Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Wish & Go ponovo u elementu. Kakva gomila idiota. Otvoreno podrzavaju agresiju nad Ukrajinom.
Nadam se da ce neko od engleskih medija vidjet ovo na podkastu, te idiotima zabranit prilaz Britaniji, a ne samo turniru.
Beogradska klosarcina. Fuj!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Jos na Wimbledonu.AshburtonG je napisao/la: ↑02 jul 2022, 01:28Sto je najgore, solju nosi i reklamira onaj debil iz Hrvatske.

Ne znam vala,Visko sigurno nije neko ko podrzava Ruse u onome sto rade,znamo kako je kritikovao kosarkase CZV sto nisu htjeli da se slikaju sa onom zastavom u bojama Ukrajine gdje je mislim pisalo "stop war",Govedarica je tu vec druga stvar,on je tezi rusofil.
Sto se tice ovog hrvata sto nosi solju fkt je zanimljivo da pored tri srbina je bas on taj koji je najveci putinov pusikurac.
Sto se tice ovog hrvata sto nosi solju fkt je zanimljivo da pored tri srbina je bas on taj koji je najveci putinov pusikurac.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
I mene je iskreno iznenadilo, jer je Visko poznat kao prilicno razuman i neutralan lik, a nije ni pusiku.rac. Cim ga ne vole zatucani Noletardi i Srdjan Dj. znaci da je kvalitetan covjek. Medjutim, par puta su namjerno fokusirali i aludirali na solju, te su ocito htjeli napravit neku poruku time. Sala, nesporazum ili sta vec, jako degutantno ponasanje.
90% Srba podrzava Ruse, Ratka, Radovana.... opametite se jbt! Jednostavno narod koji zivi u nekom svom univerzumu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Teško Višku pored ovakvih degenerika. Govedarica da se sad zarati sutra bi prvi krenuo u “osvajanje” Bosne, Hrvatske itd.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
na temi o tenisu i to za vrijeme wimbledona glavna priča srpski komentatori … 

Oglasili su se oko toga u sljedecem vlogu. Ne znam, ne vjerujem da bi neko maksuz iz Bga nosio ybnu solju za kafu sa slovom Z kako bi provocirao po Engleskoj. Prije ce da su u toj rentanoj kuci uzeli random tu solju koja postoji jos od prije rata pa tek kasnije nakon komentara skontali o cemu se radi i promijenili.
isto ko što je njihova pjevaljka za evroviziju sasvim slučajno u zvaničnom videu sjela za sto u obliku slova Z …. itd itdFinn je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:24Oglasili su se oko toga u sljedecem vlogu. Ne znam, ne vjerujem da bi neko maksuz iz Bga nosio ybnu solju za kafu sa slovom Z kako bi provocirao po Engleskoj. Prije ce da su u toj rentanoj kuci uzeli random tu solju koja postoji jos od prije rata pa tek kasnije nakon komentara skontali o cemu se radi i promijenili.
sve to spada u “mojne nime” kategoriju
Sinneru mnogo dobro odgovara trava. Počevši od kretanja, pa do brzine i odskoka, sve po mjeri. Puca s oba krila i jako i ravno i duboko, ogromnu prodornost udarci rade. Riternira fantastično, baš dugo nisam vidio da neko na Wimbledonu Isneru prve servise vraća konstantno pod noge, razbio ga je.
Velika šteta za turnir da se već u osmini mora klat sa Alcarazom a obojica su kvalitetni za same završnice turnira. Ako ništa dobit ćemo zagarantovan spektakl s Novakom u četvrtfinalu, ko god prođe.
Janik je najtalentovaniji dečko od svih mladih pored Alcaraza i uz pravilan rad da servis dovede na nivo proporcionalan sa svojom visinom, te da fizički ojača mogli bi dobiti novo veliko rivalstvo. Ima mali tehnički sve da se udara s Carlitosom. Pogotovo na bržim podlogama.
Velika šteta za turnir da se već u osmini mora klat sa Alcarazom a obojica su kvalitetni za same završnice turnira. Ako ništa dobit ćemo zagarantovan spektakl s Novakom u četvrtfinalu, ko god prođe.
Janik je najtalentovaniji dečko od svih mladih pored Alcaraza i uz pravilan rad da servis dovede na nivo proporcionalan sa svojom visinom, te da fizički ojača mogli bi dobiti novo veliko rivalstvo. Ima mali tehnički sve da se udara s Carlitosom. Pogotovo na bržim podlogama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i jedan i drugi mogu trenutno novaku na travi samo torbe nositi, nažalost. vidjećeš za koji dan da je tako
ovaj turnir bi trebao biti šetnja za novaka, baš kao što je RG bio šetnja za rafu, bez obzira kako rafin štab i idolopoklonici to žele prikazati. naravno ako se susretnu njih dvojica u finalu sve je moguće jer je kod big3 u GS finalu sve moguće (osim da izgube od next gen) ali i tu bi novak bio ogroman favorit.
ovaj turnir bi trebao biti šetnja za novaka, baš kao što je RG bio šetnja za rafu, bez obzira kako rafin štab i idolopoklonici to žele prikazati. naravno ako se susretnu njih dvojica u finalu sve je moguće jer je kod big3 u GS finalu sve moguće (osim da izgube od next gen) ali i tu bi novak bio ogroman favorit.
- NerminFatic
- Kontakt:
Gledao sam ga, momak je fakat teski velikosrbin i nacionalista. Pa on o Kosovu govori isto kao i Seselj i ostala bagra. Bas steta, ako ga tenis nije oplemenio ne znam ko ce. Viskovic je suprotan primjer, pravi sportista i demokrata sirokih nazora i obzira.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 jul 2022, 02:18Teško Višku pored ovakvih degenerika. Govedarica da se sad zarati sutra bi prvi krenuo u “osvajanje” Bosne, Hrvatske itd.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne mora znacit da su je sami ponijeli, ali ono ako si vec nasao, ne moras namjerno 30sec podkasta posvetit toj solji i aludirat ocito na vojno znacenje. Trebas bit jako glup ili neinformiran(a sigurno su znali sta rade, jer koji bi drugi razlog bio potenciranja te solje?) da ne mislis kako ce doci par komentara oko toga. Ovo fake cudjenje u sljedecem vlogu je jos jadnije. U ovu zadnju recenicu tvog posta, mislim da ni oni sami ne bi povjerovali.Finn je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:24Oglasili su se oko toga u sljedecem vlogu. Ne znam, ne vjerujem da bi neko maksuz iz Bga nosio ybnu solju za kafu sa slovom Z kako bi provocirao po Engleskoj. Prije ce da su u toj rentanoj kuci uzeli random tu solju koja postoji jos od prije rata pa tek kasnije nakon komentara skontali o cemu se radi i promijenili.

Vise o ispranosti mozgova i danasnjem ludilu u svijetu govori to sto je nekom palo na pamet da *ebeno slovo oznaci kao nepozeljno zbog nekog rata. A da ne govorimo o paranoji koju je to pokrenulo. Svijet je otisao u *urac.jestamaji je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:27isto ko što je njihova pjevaljka za evroviziju sasvim slučajno u zvaničnom videu sjela za sto u obliku slova Z …. itd itdFinn je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:24Oglasili su se oko toga u sljedecem vlogu. Ne znam, ne vjerujem da bi neko maksuz iz Bga nosio ybnu solju za kafu sa slovom Z kako bi provocirao po Engleskoj. Prije ce da su u toj rentanoj kuci uzeli random tu solju koja postoji jos od prije rata pa tek kasnije nakon komentara skontali o cemu se radi i promijenili.
sve to spada u “mojne nime” kategoriju
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 02 jul 2022, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- Felixians4
- Kontakt:
e,ovo mi je trebalo. sada ga može garfia umesti,kada je bodi ovime prisnažio moje dojmove,prezadovoljan. jannik new djoko,garfia rafin.bodi123 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 10:39Sinneru mnogo dobro odgovara trava. Počevši od kretanja, pa do brzine i odskoka, sve po mjeri. Puca s oba krila i jako i ravno i duboko, ogromnu prodornost udarci rade. Riternira fantastično, baš dugo nisam vidio da neko na Wimbledonu Isneru prve servise vraća konstantno pod noge, razbio ga je.
za nadala ili opet pilaš namjerno ili ne mogu vjerovati da ga kao najveći znalac i fan opet otpisuješ,a to zadnjih godina stalno radiš u toku matcheva da je izdupio,nema nivo itd. pa on izvuče ili pred australiju da bi drugi tjedan bio premija. no bilo bi suludo da bodija mogu iščitati,klasetinu.
rafa će doduše ispasti dns ne digne li se 30 %,sonego bi iskoristio njegove oscilacije jer to je takav tip igrača koji na inspiraciju proigra i ala top10 man
Mogao bi De Minotaur ovdje daleko. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Imam neki osjecaj da ce Fritz osvojit tour, kontam koji "bigtoin" ulozit 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.