da je ovo znak da sve ide u dobrom pravcu sto se tice Eldina i da sve sto se pricalo se lagano i ostvaruje![]()
Al ja se nadam i jos ljepsim vjestima osim op,makar neki isaret oko Eldina.
Mi smo godinama naucili da vanredna saopstenja,presice itd u vecini slucajeva idu u tom smjeru kako smo u dugovima itd.
Al svaka presica oko napretka dobro dodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.