Felixians4 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:37
bodi123 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:39
Sinneru mnogo dobro odgovara trava. Počevši od kretanja, pa do brzine i odskoka, sve po mjeri. Puca s oba krila i jako i ravno i duboko, ogromnu prodornost udarci rade. Riternira fantastično, baš dugo nisam vidio da neko na Wimbledonu Isneru prve servise vraća konstantno pod noge, razbio ga je.
Velika šteta za turnir da se već u osmini mora klat sa Alcarazom a obojica su kvalitetni za same završnice turnira. Ako ništa dobit ćemo zagarantovan spektakl s Novakom u četvrtfinalu, ko god prođe.
Janik je najtalentovaniji dečko od svih mladih pored Alcaraza i uz pravilan rad da servis dovede na nivo proporcionalan sa svojom visinom, te da fizički ojača mogli bi dobiti novo veliko rivalstvo. Ima mali tehnički sve da se udara s Carlitosom. Pogotovo na bržim podlogama.
e,ovo mi je trebalo. sada ga može garfia umesti,kada je bodi ovime prisnažio moje dojmove,prezadovoljan. jannik new djoko,garfia rafin.
za nadala ili opet pilaš namjerno ili ne mogu vjerovati da ga kao najveći znalac i fan opet otpisuješ,a to zadnjih godina stalno radiš u toku matcheva da je izdupio,nema nivo itd. pa on izvuče ili pred australiju da bi drugi tjedan bio premija. no bilo bi suludo da bodija mogu iščitati,klasetinu.
rafa će doduše ispasti dns ne digne li se 30 %,sonego bi iskoristio njegove oscilacije jer to je takav tip igrača koji na inspiraciju proigra i ala top10 man
Bit će mu Fritz pravi test, nezgodan mečap pa ćemo vidjeti pravi nivo, da li ima ili nema. Sonego mu je bezopasan, nema oružja, ne udara ravno. A i Holandez bi mogao bit zajeban, forhend mu je odličan.
Danas imam baš velika očekivanja od mlađarije, ima da puca sve.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase