FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
44
19%
2. Borbu za Evropu
108
46%
3. Sredinu tabele
48
20%
4. Borbu za opstanak
37
16%

Ukupno glasova: 237

Hilmo123
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hilmo123 » 01 jul 2022, 17:55

Neki inicijali , nešto ? :lol:
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 jul 2022, 17:55

Doktorinho je napisao/la:
01 jul 2022, 17:35
Mislim da neko zanimljiv dolazi na posudbu
DT? :njanjanja:
Željezničar za život cijeli!

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 jul 2022, 18:03

Koooo
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 01 jul 2022, 18:09

SudoHusika je napisao/la:
01 jul 2022, 17:55
Dusko Tosic

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 jul 2022, 18:10

Bojudaosinebu je napisao/la:
01 jul 2022, 18:09
Dusko Tosic
:urnebes: :urnebes:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 jul 2022, 18:19

@Bojudaosinebu, U kakvim uredjenim sistemima je radio?
Curic je u trenerskoj karijeri vodio amaterske klubove u Holandiji. Najveci uspjeh je uvodjenje juniora Willema iz druge lige u najjaci rang i to sto je tu trenirao Frenkie De Jonga.

Mislim da je posteno, ako dodje naravno, da prvo vidimo sta ce uraditi u op, pa onda da komentarisemo taj njegov rad..

Sto se tice tih bivsih igraca, mislim da nije uredu da ih sad pljujemo, pogotovo Boju i Juricica koji su ostali i u bas teskim vremenima a mogli su otici i prije pocetka te sezone. Igrali su kasnije bez skoro bilo kakvih primanja, cak se pricalo da je Bojo oprostio sve dugove koje je klub imao prema njemu. To sto smo mi tad bili u strasnoj finansijskoj krizi(sto smo dozvolili da u klubu budu debili poput Cerica, Nazifa, Kerima itd) i sto su igrali igraci slabog kvaliteta je druga stvar, za to nisu krivi ovi gore nabrojani igraci, jer u normalnim okolnostima ne bi mogli ni prici stadionu..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 01 jul 2022, 18:21

Ma kakav ljudi Bojo. Zimus kad nas je napustio sam pisao, ok i korektan igrac za rotaciju, nista vise od toga. Nije to igrac koji stvara prevagu na terenu.

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 jul 2022, 18:26

A vrijeme je realno za nekog kapitalca :kafa:

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 01 jul 2022, 18:27

Neki garo po krilu :cool:

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 jul 2022, 18:28

:kafa: I taj

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 01 jul 2022, 18:30

Bersaga je napisao/la:
01 jul 2022, 17:06
Da ostane zabilježeno, legendarni forumaš koji hara godinama i nema namjeru da odustane :nedam:

1. Početak insajderske karijere koji je obećavao, prvi je najavio "BOOM" (iako će većina misliti da se radi o sarkazmu) :opaopa:
slika
slika
2. Međutim, dolazi do velikog preokreta:
slika
3. Udruženim snagama sa još jednim članom foruma sumnjivog morala vrši napad na forumaša @1921boy, nije izostao napad ni na forumaša @KANA. Pogrdno nazivanje čovjeka koji želi postati strateški partner kluba i pomoći mu u budućnosti.
slika
4. Insajderska karijera srušena do temelja:
slika
slika
slika
Za kraj ove tačke, šlag na tortu :tokralju:
slika
Nakon svega, logično ide poentiranje :salut:
slika

Hahahahah Ljubi te brat 🤣🤣🤣🤣
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 jul 2022, 18:30

Hebo te mi željni gara svako malo garo eto ti Santosa polu garo dosta ti ahahahah

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 jul 2022, 18:33

Bersaga je napisao/la:
01 jul 2022, 17:06
Da ostane zabilježeno, legendarni forumaš koji hara godinama i nema namjeru da odustane :nedam:

1. Početak insajderske karijere koji je obećavao, prvi je najavio "BOOM" (iako će većina misliti da se radi o sarkazmu) :opaopa:
slika
slika
2. Međutim, dolazi do velikog preokreta:
slika
3. Udruženim snagama sa još jednim članom foruma sumnjivog morala vrši napad na forumaša @1921boy, nije izostao napad ni na forumaša @KANA. Pogrdno nazivanje čovjeka koji želi postati strateški partner kluba i pomoći mu u budućnosti.
slika
4. Insajderska karijera srušena do temelja:
slika
slika
slika
Za kraj ove tačke, šlag na tortu :tokralju:
slika
Nakon svega, logično ide poentiranje :salut:
slika
Kralju :bow:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 jul 2022, 18:47

braco je napisao/la:
01 jul 2022, 17:54
KANA je napisao/la:
01 jul 2022, 17:01
braco je napisao/la:
01 jul 2022, 16:52
Gledam Vrhovac u Radomlje prešao. Vala niko se nije proslavio od onih koji su htjeli ići zimus. Bojo rezerva u Zrinjskom, Juričića otjerali iz druge lige J. Koreje, Vrhovca otjerali iz druge lige Rumunije, jedino Mustafa igrao u Novom Pazaru koji je doduše među najgorim ekipama u Srbiji.
Bojo u Igman :facepalm: sto je ubipitar rekao doci ce brzo dan kada ce svakom dijetetu biti san da igra za FKZ :bih: :bih:
StrikeWarzone je napisao/la:
01 jul 2022, 17:24
NotOccasionalFan je napisao/la:
01 jul 2022, 17:18
E jest nam Bojo poletio, yebo ga Sulenta u paksu
Igman mu je mjera, rijetko loš igrač.
@braco, to je dokaz kakav je nekvalitet i šljam igrao u FKŽ, pa Sedo,Meka,Galić, Beganović i ostali su zlatni za drvo Juričića, driblera tzv. popularnog Muleta, vječitog talenta Boju.
Situacija je već sad utoliko bolja jer za razliku od prethodnih godina sada imamo igrače na čiju ćemo prodaju moći računati u budućnosti. Drina, Beća, Subašić, Hodzić. Santos također mlad, pa što da ne i Malić ako se poboljša ove sezone. Plus tu su i mlađi poput Kobaševića koji će također čekati šansu da se dokažu, možda ne odmah ali vremenom.

Ti gore nabrojani koji su nas zimus napustili su igrali kod nas samo jer smo kokuzi, a zbog istog tog kokuzluka su nas i napustili. Dugoročno loš potez za njih ali tako su birali. Recimo Mustafa koji je bio kapiten nije htio da ostane iako mu je predočeno da će se situacija promjeniti ali on je rekao da ne vjeruje da će se desiti promjene. Pošteno ali realno više nikad nećeš se vratiti ovdje, ni igrači kvalitetom sličnim njegovom jer kao što rekoste dolaze bolji dani gdje ćemo MI biti ti koji postavljaju uslove, a ne prosječni igrači.
Ko imalo prati ovaj forum a gram mozga ima tvoj povratak je mogao nagovijestiti mnogo toga :plac: znamo da nikad nisi pisao besplatno ( oko 50 KM ti je cifra bila prije ove krize) Da su pregovori uspjeli moglo se odmah naslutiti onog dana kad si se ti vratio i kad je Dejan prestao da kuka I da nas gasi :plac:

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 01 jul 2022, 19:09

Brkooo je napisao/la:
01 jul 2022, 18:19
Curic je u trenerskoj karijeri vodio amaterske klubove u Holandiji. Najveci uspjeh je uvodjenje juniora Willema iz druge lige u najjaci rang i to sto je tu trenirao Frenkie De Jonga.

Mislim da je posteno, ako dodje naravno, da prvo vidimo sta ce uraditi u op, pa onda da komentarisemo taj njegov rad..

Sto se tice tih bivsih igraca, mislim da nije uredu da ih sad pljujemo, pogotovo Boju i Juricica koji su ostali i u bas teskim vremenima a mogli su otici i prije pocetka te sezone. Igrali su kasnije bez skoro bilo kakvih primanja, cak se pricalo da je Bojo oprostio sve dugove koje je klub imao prema njemu. To sto smo mi tad bili u strasnoj finansijskoj krizi(sto smo dozvolili da u klubu budu debili poput Cerica, Nazifa, Kerima itd) i sto su igrali igraci slabog kvaliteta je druga stvar, za to nisu krivi ovi gore nabrojani igraci, jer u normalnim okolnostima ne bi mogli ni prici stadionu..
Bojo oprostio 30 000 duga, ostao kad nismo imali feninga, i htio ostati i na zimu i stavio ponudu Zrinje na cekanje, medjutim Edis ga nije vidio medju svojim zamislima..to kakav je igrac i koliko je doprinjeo nek svako sudi, ali nije korektno sta se pise o momku koji jos uvijek nasu svaku tekmu gleda na telefonu, prati rezultate i cuje se s igracima redovno, a uvijek je bio maximalno korektan i predan na treniznima, i na utakmicama nekad je bio dobar nekad flop, vise se ocekivalo al jbg..al uvijek mi volimo srati po onima koji najmanje zasluzuju to. Također i juricic isto igrao i odbio ponude da igra bez plate, također maximalno borben bio na svim treninzima i tekmama..ne kazem da trebamo praviti zvijezde i dizati u nebesa takve igrace, nego samo cijeniti kad su bili fer prema nama, a mogli su ne biti :salut:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 01 jul 2022, 19:14

Azzuri je napisao/la:
01 jul 2022, 19:09
Brkooo je napisao/la:
01 jul 2022, 18:19

Bojo oprostio 30 000 duga, ostao kad nismo imali feninga, i htio ostati i na zimu i stavio ponudu Zrinje na cekanje, medjutim Edis ga nije vidio medju svojim zamislima..to kakav je igrac i koliko je doprinjeo nek svako sudi, ali nije korektno sta se pise o momku koji jos uvijek nasu svaku tekmu gleda na telefonu, prati rezultate i cuje se s igracima redovno, a uvijek je bio maximalno korektan i predan na treniznima, i na utakmicama nekad je bio dobar nekad flop, vise se ocekivalo al jbg..al uvijek mi volimo srati po onima koji najmanje zasluzuju to. Također i juricic isto igrao i odbio ponude da igra bez plate, također maximalno borben bio na svim treninzima i tekmama..ne kazem da trebamo praviti zvijezde i dizati u nebesa takve igrace, nego samo cijeniti kad su bili fer prema nama, a mogli su ne biti :salut:
Ne znam da neko pljuje po njemu, i naravno da jeste ruzno, ali platiti bilo kakvo obestecenje da bi Bojo dosao kod nas je bila greska.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jul 2022, 19:17

KANA je napisao/la:
01 jul 2022, 18:47
braco je napisao/la:
KANA je napisao/la:
01 jul 2022, 17:01

Bojo u Igman :facepalm: sto je ubipitar rekao doci ce brzo dan kada ce svakom dijetetu biti san da igra za FKZ :bih: :bih:
StrikeWarzone je napisao/la:
01 jul 2022, 17:24

Igman mu je mjera, rijetko loš igrač.
@braco, to je dokaz kakav je nekvalitet i šljam igrao u FKŽ, pa Sedo,Meka,Galić, Beganović i ostali su zlatni za drvo Juričića, driblera tzv. popularnog Muleta, vječitog talenta Boju.
Situacija je već sad utoliko bolja jer za razliku od prethodnih godina sada imamo igrače na čiju ćemo prodaju moći računati u budućnosti. Drina, Beća, Subašić, Hodzić. Santos također mlad, pa što da ne i Malić ako se poboljša ove sezone. Plus tu su i mlađi poput Kobaševića koji će također čekati šansu da se dokažu, možda ne odmah ali vremenom.

Ti gore nabrojani koji su nas zimus napustili su igrali kod nas samo jer smo kokuzi, a zbog istog tog kokuzluka su nas i napustili. Dugoročno loš potez za njih ali tako su birali. Recimo Mustafa koji je bio kapiten nije htio da ostane iako mu je predočeno da će se situacija promjeniti ali on je rekao da ne vjeruje da će se desiti promjene. Pošteno ali realno više nikad nećeš se vratiti ovdje, ni igrači kvalitetom sličnim njegovom jer kao što rekoste dolaze bolji dani gdje ćemo MI biti ti koji postavljaju uslove, a ne prosječni igrači.
Ko imalo prati ovaj forum a gram mozga ima tvoj povratak je mogao nagovijestiti mnogo toga :plac: znamo da nikad nisi pisao besplatno ( oko 50 KM ti je cifra bila prije ove krize) Da su pregovori uspjeli moglo se odmah naslutiti onog dana kad si se ti vratio i kad je Dejan prestao da kuka I da nas gasi :plac:
To ti je moj kana kad raja ne zna čitati između redova, @dejo i ja smo bili očit dokaz da Eldin dolazi, a niko da to skonta :rol:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 jul 2022, 19:33

braco je napisao/la:
01 jul 2022, 19:17
KANA je napisao/la:
01 jul 2022, 18:47
braco je napisao/la:

To ti je moj kana kad raja ne zna čitati između redova, @dejo i ja smo bili očit dokaz da Eldin dolazi, a niko da to skonta :rol:
Sto bi moja razredna rekla tabula Raza :plac: i onda se cudimo sto nam je klub u kurcu i sto nas misko,gras-ovac,revizor ..**** godinama na forumu :plac:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 01 jul 2022, 19:37

Ma lažeš da je Tadić pristao doći :urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 jul 2022, 19:44

lijevapolutka je napisao/la:
01 jul 2022, 19:37
Ma lažeš da je Tadić pristao doći :urnebes: :urnebes:
slika

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MrkiMedo i 21 gost.