Pričala mi je prijateljica kakva je seljanka Ajla, pravo arogantna i bezobrazna. Meni je antipatična pravo, ali eto ako Mirvić nešto u njoj, onda okej.
Ma brate kad vidis kako je onog Magodu branila, koliko nisko je padala, po drustvenim mrezama se ofirala, ona je rang samo za kakve stranke..
a to sto navija za one tamo, a vamo nas pravi budalom da od malena navija za FKS, to je i samo dovoljno da je nabijemo nogom u guzicu.
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Mogu li se kako blokirati ovi sto truju temu s negativnim postovima pored mora pozitivnih.
U svemu nađu negativu. Sta mr briga kolika je Ajli plata ako je Ismir postavio i daje joj.
Mogu li se kako blokirati ovi sto truju temu s negativnim postovima pored mora pozitivnih.
U svemu nađu negativu. Sta mr briga kolika je Ajli plata ako je Ismir postavio i daje joj.
Ne kontam zasto je direktorica sad relevantna tema, pogotovo sto je sad to vec ispricano sve, vrtite istu pricu "strumf, ubleha, ne prati fudbal". Ako bude nekih konkretnih stvari ok, kritikovat cemo, ali sad nema potrebe trovat atmosferu. Uzivajte, ne zamarajte se glupostima
Ne kontam zasto je direktorica sad relevantna tema, pogotovo sto je sad to vec ispricano sve, vrtite istu pricu "strumf, ubleha, ne prati fudbal". Ako bude nekih konkretnih stvari ok, kritikovat cemo, ali sad nema potrebe trovat atmosferu. Uzivajte, ne zamarajte se glupostima
Nikad bolje odrađen prijelazni rok
Nikad se transparentnije noje radilo
Marketnig pomaknut na najvisi nivo
Plate redovne i najvece u drzavi i dođe rođo nevlaj ovo nista Ajla ima 5000 milja
Zahvaljuje se doktor Mirvicu što je covjek od rijeci i sto je ispunio ono sto im je obecao,klub je izdvojio znacajna finansijska sredstva da im zamjeni opremu koja je bila prilicno stara i kupio im jos neke nove stvari koje nisu imali
Mirvic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zahvaljuje se doktor Mirvicu što je covjek od rijeci i sto je ispunio ono sto im je obecao,klub je izdvojio znacajna finansijska sredstva da im zamjeni opremu koja je bila prilicno stara i kupio im jos neke nove stvari koje nisu imali
Mirvic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mirvic
Aferim. Zna li ko kakva je oprema u pitanju? Odnosno kakve smo to stvarcice pokupovali ?
Pričala mi je prijateljica kakva je seljanka Ajla, pravo arogantna i bezobrazna. Meni je antipatična pravo, ali eto ako Mirvić nešto u njoj, onda okej.