Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Kasno se sjetili da zabrane odigravanje u Tiraspolu. Da se ja pitam nikada ne bi bilo ni dozvoljeno jer je bukvalno rijec o separatistickoj regiji koja upotpunosti ima kontrolu nad svojom teritorijom te ne polaze apsolutno nikakve racune Kisinjevu. Ako vec medjunarodna zajednica smatra da je to dio Moldavije, onda trebaju postojati sankcije ukoliko ta regija odbija da bude upravo to, dio Moldavije.
Iz ovog saopstenja se vidi da je zabranjeno odigravanje Pridnjestrovlju, sto znaci da mogu igrati u ostatku Moldavije sto ce na kraju ja mislim biti slucaj. Rumunija ili Poljska mislim da ne bi im dozvolili odigravanje na svojoj teritoriji jer ih smatraju pro-ruskim. Eventualno mislim da bi Turska, Srbija ili cak Mostar (da se obije utakmice igraju na Bijelom Brijegu) mogle biti opcija.
Iz ovog saopstenja se vidi da je zabranjeno odigravanje Pridnjestrovlju, sto znaci da mogu igrati u ostatku Moldavije sto ce na kraju ja mislim biti slucaj. Rumunija ili Poljska mislim da ne bi im dozvolili odigravanje na svojoj teritoriji jer ih smatraju pro-ruskim. Eventualno mislim da bi Turska, Srbija ili cak Mostar (da se obije utakmice igraju na Bijelom Brijegu) mogle biti opcija.
Zrinjski - Šerif sudi Fabio Maresca (Ita)
-
- Kontakt:
Zbog aktuelne geopolitičke iz sigurnosnih razloga UEFA je odlučila da se revanš ne igra u Tiraspollu. U Sheriffu su odmah reagovali o dlučili da prijave stadion u Kišnjevu glavnom gradu Moldavije, na kojem domaće utakmice igra Zimbru.
Nazire se stadion na kojem će Sheriff dočekati Zrinjski...
Međutim, nove informacije govore da bi Sheriff mogao igrati van granica Moldavije revanš utakmicu.
U Sheriffu sve rade da budu domaćini u svojoj državi, ali UEFA je ta koja ima zadnju riječ.
Podršku Sheriffu je uputio i predsjednik moldavskog Saveza Leonid Oleinichenko uz napomenu da će svim timovima omogućiti da evropske mečeve igraju na svom stadionu, ali sv emanji izgledi su da će Sheriff biti domaćin u Moldaviji.
Nazire se stadion na kojem će Sheriff dočekati Zrinjski...
Međutim, nove informacije govore da bi Sheriff mogao igrati van granica Moldavije revanš utakmicu.
U Sheriffu sve rade da budu domaćini u svojoj državi, ali UEFA je ta koja ima zadnju riječ.
Podršku Sheriffu je uputio i predsjednik moldavskog Saveza Leonid Oleinichenko uz napomenu da će svim timovima omogućiti da evropske mečeve igraju na svom stadionu, ali sv emanji izgledi su da će Sheriff biti domaćin u Moldaviji.
.....nisam te presto voljeti.....
Kladionice u prvoj utakmici favorizuju goste, kvota 3.4 na Zrinjski, na Sheriff 2.05.
Po meni, pogotovo u prvoj utakmici, bi trebale biti egal postavljene kvote, vjerovatno ce do pocetka utakmice to i doći na svoje.
Po meni, pogotovo u prvoj utakmici, bi trebale biti egal postavljene kvote, vjerovatno ce do pocetka utakmice to i doći na svoje.
Ma stavili su im tu kvotu zbog prosle sezone.Potpuna su nepoznanica,cak ni oni ne znaju sta da ocekuju od sebe protiv Zrinjskog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam sto se toliki bauk pravi oko toga, njima je svake godine takva situacija i navikli su, upravo zbog toga su i nastradali Dinamo i Zvezda jer ih nisu mogli analizirat, vidjeli otisli im svi igraci i onda ih podcjenili.
Kad vidim kako se ovdje u BiH podcjenjuju, kao "raspali se", zato i ne cudi sto su ih tako svi uvijek podcjenivali.
Vratite se u realnost to je i dalje ekipa u kojoj igraci imaju po 20-30 tisuca eura mjesecno. Nista oni slabiju ili jeftiniju momcad nece imat!!!
Evo sad sam i pogledo, znas koliko je igraca bilo sezonu prije protiv Qrabaga u prvih 11, a koliko istih protiv Reala? Jedan jedini Chris Silva, ljevi bek, zamisli samo ti jedan igrac iz udarnih 11 ostane za iducu sezonu i opet mlatnes Dinamo, Zvezdu i Real, opet kazem kad vec pravite te analize kako im odlaze igraci, napravite analizu jeli to uobicajna pojava ili nesto novo, u ovom slucaju to je njima uobicajno i rade to godinama i naravno da je to u ovom trenutku njihova prednost, a ne mana.
-
- Kontakt:
Znali se da li će biti VAR u ovim predkolima LP i KL ili tek ide za grupe ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Naravno da ga neće biti jer je totalno neizvodivo. Mislim da ga nema ni u grupama KL, tek od ko faze. Već imaju ranije postavljeni delegirani suci za utakmice Tuzle, Borca i prvu Zrinjskog.opalaopala je napisao/la: ↑27 jun 2022, 21:38Znali se da li će biti VAR u ovim predkolima LP i KL ili tek ide za grupe ?
-
- Kontakt:
U playoffu lige prvaka bude sigurno i ja mislim europske lige..opalaopala je napisao/la: ↑27 jun 2022, 21:38Znali se da li će biti VAR u ovim predkolima LP i KL ili tek ide za grupe ?
.....nisam te presto voljeti.....
Revanš Šerif - Zrinjski sudi Peter Bankes (Eng).
- tutankamon1905
- Kontakt:
Serif doveo i Atiemwena iz Dinama. Kao sto neko rece, ovo mijenjanje momcadi je njima standardno i svake godine im se isto desava, tako da se ne moze tu racunati na neku prednost..
Ja sve nade polazem u Tomasa, da ce se pogubit i nece ih ustimat na vrijeme
Ja sve nade polazem u Tomasa, da ce se pogubit i nece ih ustimat na vrijeme
-
- Kontakt:
Znaci Zrinjski i Borac na Areni
Zna li se sta za Tre Penne-Tuzla City?
Cini mi se kad smo mi igrali sa Libertasom da je bio prijenos
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jeste ali davno je to biloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:09Znaci Zrinjski i Borac na Areni

Za Tuzlu još ništa, čin saznam napisat ću.
-
- Kontakt:
Citav stadion pusten u prodaju ili 6k?Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 12:59Ludnica za ulaznicama u "fan shopu".
Samo ih Pandza iz kluba dovlaci.Jos tisucu ulaznica ostalo,malo jace.
Idemo Zrinja
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Antipolitika3
- Kontakt:
6k za sada.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:50Citav stadion pusten u prodaju ili 6k?Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 12:59Ludnica za ulaznicama u "fan shopu".
Idemo Zrinja
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Opet nije loseAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 14:226k za sada.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2022, 13:50Citav stadion pusten u prodaju ili 6k?Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 12:59Ludnica za ulaznicama u "fan shopu".
Idemo Zrinja
5 dana do utakmice 5k+ prodato.Ali realno poslije ovakve sezone mora to biti 12-13k.Protivnik za 1 pretkolo moze se reci atraktivan.Ne znam sto ne postavite bar neke beze stolice da Ultrasi mogu biti na prirodnom mjestu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko su vam para karte?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.