Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Grand Slam
hahahhah kakve servise izvuce momak 

Reko sam ti ja, haj sto ima rezultate al sto igra prelijepo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Imao je bas puno problema sa povredama, lik do turnira u holandiji na travi ove godine nije imao nastup na atp turnirima, za sada je na atp touru ne porazen

Opravdao je moja ocekivanja ipak za ovaj mec, ipak je trema i centralni teren ucinili svoje u prvom setu, mogli bi bas gledati dobar i dug mec, mali ima seris i FH strasno dobar za travu
Nole ceka da se ovaj sam pobjedi.Vjerujem da ce biti tako ali ovo treba rijesiti cim prije dok se ovaj nije skroz razmahao.
Stoji i gleda , prebacuje lopticu bez ikakve aktivnosti.
Holandjanin zanimljiv za gledati , bas smijesan bekend , sve ostalo bas na nivou.Servis vrhunski plasira kao i snaga forhenda.
Stoji i gleda , prebacuje lopticu bez ikakve aktivnosti.
Holandjanin zanimljiv za gledati , bas smijesan bekend , sve ostalo bas na nivou.Servis vrhunski plasira kao i snaga forhenda.
Igrao je prije 6 godina Winston Salem gdje je izgubio u prvom kolu. Nije ga bilo neko vrijeme zbog povreda pa se opet vratio.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:36Imao je bas puno problema sa povredama, lik do turnira u holandiji na travi ove godine nije imao nastup na atp turnirima, za sada je na atp touru ne porazen
Opravdao je moja ocekivanja ipak za ovaj mec, ipak je trema i centralni teren ucinili svoje u prvom setu, mogli bi bas gledati dobar i dug mec, mali ima seris i FH strasno dobar za travu
Otkud je iskočio i Karatsev, ima takvih po challengerima pun k, samo je pitanje tko će dobiti priliku i iskoristiti je.
Vidis ne znam za taj podatak, mislio sam da nema nastup na atp turniru, al ok i taj jedan kao niti jedanarelinho je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:37Igrao je prije 6 godina Winston Salem gdje je izgubio u prvom kolu. Nije ga bilo neko vrijeme zbog povreda pa se opet vratio.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:36Imao je bas puno problema sa povredama, lik do turnira u holandiji na travi ove godine nije imao nastup na atp turnirima, za sada je na atp touru ne porazen

- akisarajevo92
- Kontakt:
da, taj Rus mi je pa na pamet, pa i Tsonga se na onom AO pojavio sa 22-23 godine
vidjet cemo da li ce ovaj moci odrzati neki nivo makar top 50 igraca, iako ja vise vjerujem da ce nam pokazati zasto nismo za njega culi sve ove godine
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 jul 2022, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
O kakvom policijskom satu ovaj prica?
Kakav policijski sat u londonu u sred ljeta?
Kakav policijski sat u londonu u sred ljeta?
Pravo šteta za njega što se ne boduje ovo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:46da, taj Rus mi je pa na pamet, pa i Tsonga se na onom AO openu pojavio sa 22-23 godine
vidjet cemo da li ce ovaj moci odrzati neki nivo makar top 50 igraca
- Shategabri
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
sve mora biti gotovo do 23h po njihovom vremenu
Outdoor events usually have an 11pm finish under UK licensing laws, because of health & safety concerns.
Before the roof was installed on Centre Court, play ended when the light failed.
Don't believe the hype.
Tacno su britanci naopak narod, cuj policijski sat za sport, o jbmt zakone i ko ga donese
- HuseinKapetan9
Znaci sutra se nastavlja ovaj mecakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:54sve mora biti gotovo do 23h po njihovom vremenu
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa moze ga veceras zavrsiti Novak, ima jos sat fore, tamo je sad 22hHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:57Znaci sutra se nastavlja ovaj mec
Don't believe the hype.
Mlad si ti jos, naucices nekad da u britanije je sat unazad u ondosu na centralni europsko vrijemeHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑03 jul 2022, 22:57Znaci sutra se nastavlja ovaj mec
GOAT nivo riterniranja, hvala i prijatno
Niko nikad ovako lude servise nije vraćao ko što ih ova budala vraća.
Niko nikad ovako lude servise nije vraćao ko što ih ova budala vraća.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Pa Djokovic-Nadal 2018. su prekinuli na 2-1 i nastavili u subotu polufinale,nije vam neko pamćenje top matcheva.
Vikend bez iznenađenja,i potpuno očekivani raspleti u M singleu. Šteta da jedan od terceta Marin,Matteo,Auger nije izborio drugi tjedan(ovako Garin koji je lani isto do Noleta u 1/8 stigao, umjesto ispadanja na startu,daleko stiže),imali bi match up Čilić-Nadal, Berrettini-Kyrgios, FAA-Nadal il nešto tako.
Vikend bez iznenađenja,i potpuno očekivani raspleti u M singleu. Šteta da jedan od terceta Marin,Matteo,Auger nije izborio drugi tjedan(ovako Garin koji je lani isto do Noleta u 1/8 stigao, umjesto ispadanja na startu,daleko stiže),imali bi match up Čilić-Nadal, Berrettini-Kyrgios, FAA-Nadal il nešto tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.