Ja sam cuo da je dogovoren, ali nije 100% info tako da, vidjecemo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba i Aru i Krpica dovesti
Aru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio
Njih dvojica minimum 25 golova u sezoni i sigurna evropa.. Ali sto je babi milo, to joj se i snilo..

Pročepit će negdje.
jel posudba ili?zeljodogroba je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:02Ja sam cuo da je dogovoren, ali nije 100% info tako da, vidjecemo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sa Arom bi to bila ekipa za titulu. Dovesti obojicu bi bilo nepotrebno razbacivanje para.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:20Treba i Aru i Krpica dovestiAru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio
Njih dvojica minimum 25 golova u sezoni i sigurna evropa.. Ali sto je babi milo, to joj se i snilo..
-
- Kontakt:
Ara je daleko od onoga sto je bio.. Poprilicno se razlijenio.. Ali i danas bi bio klasa za ovu ligu.. Ako je pametan vratio bi se i ozivio karijeru na pravi nacin..imekorisnicko je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:41Sa Arom bi to bila ekipa za titulu. Dovesti obojicu bi bilo nepotrebno razbacivanje para.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:20Treba i Aru i Krpica dovestiAru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio
Krpic je i danas masinerija od covjeka.. Mozda bi nam on i vise legao jer je u full formi..
Ali sama ideja o njima dvojici u ofanzivi

Pročepit će negdje.
Armin Hodzic i jedan mladi perspektivan napadac kojeg kasnije mozes unovciti.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma naravno,ali imam dojam jer je Ara naš da se nekako ne shvata koliko bi pojačanje to bilo. Jedno od najvećih u historiji lige. Pa čovjek je zabijao u ligi prvaka,u reprezentaciji...Ne znam s kim bi ga uporedio,bio bi apsolutno najveći boom ovog prelaznog roka naše lige (koji je svakako jedan od jačih)MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:50Ara je daleko od onoga sto je bio.. Poprilicno se razlijenio.. Ali i danas bi bio klasa za ovu ligu.. Ako je pametan vratio bi se i ozivio karijeru na pravi nacin..imekorisnicko je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:41Sa Arom bi to bila ekipa za titulu. Dovesti obojicu bi bilo nepotrebno razbacivanje para.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:20Treba i Aru i Krpica dovestiAru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio
Krpic je i danas masinerija od covjeka.. Mozda bi nam on i vise legao jer je u full formi..
Ali sama ideja o njima dvojici u ofanzivi![]()
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A već si doveo 2 napadača .
Za 2 Sabljina prelazna roka sad za sad 4 napadača i jedan vezni koji je igrao napadača.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A Dialiba nista?MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:50Ara je daleko od onoga sto je bio.. Poprilicno se razlijenio.. Ali i danas bi bio klasa za ovu ligu.. Ako je pametan vratio bi se i ozivio karijeru na pravi nacin..imekorisnicko je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:41Sa Arom bi to bila ekipa za titulu. Dovesti obojicu bi bilo nepotrebno razbacivanje para.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:20Treba i Aru i Krpica dovestiAru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio
Ali sama ideja o njima dvojici u ofanzivi![]()

brate godinu dana nije igrao fudbal ,koliko ja znam ima i dalje tu povredu .Jedino da ga cekamo kao Zecaimekorisnicko je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:41Sa Arom bi to bila ekipa za titulu. Dovesti obojicu bi bilo nepotrebno razbacivanje para.MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:20Treba i Aru i Krpica dovestiAru staviti na krilnog napadaca.. Kakav bi to strasni sud bio

Znam da smo svi mi uvijek malo subjektivni kad je Zeljo u pitanju, ali zaista mislim da je pretjerano govoriti o “najzvucnijem pojacanju ikad” i slicno. Svi znamo kakav je potencijal imao i ne da ga nije ostvario nego je dobro usrao i stanicu i sefa stanice.
Ruku na srce, mislim da se uklapa u Mulalicevu viziju i sistem i cak bi se jako obradovao i nadao se njegovom dolasku zimus. Medjutim, osim ako ne planiramo igrati sa dva napadaca, ja stvarno ne znam koji ce nam klinac jos jedan napadac. Opet taj nas famozni OP o kojem svi na sav glas pricaju i busaju se u prsa, pada u drugi plan.
U trenutku kad nemas rezervnog golmana, a evo sad ni prvog, Sito ne ide na pripreme. Onda cemo ga pljuvati sto je pobjegao glavom bez obzira iz Zelje kao Kocevic.
Durakovicu nisi dao 5 minuta da igra (iskreno nisam upoznat posebno s njegovim kvalitetima). Pa ako nista mogao si ga ubaciti koji put pred kraj utakmice jer znamo da je strasan izvodjac slobodnih. Ne racunajuci Stilu, ja ne znam kad smo dali gol iz slobodnjaka. Kad je Zaka igrao mozda?
Kocevicu ne ponudis ugovor uopste. Eeej, ne ponudis mu ugovor. Momak nadje managera i naravno misleci kako nema nista od Zelje, krene traziti angazman. O tome kako mu je “ponudjen” ugovor necu ni da pisem. Eh da, ovo je odnos prema mladom reprezentativcu i najperspektivnijem igracu kojeg imamo.
I naposljetku, igras polusezonu sa Juricicem, bez rezervnog napadaca, pa polusezonu sa Vucenovicem, sa/bez Fataija i defanzivnim veznjakom na spicu, i sad ulazis u sezonu sa Haracicem (haj to mi je okej), Beganovicem i sad pricamo jos o Krpicu i Hodzicu (jasno mi je da su to samo nagadjanja) a Krizevac i Jaganjac ni u planu nece biti.
Niko ne moze znati kako bi se bilo koji od ovih mladih igraca snasao i da li bi se dokazao, ali je poenta da umjesto Beganovica kojem je vrhunac karijere povratak u Zelju, Haracica koji ima 29 godina, Krpica od 30+ i Hodzica koji je bez utakmice godinu i bez gola godinu ipo i ima 27 godina, mozes pokusati izbaciti mladog igraca kojeg ces, mozda, unovciti.
Prosle sezone je bilo jasno naglaseno da je cilj opstanak i igranje sa mladim igracima. Od zime tih mladih nije bilo na vidiku do pred kraj sezone a pomak nikakav nismo napravili ni sa Stilicem, Cocalicem i ostalim “pojacanjima”. Meni je sad pitanje u glavi, sta je sad cilj? Ne izbacujemo mlade igrace, a necemo se boriti za Europu? Ne kontam.
Ruku na srce, mislim da se uklapa u Mulalicevu viziju i sistem i cak bi se jako obradovao i nadao se njegovom dolasku zimus. Medjutim, osim ako ne planiramo igrati sa dva napadaca, ja stvarno ne znam koji ce nam klinac jos jedan napadac. Opet taj nas famozni OP o kojem svi na sav glas pricaju i busaju se u prsa, pada u drugi plan.
U trenutku kad nemas rezervnog golmana, a evo sad ni prvog, Sito ne ide na pripreme. Onda cemo ga pljuvati sto je pobjegao glavom bez obzira iz Zelje kao Kocevic.
Durakovicu nisi dao 5 minuta da igra (iskreno nisam upoznat posebno s njegovim kvalitetima). Pa ako nista mogao si ga ubaciti koji put pred kraj utakmice jer znamo da je strasan izvodjac slobodnih. Ne racunajuci Stilu, ja ne znam kad smo dali gol iz slobodnjaka. Kad je Zaka igrao mozda?
Kocevicu ne ponudis ugovor uopste. Eeej, ne ponudis mu ugovor. Momak nadje managera i naravno misleci kako nema nista od Zelje, krene traziti angazman. O tome kako mu je “ponudjen” ugovor necu ni da pisem. Eh da, ovo je odnos prema mladom reprezentativcu i najperspektivnijem igracu kojeg imamo.
I naposljetku, igras polusezonu sa Juricicem, bez rezervnog napadaca, pa polusezonu sa Vucenovicem, sa/bez Fataija i defanzivnim veznjakom na spicu, i sad ulazis u sezonu sa Haracicem (haj to mi je okej), Beganovicem i sad pricamo jos o Krpicu i Hodzicu (jasno mi je da su to samo nagadjanja) a Krizevac i Jaganjac ni u planu nece biti.
Niko ne moze znati kako bi se bilo koji od ovih mladih igraca snasao i da li bi se dokazao, ali je poenta da umjesto Beganovica kojem je vrhunac karijere povratak u Zelju, Haracica koji ima 29 godina, Krpica od 30+ i Hodzica koji je bez utakmice godinu i bez gola godinu ipo i ima 27 godina, mozes pokusati izbaciti mladog igraca kojeg ces, mozda, unovciti.
Prosle sezone je bilo jasno naglaseno da je cilj opstanak i igranje sa mladim igracima. Od zime tih mladih nije bilo na vidiku do pred kraj sezone a pomak nikakav nismo napravili ni sa Stilicem, Cocalicem i ostalim “pojacanjima”. Meni je sad pitanje u glavi, sta je sad cilj? Ne izbacujemo mlade igrace, a necemo se boriti za Europu? Ne kontam.
Haračić ima 27 godinaCorcaigh je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:06Znam da smo svi mi uvijek malo subjektivni kad je Zeljo u pitanju, ali zaista mislim da je pretjerano govoriti o “najzvucnijem pojacanju ikad” i slicno. Svi znamo kakav je potencijal imao i ne da ga nije ostvario nego je dobro usrao i stanicu i sefa stanice.
Ne znam kakav je Hodzic sa povredom, ali cinjenica da je on klasa za ovaj nivo fudbala i da nije u formi, jos 27 godina. Samo vidis sta Cocalic znaci sa 34 godine. Nerealan je.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 02 jul 2022, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma fazon je sto Mulalic ima kompleks neki i ocigledno na silu hoce da izbori europu fol da se vidi da je on trenercina. On to moze pokusati i jasno mi je da ce pokusati ali realno u ovakvoj konkurenciji ove godine sto igraca, sto trenera u ligi mi imamo jako jako male sanse za europu. I ode jos jedna sezona bez da se ubace u prvi tim ti neki talenti zbog kojih se svi busaju u prsa i zbog kojih se treba graditi neki kamp. Mozda je Diglisicu bolji potez napraviti staracki dom s obzirom na nasu filozofiju zadnjih 10ak godina.
Volio bih da neko Mulalicu objasni strategiju kluba u jacanju mladjih igraca ako mi uopste imamo tu strategiju. Ne znaci da mora svaku tekmu igrati 5 omladinaca, ali ako ta djeca nikad nece dobiti sansu onda mi je i jasno zasto bjeze od nas. Na kraju se vracaju jer nisu pokazali svoj potencijal ali smo i mi krivi sto nismo pustili do kraja da se zaokruzi ta skola. Tesko je igracu od 25 godina promijeniti sredinu a ne djetetu od 18 do 20 godina, i normalno da se vecina ne snadje i propadne pa nam se vracaju kroz par godina.
Volio bih da neko Mulalicu objasni strategiju kluba u jacanju mladjih igraca ako mi uopste imamo tu strategiju. Ne znaci da mora svaku tekmu igrati 5 omladinaca, ali ako ta djeca nikad nece dobiti sansu onda mi je i jasno zasto bjeze od nas. Na kraju se vracaju jer nisu pokazali svoj potencijal ali smo i mi krivi sto nismo pustili do kraja da se zaokruzi ta skola. Tesko je igracu od 25 godina promijeniti sredinu a ne djetetu od 18 do 20 godina, i normalno da se vecina ne snadje i propadne pa nam se vracaju kroz par godina.
@braco,može li se izvući negdje statistika,koliko je ko od klubova dao minuta mladim igračima prošle polusezone ili sezone?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Znaci treba ici u sezonu sa napadacima Haracic, Beganovic, i juniorima Krizevac i Jaganjac koji je nedavno slomio ruku. A hipoteticki da mozemo da dovedemo Hodzica. Ja mislim da svaki klub odma doveo Hodzica da moze.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:24Ma fazon je sto Mulalic ima kompleks neki i ocigledno na silu hoce da izbori europu fol da se vidi da je on trenercina. On to moze pokusati i jasno mi je da ce pokusati ali realno u ovakvoj konkurenciji ove godine sto igraca, sto trenera u ligi mi imamo jako jako male sanse za europu. I ode jos jedna sezona bez da se ubace u prvi tim ti neki talenti zbog kojih se svi busaju u prsa i zbog kojih se treba graditi neki kamp. Mozda je Diglisicu bolji potez napraviti staracki dom s obzirom na nasu filozofiju zadnjih 10ak godina.
-
- Kontakt:
Mislim da ce biti live prijenos utakmice Kolubara- Željeznicar na YouTube kanalu 1921.tv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.