Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2009, 22:42

:roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 21 maj 2009, 22:44

Miroslav Blažo Ćirević!!
Momče Hercegovče

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 maj 2009, 22:46

harishp je napisao/la:Otto rehagel je cistokrvni grk i veliki grcki patriota.
Hiddinik tipicni rus vidi mu se po faci.
Vaha za kojeg Ciro mala maca sto se izdajstva tice pravi negro sa obale safari i slonova.
Eno ga sad ce i Kuze da pijeva Din,Din ja sam iz Tiran pravi aljbanac.
Eto toliko o glupavom vam patriotizmu i da mora neko da bude patriota u repci.
Zasto prvo ne ocistite savez ah da ovakvi ne izlaze iz misje rupe i cekaju kad ce biti promijene da opet ispravlaju krive drine.
Ovi sto su protiv Cire lice mi na mupetovce stare sa balkona :lol:
Evo da jos citiram samo za Titu,partiju i ckskju :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 21 maj 2009, 23:02

harishp je napisao/la:
Vaha za kojeg Ciro mala maca sto se izdajstva tice pravi negro sa obale safari i slonova.
Zasto prvo ne ocistite savez ah da ovakvi ne izlaze iz misje rupe i cekaju kad ce biti promijene da opet ispravlaju krive drine.
Ma bola tim citiranjem samo pokazuješ koliko si glup...
Hajde još jednom citiraj...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 21 maj 2009, 23:09

Hahaha. Bravo @stone island. Pa ne prića ćitav svijet bezze viceve o Suji i Muji i nihovoj inteligenciji. Nego, nemam morala više da se raspravljam. Evo gledam na you tube, predsjednik grčkog saveza u turskom dresu, predsjednik ruskog saveza u američkom dresu, i oko vrata one cvjetiće sa Havaja nosi. Sujoooooo eno ti Fate **** se u komšiluku za marku....DANAS U SAVEZU, SUTRA U KAVEZU ........A Ćiro je nebitan, mala marioneta za Suje i Muje.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 23:20

Ma na ovoj temi se može raspravljati do mile volje. Jedni vole Ćiru, jedni nevole. Samo me zanima, ako Ćiro uspije da odvede repku na SP da li će i tada biti protiv njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 maj 2009, 23:52

Stone Island je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ma bola tim citiranjem samo pokazuješ koliko si glup...
Hajde još jednom citiraj...
Jao, sto je ovaj Mostarac pametan. :twisted:
Postavio si Tiletov avatar i pljujes po "neprijateljima" zemlje. A Tile nam bio prijatelj, sve radio za dobrobit Bosnjackog naroda. :shock:
Sve vi znate nesto vise od nas, mi ne razumijemo srz problema naseg fudbala, a vi to znate. :twisted:
Mnogima od nas je dosta agonije i hocemo bar "na trenutak" da uzivamo u uspjesima nase repke, pa da je vodi bilo ko.
Ciro tamo, Ciro 'vamo, niko se ne kune u njega, ali postigao je dosta (do sada) sa ovom repkom i treba se nadati i vjerovati da nam taj san moze ispuniti, san o plasmanu na neko veliko takmicenje.

I jos nesto...imala je ova drzava (i jos ih ima) vece neprijatelje od Cire, ali se oni nisu bavili "najvaznijom sporednom stvari na svijetu", nego necim vaznijim...i rekli su i uradili hiljadu puta gore stvari nego sam Ciro.
Njima cemo progledati kroz prste, a Ciru cemo pljuvati do besvijesti...mada se vaznost i znacaj toga ne moze mjeriti.
Vom Jäger zum Gejagten

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 maj 2009, 23:58

el-fighter je napisao/la:Ma na ovoj temi se može raspravljati do mile volje. Jedni vole Ćiru, jedni nevole. Samo me zanima, ako Ćiro uspije da odvede repku na SP da li će i tada biti protiv njega.
a ako bih ne ode na sp kako ces se ti osjecat sto si za tako kratko vrijeme zaboravio kodru i njegov pokusaj da uradi nesto...poslije cire koji sad ima 70 i kusur godina ostat ce isti sljam koji prodaje utakmice i unistava fudbal u bih...
za mene je ciro ok trener ali u pogresno vrijeme
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 21 maj 2009, 23:59

el-fighter je napisao/la:Ma na ovoj temi se može raspravljati do mile volje. Jedni vole Ćiru, jedni nevole. Samo me zanima, ako Ćiro uspije da odvede repku na SP da li će i tada biti protiv njega.
Jedno je sigurno. Ići će svi u Afriku sa BiH zastavama. A neupitno je hoće li biti protiv njega. Hoće li do tada pomoći nama i skinuti Ilju i Muniba? I omogućiti nam da nam djeca igraju u ligi gdje 98% utakmica nije namješteno?
Ili ćemo kao i dosad, gledati po novinama gdje koji bosanac i hercegovac ispliva u tamo nekoj slovačkoj ili poljskoj ligi? A Džeko će druže zabijati, ne boj se.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 22 maj 2009, 00:04

nick je napisao/la:
a ako bih ne ode na sp kako ces se ti osjecat sto si za tako kratko vrijeme zaboravio kodru i njegov pokusaj da uradi nesto...poslije cire koji sad ima 70 i kusur godina ostat ce isti sljam koji prodaje utakmice i unistava fudbal u bih...
Ma ne znam ni to majstore. Zatvori zadnju tekmu u Zenici prije vremena, umalo belaj. Na kraju napravili isto prilika kao i oni, a trebali se igrati s Belgijom. Sreća imamo Džeku i Misketa.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 maj 2009, 00:23

nick je napisao/la:
E u tome i jeste poenta.Jedino ovi iz saveza nisu protiv saveza.Ostali su listom protiv njih jer nista nisu uradili za dobrobit.
Ciro je uhljup,derpe,ovakav onakav ali mi je pun klinac gledanja kockastih,dvoglavih orlova,triglavcana i itd na tv-u i na velikim takmicenjima.Sa njim trenutno imamo sanse ne zbog pariotizma nego sto moze da ugura kvalitet igraca a da ove uhljupe iz saveza koliko toliko drzi po strani.Mozda bas sto je on kao oni,kazem mozda ali puca mi vidik jer mi je cilj kao i svima nama ,,glupima,, kako onaj petokrakas rece da odemo na to prvenstvo.
Mi smo glupi jer podrzavamo ovu repku i zelimo taj uspijeh. :roll:
Sa onakvim pametnim Tiletom i dan danas bi se natezali sa luxemburgom.Lihtenstajnom itd
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 22 maj 2009, 00:41

Momci ja vas stvarno nerazumijem,pa ko to jos zeli da bude selektor nase drzave-pitajte vahu,bazdarevica,hadzibegica-hallllllllllooooooooooooooooooo ba nece ljudi tj.nece patrioti-a znaju pricat ko kakve zenturace valja ovo nevalja ono-hadzibegicu je valjala repka dok nije nasao klub i sad nesto pametuje-AKO MOZE JEDNO PITANJE ZA CIRINE KRITICARE-KOJI BI TO BIO RAZLOG ZASTO JE CIRO SELEKTOR-LIK IMA PARA VJEROVATNO VISE OD SAMOG SAVEZA-PRAVI NAJBOLJE REZULTATE OD SVIH SELEKTORA DO SAD-ILI JE IZGOVOR KAO DA ON NESTO STITI SAVEZ-PA LJUDI DRAGI NISU SAMI SEBE OVI IZABRALI NA CELO SAVEZA-HAJMO IH RUSIT MATER IM ****-ALI NECE NIKO IPAK JE NAJLAKSE BLEBETAT!!!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 maj 2009, 00:52

ma po meni je on prosjecan trener,dobar moralista prosjecan strateg vise los nego dobar...mislim sa ovim igracima je tesko izgubit od estonije i slicnih
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 maj 2009, 00:57

miroslav blazevic je napisao/la:Momci ja vas stvarno nerazumijem,pa ko to jos zeli da bude selektor nase drzave-pitajte vahu,bazdarevica,hadzibegica-hallllllllllooooooooooooooooooo ba nece ljudi tj.nece patrioti-a znaju pricat ko kakve zenturace valja ovo nevalja ono-hadzibegicu je valjala repka dok nije nasao klub i sad nesto pametuje-AKO MOZE JEDNO PITANJE ZA CIRINE KRITICARE-KOJI BI TO BIO RAZLOG ZASTO JE CIRO SELEKTOR-LIK IMA PARA VJEROVATNO VISE OD SAMOG SAVEZA-PRAVI NAJBOLJE REZULTATE OD SVIH SELEKTORA DO SAD-ILI JE IZGOVOR KAO DA ON NESTO STITI SAVEZ-PA LJUDI DRAGI NISU SAMI SEBE OVI IZABRALI NA CELO SAVEZA-HAJMO IH RUSIT MATER IM ****-ALI NECE NIKO IPAK JE NAJLAKSE BLEBETAT!!!!!!
koji su to najbolji rezultati pa sliskovic je napravio rezultat ali to nemjenja cinjenicu da je radio sta mu se govorilo i zvao igrace koji su htjeli platit

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 22 maj 2009, 01:02

nick je napisao/la:
miroslav blazevic je napisao/la:Momci ja vas stvarno nerazumijem,pa ko to jos zeli da bude selektor nase drzave-pitajte vahu,bazdarevica,hadzibegica-hallllllllllooooooooooooooooooo ba nece ljudi tj.nece patrioti-a znaju pricat ko kakve zenturace valja ovo nevalja ono-hadzibegicu je valjala repka dok nije nasao klub i sad nesto pametuje-AKO MOZE JEDNO PITANJE ZA CIRINE KRITICARE-KOJI BI TO BIO RAZLOG ZASTO JE CIRO SELEKTOR-LIK IMA PARA VJEROVATNO VISE OD SAMOG SAVEZA-PRAVI NAJBOLJE REZULTATE OD SVIH SELEKTORA DO SAD-ILI JE IZGOVOR KAO DA ON NESTO STITI SAVEZ-PA LJUDI DRAGI NISU SAMI SEBE OVI IZABRALI NA CELO SAVEZA-HAJMO IH RUSIT MATER IM ****-ALI NECE NIKO IPAK JE NAJLAKSE BLEBETAT!!!!!!
koji su to najbolji rezultati pa sliskovic je napravio rezultat ali to nemjenja cinjenicu da je radio sta mu se govorilo i zvao igrace koji su htjeli platit
HAJD SAD NE SERI-nezasluzujes bolji odgovor-samo nastavi blebetat!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 maj 2009, 01:12

miroslav blazevic je napisao/la:
nick je napisao/la:
HAJD SAD NE SERI-nezasluzujes bolji odgovor-samo nastavi blebetat!!!!
jadno

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 22 maj 2009, 02:09

Zamislite da netko Hiddinku, Guardioli, Capellu ili Fergusonu kaže: 'šta, koji on ku.r.ac oče, taraba trener, s takvim igračima bi i moja baba ili tombola posložili takvu ako ne i bolju momčad'... :roll:

E, to se ne događa nit se tako gleda u EU, toga ima samo ovdje... :lol:
...S tim da igrači ipak nisu niti upola takvi kao u Chelseu, Barceloni, Manchesteru, Furiji, Engleskoj reprezentaciji...

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 22 maj 2009, 02:40

Kralj_Tvrtko je napisao/la:Zamislite da netko Hiddinku, Guardioli, Capellu ili Fergusonu kaže: 'šta, koji on ku.r.ac oče, taraba trener, s takvim igračima bi i moja baba ili tombola posložili takvu ako ne i bolju momčad'... :roll:

E, to se ne događa nit se tako gleda u EU, toga ima samo ovdje... :lol:
...S tim da igrači ipak nisu niti upola takvi kao u Chelseu, Barceloni, Manchesteru, Furiji, Engleskoj reprezentaciji...
Bravo drug-bilo bi sto to ferguson sto nije neki englez aaaaa cuj capello zar mi neamo svojh engleza pa makar oni trenirali neke juniore-ali nemozes ti to ovim zenturacama dokazat-kvokoculi kvokocuuuu!!!

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 22 maj 2009, 02:54

+ Fergusonu je najdraži film Hrabro srce, a najdraži glumac Sean Connery, i to nije sve, voli da Škotska pobjedi protiv nekih desetih zemalja! :|

Možda Englezi ne znaju za to, možda ne znaju niti da Capello voli da Italija pobjedi, hm, a da im kažemo?

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 22 maj 2009, 03:01

Kralj_Tvrtko je napisao/la:+ Fergusonu je najdraži film Hrabro srce, a najdraži glumac Sean Connery, i to nije sve, voli da Škotska pobjedi protiv nekih desetih zemalja! :|

Možda Englezi ne znaju za to, možda ne znaju niti da Capello voli da Italija pobjedi, hm, a da im kažemo?
nemoj kume pobogu-ali treba im reci sta su to englezi ko su ba oni!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.