Ovdje se vidi da pojedini prate fudbal od jučer ili se jos navikavaju na dominaciju u prijateljskim mečevima Goveda seljačkog,kojeg onda ohlade Sloboda,Radnik i takvi yo-yo kluboviMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:42Jao izjava svega mi, pisana prijateljska utakmica, privikavaju se na novog trenera i oni pisu federalna, kuku nama itdgreske vidimo svi al nije liga u pm
U prijateljskim smo sa Fedjom bili Bayern pa nas ohladi Radnik, Rudar itd
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Meni je smiješno to što pričaš,i u najmanju ruku besmisleno.Uporedio si rezultate revijalnih utakmica,a zašto nisi usporedio u prošloj utakmici Velež i Zrinjski pod BB,gdje smo bili bolji 75% meča.TheShed je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:45Velež ne može nikako dominirati u ligi jer su tri ili četiri ekipe kvalitetnije od Veleža. Dovoljno govori podatak da je Zrinjski pobijedio ovaj Varaždin sa tri gola razlike i to bez par bitnih igrača dok Velež sa najjačim sastavom trenutno gubi od istog Varaždina 3:0.
Eto vi stručnjaci znate ko prati fudbal...sa Feđom je Velež igrao prijateljsku 1:1 sa Hajdukom, koji Varaždin samelje...Amar je do sada trebao postaviti neke osnove igre, a kako vidimo "super" to izgleda, al u k..cu...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Realnost ne može biti besmislena, a realnost je da su trenutno Zrinjski, Sarajevo i Borac kvalitetnije ekipe od Veleža...SemirTuce je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:50Meni je smiješno to što pričaš,i u najmanju ruku besmisleno.Uporedio si rezultate revijalnih utakmica,a zašto nisi usporedio u prošloj utakmici Velež i Zrinjski pod BB,gdje smo bili bolji 75% meča.TheShed je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:45Velež ne može nikako dominirati u ligi jer su tri ili četiri ekipe kvalitetnije od Veleža. Dovoljno govori podatak da je Zrinjski pobijedio ovaj Varaždin sa tri gola razlike i to bez par bitnih igrača dok Velež sa najjačim sastavom trenutno gubi od istog Varaždina 3:0.

Zato su ga Rudar,Sloboda i Radnik odučili od fudbala
Pripreme su vrlo intezivne i komplelsne,siguran sam da ćemo tempirati formu do početka prvenstva
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Uvijek će biti jačih ekipa sa većom financijskom moći. Hajde da vidimo kako će to izgledati zadnju pripremnu. Tad bi se već trebalo iskristalizirati prvih 11 i neka igra koja će da se forsira.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Koliko god mi je Sarajevski diplomata bio birvaktile drag, a morž mrzak, živim za to kolo u kome ćemo dobiti Sarajevo, jer Velež je meni ispred diplomata i moržova..
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zrinjski-Okej,sigurno ćemo se hrvati s njima do samoga kraja,prošle sezone su bili i spretni i sretni,da je najbolji klub poslije njih,Velež počeo igrati ligu u jedanaestom koluTheShed je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:55Realnost ne može biti besmislena, a realnost je da su trenutno Zrinjski, Sarajevo i Borac kvalitetnije ekipe od Veleža...SemirTuce je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:50Meni je smiješno to što pričaš,i u najmanju ruku besmisleno.Uporedio si rezultate revijalnih utakmica,a zašto nisi usporedio u prošloj utakmici Velež i Zrinjski pod BB,gdje smo bili bolji 75% meča.TheShed je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:45
Velež ne može nikako dominirati u ligi jer su tri ili četiri ekipe kvalitetnije od Veleža. Dovoljno govori podatak da je Zrinjski pobijedio ovaj Varaždin sa tri gola razlike i to bez par bitnih igrača dok Velež sa najjačim sastavom trenutno gubi od istog Varaždina 3:0.
Sarajevo-Dosta novih kvalitetnih igrača,ali neuigranih.Za njih je uspjeh da izbore Evropu ove sezone
Borac-Politička i kriminalna pozadina aparthejdskog izbora trenera i igrača,naravno da će se boriti za titulu u ovakvoj nakaradnoj državi
Za nas mislim da smo se dosta bolje pojačali,nego prošlih sezona,te da smo doveli trenera koji zna kako i na koji način se osvaja liga(osvojio je 5 puta).Ako budemo tempirali formu na početku prvenstv(u šta ne sumnjam)legitimni smo kandidati za titulu
- OldFashioned
- Kontakt:
Opusti se čovječe, ovo su pripremne utakmice.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Give Walrus a chance

Ovo me podsjeća na onu utakmicu protiv Želje i poraz od 3:0, kada su se svi smijali Dudiću i njegovim izjavama o nekoj ulozi Veleža.
Sad je Dudić doktor a Osim nema pojma.
Sad je Dudić doktor a Osim nema pojma.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Samo nek nema povreda, nadoci ce ovo sve polako!
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Ama znam brate, ali puno je 3 komada popiti od nekog Varaždina...nema koncepcije igre, odbrana šuplja ko švajcarski sir, a Haskic i Nemanja ko početnici...sve nas to brine, a Brku zaboli nešto...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Dajte čovjeku šansu, možda nam je ovo novi Ferguson. 

-
- Kontakt:
I ti se samo pojavis kad je neki kiks i kukassalmy je napisao/la: ↑02 jul 2022, 20:19Ama znam brate, ali puno je 3 komada popiti od nekog Varaždina...nema koncepcije igre, odbrana šuplja ko švajcarski sir, a Haskic i Nemanja ko početnici...sve nas to brine, a Brku zaboli nešto...
Jesi gledao utakmicu?salmy je napisao/la: ↑02 jul 2022, 20:19Ama znam brate, ali puno je 3 komada popiti od nekog Varaždina...nema koncepcije igre, odbrana šuplja ko švajcarski sir, a Haskic i Nemanja ko početnici...sve nas to brine, a Brku zaboli nešto...
Ja ne znam o cemu pricate sa Dudicem smo u Turskoj svaku dobili pa onda u prvenstvu kada smo trebali pobjeđivati uvezemo 4 negativna rezultata.
Polako bit ce ovo dobro.
Polako bit ce ovo dobro.
-
- Kontakt:
Ma samo lagano,nek radi čovjek i gotovo.
Dok upozna ekipu,dok uvidi ko koliko može.
Rezultat pa šta i da je 8-0 šta samo to izgubili, bodova,šta?
Ne znamo ni ko je igrao,ni kako,ni gdje ni ništa.
Po komentarima Frane je danas bio u dvije pozicije za šut poslije kornera, Muminović pokušavao,dok se vrati Hare i Jovičić duga je sezona,samo lagano
Dok upozna ekipu,dok uvidi ko koliko može.
Rezultat pa šta i da je 8-0 šta samo to izgubili, bodova,šta?
Ne znamo ni ko je igrao,ni kako,ni gdje ni ništa.
Po komentarima Frane je danas bio u dvije pozicije za šut poslije kornera, Muminović pokušavao,dok se vrati Hare i Jovičić duga je sezona,samo lagano
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Neka bola baš im dobro ide žuganje.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 19:42Jao izjava svega mi, pisana prijateljska utakmica, privikavaju se na novog trenera i oni pisu federalna, kuku nama itdgreske vidimo svi al nije liga u pm
U prijateljskim smo sa Fedjom bili Bayern pa nas ohladi Radnik, Rudar itd
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pola ih žuga, a niko nije gledao utakmicu.
Kada krene brku, pola ih neće bit na temi.
Kada krene brku, pola ih neće bit na temi.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.