Posao i rezultat su mjerilo? Pa kakav je to on podao uradio i kakav rezultat napravio? Pola tekmi koje smo dobili, dobili smo ih na jedvite jade. Ruku na srce bili smo bolji protiv posusja i leotara ali eto nismo imali srece da dobijemo.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 20:01Radi solidan posao otkad je dosao, ali ljudi izgleda ne znaju kako da pljunu pa im se ne svidja frizura, ne svidja rijecnik, ne svidja stajling. Kakav je takav je neces covjeka pljuvat jer je takav. Posao i rezultat su mjerilo.Tristan10 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:50Sad za sad radi solidan posao. Treba nam napadac i desno krilo.zeljovac21 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:48Kako vam nije vise dosadno pljuvat po Mulalicu sta vam je to skrivio ili ste zaboravili da je trener naseg voljenog kluba? Odj.ebite vise indijanci. Kakav god da je nas je.
Ja razumijem da covjek voli Zelju i nemam mu za to nista reci, siguran sam da bi on najvise volio da uspije nesto napraviti ali realnost je da covjek takticki NE ZNA. Pa jel realno da trenira pola godine sa igracima i da na tekmi upravlja s njima kao da dzojstik ima, uz to jako lose upravlja jer dovodi do ocigledne pometnje kod igraca koji nemaju pojma vise gdje trebaju stajati. Ne zanima me kako prica (a ofira se, al nebitno eto), ne zanima me ni stajling, ali me zanima taj rad i ono sto vidim na terenu. Ja na terenu i dalje vidim patnju i cuvenu izbij nabij taktiku s dodacima bracine "igrac koji suta dace gol, igrac koji ne suta nece dati gol".
Mucimo se da dodjemo do protivnickog gola i to je cinjenica.
Naravno da ne treba sada mijenjati trenera, sad je gotovo, nek odradi pripreme i nadam se eto da ce to bar na nesto liciti u ligi. Ne treba zaboraviti da ove godine liga ima dosta jakih trenera koji mogu orepoznati taktiku i primijeniti kontrataktiku, nas trener to nema, ali nadam se da cemo se poboljsati. Sto se tice igrackog kadra, imamo solidne igrace i ne moze se vise zaliti kako nema ko da igra. Ne zelim da ode jer ne vidim ko bi ga mogao zamijeniti trenutno, ali jasno je da mi ne mozemo ciljati na nesto vise sa njim.
I mozete reci da ga pljujem ili slicno, nemam nikakvu losu namjeru niti sam protiv covjrka licno, samo ono sto vidim fudbalski, i ponasanje na terenu donksim svoje zakljucke. Ako neko misli drugacije, da imamo buducnost da on ostane na klupi 3 godine, postujem, ali se ne slazem.