RŠD Velež Mostar

Reds93
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Reds93 » 02 jul 2022, 08:44

Treba staviti da se karte za evropske prva dva dana prodaje prodaju samo za clanove. Ne mogu da vjerujem koliko malo clanova ima trenutno. Nije do kluba, do nas je. A sutra ce se oni sto nisu u stanju uzeti clansku prvi osjećati pozvanim da komentatisu prvi kiks i kako nesto nevalja.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 09:29

Espiritosanto je napisao/la:
02 jul 2022, 01:17
sarajevskirodjeni je napisao/la:
02 jul 2022, 01:01
02 jul 2022, 00:11

Mislim da smo dovoljno narasli kao klub da definitivno netko krene raditi u marketingu i promociji društvenoj mreža.
90 posto objava na službenim stranicama se svodi na to došla je nova majica i cijena.
Pa čitave pripreme nema tri minute sadržaja, razgovor sa igračima.
Trebao bi netko da je stalno gore sa njima ali i tokom sezone.
Sjedneš Haskića i Radovca pa napraviš kviz znanja.
Pa Anđušić i Zvonić pitanja koliko poznaju jedan drugog.
Bogdanović i Jovičić pucaju penale jedan drugom.
Ovčina i Pantelić trče na 100 metara.
Halilović i Zeljković gađaju stativu iz više pokušaja.
Kviz historija Veleža, predstavljanje igrača.
Mislim svaka čast ono Belma nešto priča sa igračima ali to je davno prevaziđeno.
Ne treba ništa izmišljati uđi na oficijalnu stranicu nekog kluba iz lige 5 i kopiraj,ne sve i ne nešto što će koštati milion ali ima toliko stvari koje možeš za 100 km napraviti da liči na nešto.
Na yt uključiš reklame na klipove pa ljudi zarađuju na tome,ta marketing služba sama sebe može financirati.
Nadam se iskreno da ćemo krenuti bolje po ovom pitanju.
Slazem se sa svakom koju si napisao, cak i oko clanskih nikakav hipe. Zeljine clanske kad su aktuelne bile to sve gorilo, milion objava, live pracenje broja clanskih i milion nekih stvari. Ako je vrhunac da dodju mrva, aca i ostali i da se slikaju onda nema od tog nista. Sto je neko gore napisao, treba clanska biti uslovna na neki nacin za evropu jbt.
Super ideja za Acu,Kajtu,Zaima i Mrkvu ali imao si u Mostaru Halilhodžića,Mehu,pa ne moraju biti samo ni igrači Lana Pudar,pa glumci,pjevači pa Hasan Salihamidzić i Sergej Barbarez imaju 200 k pratioca,zamoliš ih da se slikaju sa članskom pa tamo neki lik Gerd iz Rojtlingena lajkuje tvoju stranicu i yt kanal,gleda snimke ti zarađuješ na njemu,to nije budućnost to je sadašnjost,način poslovanja, privlačenje sponzora.
Toliko imamo naših ljudi po svijetu ali ih ne koristimo.
Nije kritika sadašnjim ljudima u klubu jer naravno nema ih dovoljno a nisu ni stručni za te stvari.
Može se puno toga napraviti, Sarajevo je super primjer kako to rade ove sezone mada to može još bolje.
Evo pored svih upućenih kritika ja nemam šta dodati a mogu dati pohvalu za video sadržaj koji se postavlja na youtube da je dosta kvalitetan i na visokom nivout po pitanju obrade i svaka čast na tome :thumbup:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 jul 2022, 10:09

Npr., kod evropskih utakmica, članovima dati 2 dana mogućnosti da kupe ulaznice, nakon toga pustiti ostalima. Tako bih radio na svim utakmicama, od prvenstvenih do primjera finala kupa kad si mogao prodati 10 000 karata u Mostaru.
Član se ne smije brinuti za ulaznicu, a ni član Ra.

Inače, igrački kadar se dobro popunio i dobit ćemo na potrebnoj svježini. Još fali lijevo krilo mada imamo neka rješenja na toj strani. Možda ima nešto oko priče o još jednom napadaču.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 11:05

mozak je napisao/la:
02 jul 2022, 10:09
Npr., kod evropskih utakmica, članovima dati 2 dana mogućnosti da kupe ulaznice, nakon toga pustiti ostalima. Tako bih radio na svim utakmicama, od prvenstvenih do primjera finala kupa kad si mogao prodati 10 000 karata u Mostaru.

Inače, igrački kadar se dobro popunio i dobit ćemo na potrebnoj svježini. Još fali lijevo krilo mada imamo neka rješenja na toj strani. Možda ima nešto oko priče o još jednom napadaču.
Sjo zamisli uleti Mujan, e to bi bila pobjeda mada znam da od toga nema ništa :D
Ne znam ko će Amaru biti prvi izbor na tom lijevom krilu, vjerovatno Džanković a predpostavljam da će i Zajmovića gurati na krilo jer tu sigurno može bolje odigrati.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 jul 2022, 11:28

Mi imamo jako mnogo polivalentnih igrača i to je dodatna širina u igračkom kadru. To se naročito odnosi na bekove koji po potrebi mogu igrati i prema naprijed.
Sada smo najtanji na napadačkoj poziciji mada ja očekujem da će Zajmović ove sezone pod Osimovom palicom pokazati više. Da li će ga Osim koristiti na nekoj drugoj poziciji, ne znam. Lik je protiv Sarajeva odigrao sa takvom lakoćom.
Mujan je igrač strašnog prodora i baš takav igrač nama treba. Vjerujem da čeka inostranu ponudu i da mu je Premijer liga alternativa.
Zasad 6 novih igrača i po meni nismo oslabljeni već naprotiv. Doveli smo 6 igrača od kojih će najmanje 3 igrati u prvom sastavu.

Otišli:
Radović, Salčin, Isić, Brandao, Peco,

Došli:
Muminović, Pavić, Ikić, Halilović, Barou, Pantelić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 02 jul 2022, 12:31

mozak je napisao/la:
02 jul 2022, 10:09

U prvenstvu bih samo članovima dao da u prostorijama kupuju karte, ostali mogu na stadionu, pa nek se gubari guraju na 50 stepeni radi 20KM.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 02 jul 2022, 12:41

mozak je napisao/la:
02 jul 2022, 11:28
Mi imamo jako mnogo polivalentnih igrača i to je dodatna širina u igračkom kadru. To se naročito odnosi na bekove koji po potrebi mogu igrati i prema naprijed.
Sada smo najtanji na napadačkoj poziciji mada ja očekujem da će Zajmović ove sezone pod Osimovom palicom pokazati više. Da li će ga Osim koristiti na nekoj drugoj poziciji, ne znam. Lik je protiv Sarajeva odigrao sa takvom lakoćom.
Mujan je igrač strašnog prodora i baš takav igrač nama treba. Vjerujem da čeka inostranu ponudu i da mu je Premijer liga alternativa.
Zasad 6 novih igrača i po meni nismo oslabljeni već naprotiv. Doveli smo 6 igrača od kojih će najmanje 3 igrati u prvom sastavu.

Otišli:
Radović, Salčin, Isić, Brandao, Peco,

Došli:
Muminović, Pavić, Ikić, Halilović, Barou, Pantelić
Barou nije jos potpisao a ni numinovic
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 02 jul 2022, 13:21

Nije ni Ikic?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 jul 2022, 13:42

Kako napisati sve sto mislim a da ne ispadne dugo? Tesko.
Po meni je sramota ovoliki broj clanskih do sada. Sve neki navijaci, idu na utakmice, evo i ovdje sastavljaju kao neke ekipe,strucnjaci sve, vjerujem da pola raje sto ovdje pise nema clansku.
Koliko su ljudi pasivni, toliko su i ovi nasi u klubu iz ''marketinga'' aktivni, treba naci nekog ko se razumije u ovaj dio poslovanja pa da dizemo klub na svim nivoima.
Jedan od koraka koji bi trenutno zaposleni trebali poduzeti su da pozivaju ranije uclanjene i pitaju ih da li zele ponovo biti clanovi, iznijet im sve ove nove pogodnosti itd.. i tu bi se skupilo dosta ''novih'' clanova. Dalje, po meni jedan fan shop koji i nije bas na atraktivnoj lokaciji ne moze biti dovoljan da bi se podigao broj clanova, barem privremeno da otvore neku kao podruznicu sa pratecim artiklima u Konjicu, Jablanici, Stocu, pa i u Stari grad neki kao stand staviti, vjerujem da bi bilo i nasih a i mogao bi se koji stranac zayebat da se uclani, sta je njima 10€.
Takodjer, za ove u inostranstvu uvesti opciju za clanske kao pretplatu (npr Netflix) i da im se skida svake godine iznos clanske uz napomenu 30 dana prije isteka vazenja clanske, da mogu otkazati ako ne zele vise biti clan.
Po pitanju uclanjivanja, osigurati svim buducim clanovima odredjene popuste nevezano za fan shop, npr. odredjeni procenat u kucama koje se bave osiguranjem auta, u gradjevinskim firmama takodjer neki procenat na kupovinu materijala(hvala Bogu imamo ih dosta), vaucere u restoranima za veceru npr za svakog 100-tog clana, neke bonove za Mozzart hvala Bogu kladionicara nam ne fali itd.. odraditi reklamu za sve to putem drustvenih mreza, Facebook i Instagram pogotovo, a sada je cak aktuelan TikTok koji mislim da se vise koristi od prethodno navedenih drustvenih mreza, a cak bih i putem najslusanijih radio stanica to reklamirao (Mix, Kalman itd)

Instagram - mogu 100x bolje i za oko ljepse storye postavljat, a ne obicnu sliku staviti i to je to.. malo se poigrat slikama, stavljati 3-4 slike na jedan story, animacije praviti, skupiti vise pregleda tako sto ce kvizove postavljat na story, malo vise poraditi na predstavljanju igraca, obratiti paznju na fizicka i pravna lica koja prate itd.
Facebook mogu isto raditi sve kao na Instagramu, samo podijele na obe drustvene mreze isto i to je to.
YouTube – primjeti se napredak u kvalitetu videa, ali se uvijek svodi na isto. Pogledati par videa u Bayerna, Juventusa i drugih klubova sa njihovih treninga, pokupis im koju foru i snimis s nasim igracima, nek trce, gadjaju nesto, kvizovi, samo da je zanimljivo i smijesno, a ne monotonija svaki video. Kada vec imaju Velez TV, neka uvedu za pripremne utakmice live stream i stave 5KM (paket od dvije utakmice), pa neka bude 50,100 ljudi koji gledaju za pocetak dobro je. Prije cu njima uplatiti 5KM nego gledat na city tv i sl.
I za kraj, ne znam jesu li uveli placanje putem paypala.. ako nisu, obavezno sto prije.

Mostar u srcu, Velez do groba :salut:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 13:52

Mostarwolf1981 je napisao/la:
02 jul 2022, 13:42
Kako napisati sve sto mislim a da ne ispadne dugo? Tesko.
Po meni je sramota ovoliki broj clanskih do sada. Sve neki navijaci, idu na utakmice, evo i ovdje sastavljaju kao neke ekipe,strucnjaci sve, vjerujem da pola raje sto ovdje pise nema clansku.
Koliko su ljudi pasivni, toliko su i ovi nasi u klubu iz ''marketinga'' aktivni, treba naci nekog ko se razumije u ovaj dio poslovanja pa da dizemo klub na svim nivoima.
Jedan od koraka koji bi trenutno zaposleni trebali poduzeti su da pozivaju ranije uclanjene i pitaju ih da li zele ponovo biti clanovi, iznijet im sve ove nove pogodnosti itd.. i tu bi se skupilo dosta ''novih'' clanova. Dalje, po meni jedan fan shop koji i nije bas na atraktivnoj lokaciji ne moze biti dovoljan da bi se podigao broj clanova, barem privremeno da otvore neku kao podruznicu sa pratecim artiklima u Konjicu, Jablanici, Stocu, pa i u Stari grad neki kao stand staviti, vjerujem da bi bilo i nasih a i mogao bi se koji stranac zayebat da se uclani, sta je njima 10€.
Takodjer, za ove u inostranstvu uvesti opciju za clanske kao pretplatu (npr Netflix) i da im se skida svake godine iznos clanske uz napomenu 30 dana prije isteka vazenja clanske, da mogu otkazati ako ne zele vise biti clan.
Po pitanju uclanjivanja, osigurati svim buducim clanovima odredjene popuste nevezano za fan shop, npr. odredjeni procenat u kucama koje se bave osiguranjem auta, u gradjevinskim firmama takodjer neki procenat na kupovinu materijala(hvala Bogu imamo ih dosta), vaucere u restoranima za veceru npr za svakog 100-tog clana, neke bonove za Mozzart hvala Bogu kladionicara nam ne fali itd.. odraditi reklamu za sve to putem drustvenih mreza, Facebook i Instagram pogotovo, a sada je cak aktuelan TikTok koji mislim da se vise koristi od prethodno navedenih drustvenih mreza, a cak bih i putem najslusanijih radio stanica to reklamirao (Mix, Kalman itd)

Instagram - mogu 100x bolje i za oko ljepse storye postavljat, a ne obicnu sliku staviti i to je to.. malo se poigrat slikama, stavljati 3-4 slike na jedan story, animacije praviti, skupiti vise pregleda tako sto ce kvizove postavljat na story, malo vise poraditi na predstavljanju igraca, obratiti paznju na fizicka i pravna lica koja prate itd.
Facebook mogu isto raditi sve kao na Instagramu, samo podijele na obe drustvene mreze isto i to je to.
YouTube – primjeti se napredak u kvalitetu videa, ali se uvijek svodi na isto. Pogledati par videa u Bayerna, Juventusa i drugih klubova sa njihovih treninga, pokupis im koju foru i snimis s nasim igracima, nek trce, gadjaju nesto, kvizovi, samo da je zanimljivo i smijesno, a ne monotonija svaki video. Kada vec imaju Velez TV, neka uvedu za pripremne utakmice live stream i stave 5KM (paket od dvije utakmice), pa neka bude 50,100 ljudi koji gledaju za pocetak dobro je. Prije cu njima uplatiti 5KM nego gledat na city tv i sl.
I za kraj, ne znam jesu li uveli placanje putem paypala.. ako nisu, obavezno sto prije.

Mostar u srcu, Velez do groba :salut:
Svaka čast na napisanom, nadam se da će doći do nekoga ko može makar predložiti nešto od ovoga.
Od svega spomenutog mislim da jedino za dodatne suvenir prodavnice postoji neko početno ulaganje zbog zakupa prostora i ostalog, a vjerovatno bi se i to isplatilo. Štand je super ideja, naročito na prometnom mjestu, sezona je. Ovo oko društvenih mreža i ostale aktivnosti su realno mizerija u smislu nekog troška, a ogromna je dobit. Da daju nekome kreativnom mladom i ambicioznom pojedincu ili grupi nekakvu simboličnu platu ili mjesečnu naknadu za aktivno vođenje društvenih mreža isplatilo bi se u to sam siguran 100%, eto sevapa a eto i dodatne dobiti za klub :zviz:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 02 jul 2022, 14:10

Sve bi se to dalo smislit nekako, samo treba volja.
Dodatno, kao da nisu mogli objaviti nagradni konkurs za najbolji literarni i likovni rad na temu postojanja 100 godina Veleza, znamo svi koliko nadarene djece imamo. Daj im nagrade bubam prvo mjesto 200KM, drugo 100 a trece dres Veleza npr.

Evo i sada su mogli objaviti na Facebooku fazon taguj jednu osobu s kojom bi volio ici na predstojecu evropsku utakmicu, i koga izvuku napisu da je osvojio besplatnu kartu i druzenje/slikanje u VIP lozi na Grbavici (samim tagovanjem objava postaje popularnija i dolazi do veceg broja ljudi)

Organizovati generalnu utakmicu s nekim jacim klubom u periodu kada pocinju odmori, dolaze nam nasi ljudi iz inostranstva, + mi lokalci, pa se i oko tog dogadjaja potruditi da se izvuce sto vise para uz minimalna ili nikakva ulaganja

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 02 jul 2022, 14:12

Velež - Varaždin u 18:00

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 14:19

Mostarwolf1981 je napisao/la:
02 jul 2022, 14:10
Sve bi se to dalo smislit nekako, samo treba volja.
Dodatno, kao da nisu mogli objaviti nagradni konkurs za najbolji literarni i likovni rad na temu postojanja 100 godina Veleza, znamo svi koliko nadarene djece imamo. Daj im nagrade bubam prvo mjesto 200KM, drugo 100 a trece dres Veleza npr.

Evo i sada su mogli objaviti na Facebooku fazon taguj jednu osobu s kojom bi volio ici na predstojecu evropsku utakmicu, i koga izvuku napisu da je osvojio besplatnu kartu i druzenje/slikanje u VIP lozi na Grbavici (samim tagovanjem objava postaje popularnija i dolazi do veceg broja ljudi)

Organizovati generalnu utakmicu s nekim jacim klubom u periodu kada pocinju odmori, dolaze nam nasi ljudi iz inostranstva, + mi lokalci, pa se i oko tog dogadjaja potruditi da se izvuce sto vise para uz minimalna ili nikakva ulaganja
Govorio je Šoše nedavno u onom intervjuu da je bila planirana utakmica ali se pomjerila zbog radova na stadionu i da će se održati malo kasnije.
Vjerujem da Džemil to ne može sam sve pokriti, a sigurno trebaju razmišljati u ovom pravcu da se aktiviraju na društvenim mrežama. Koliko god to glupo i besmisleno bilo za starije generacije, tome se mora posvetiti ozbiljna pažnja. Kvalitetan marketinški rad daje potpuno drugu sliku o klubu. Evo za primjer je kako rekoh Velež TV na yt, vidan napredak. Kakav god da je sadržaj, za obradu, muziku, editovanje čista 5.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 jul 2022, 14:24

Za 100 rođendan je trebao biti turnir svih antifašističkih klubova na svijetu

Ali bilo je problema :facepalm:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 02 jul 2022, 14:26

Sljedeca pozicija je u klubu dovodjenje marketinskog direktora koja je sigurno jako skupa pozicija nadam se bar na zimu da bi tu mogli dovest nekoga, opet sve zavisi od europe ne sumljam u prolaz do play offa ovog ljeta

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 02 jul 2022, 14:27

Ovi sto rade VELEZ TV su ********

Ima tu problema, imaju 1,000 eura mjesečno a ne mogu kupiti internet karticu za 5 maraka da naprave live prenos. Ima tu i neki drugi stvari, sad će im se budjet vjerovatno smanjiti jer naša raja iz dijaspore ne žele da daju para dok je stanje ovako kako jeste. Jer imaju 500 eura od kluba, 250 od Bosnalijeka i 250 od dijaspore a nisu u stanju neke stvari uraditi

Eto nek se zna javno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 02 jul 2022, 14:28

Stvarno ogroman potencijal imamo na društvenim mrežama, mislim da nam tu jedino sarajevski klubovi mogu parirati.
Ideja jedna kako se možemo promovirati besplatno na račun naših bivših igrača a da dospijemo u centar evropskih fudbalskih dešavanja.
Objave tipa da li znate ko je bio menadžer Veleža i PSG pa taguješ PSG.
Pa za par dana da li znate koji igrač je igrao u Veležu i u HSV,pa Veležu i Leverkusenu,pa Veležu i Barceloni,Schalkeu,Bajernu,Juventusu.....
Ko je bio menadžer Veleža i Olimpijakosa itd ..
Na račun njih privukli bi toliko pratioca a sigurno bi bilo i simpatični ljudima u Parizu to vidjeti ili ostalim gradovima
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 14:32

OnlyLeft22 je napisao/la:
02 jul 2022, 14:27
Ovi sto rade VELEZ TV su ********

Ima tu problema, imaju 1,000 eura mjesečno a ne mogu kupiti internet karticu za 5 maraka da naprave live prenos. Ima tu i neki drugi stvari, sad će im se budjet vjerovatno smanjiti jer naša raja iz dijaspore ne žele da daju para dok je stanje ovako kako jeste. Jer imaju 500 eura od kluba, 250 od Bosnalijeka i 250 od dijaspore a nisu u stanju neke stvari uraditi

Eto nek se zna javno
Ne poznajem stanje i situaciju ali mi nije jasno da ne postoji neko drugi ako oni već ne zadovoljavaju ?
Valjda postoji ugovor i dogovor šta se očekuje za koliki novac, ne branim nikoga ali nešto nije ok u ovoj priči ili se površno posmatra na ove stvari.
Nadam se da će dolaskom čovjeka za marketing ovo sve biti na znatno višem nivou, bezze je da spominjem ali evo treba pogledati Sarajevo kako to rade ove sezone, dva koplja iznad drugih.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 02 jul 2022, 14:36

02 jul 2022, 14:28
Stvarno ogroman potencijal imamo na društvenim mrežama, mislim da nam tu jedino sarajevski klubovi mogu parirati.
Ideja jedna kako se možemo promovirati besplatno na račun naših bivših igrača a da dospijemo u centar evropskih fudbalskih dešavanja.
Objave tipa da li znate ko je bio menadžer Veleža i PSG pa taguješ PSG.
Pa za par dana da li znate koji igrač je igrao u Veležu i u HSV,pa Veležu i Leverkusenu,pa Veležu i Barceloni,Schalkeu,Bajernu,Juventusu.....
Ko je bio menadžer Veleža i Olimpijakosa itd ..
Na račun njih privukli bi toliko pratioca a sigurno bi bilo i simpatični ljudima u Parizu to vidjeti ili ostalim gradovima
Mi imamo toliko aktivista, simpatizera, novinara i mlađe raje oko kluba, da samo kada bi neko to ujedinio bilo bi dovoljno.
Da su obezbjedili online kupovinu za prijateljske i pripremne utakmice ja mislim da, ne da bi vratili novac, nego bi sigurno i zaradili.
Tehnički mislim da je to bilo izvodivo, niko ne očekuje 4k prenos, a eno kad neko prenosi mobitelom na fb pa gori od gledanosti.

OnceUponATime
Kontakt:

Post Postao/la OnceUponATime » 02 jul 2022, 14:45

Zna se ko uredjuje stranice i kako je taj neko dobio posao, stvar je sto ovdje ne smijes vise ni pisati o pojedincima jer si na crnoj listi mrzitelja kluba. Sto se tice clanskih, nakon fijaska sa mocarelom, dobro je pa nismo na 350 samo :)
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.