Nego Aslani i Lukaku su dosli i danas ce obaviti preglede.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ako Bremer dođe, a Škriniar ode, rekao bi da je što se tiče igračkih kvaliteta to zamjena 1:1. E sad, Škriniar je više puta pokazao koliko voli Inter, prvi put kad je trebalo produžiti ugovor je otkazao suradnju agentu kad je krenuo komplicirati oko produženja, i sad je spreman potpisati novi ugovor za puno manju cifru nego mu nudi PSG. I stvarno je šteta izgubiti takvog igrača koji je trebao biti novi kapetan.
Izgleda da ostaju i Džeko i Sanchez, imaju po još godinu dana ugovora kakavog više nigdje ni blizu ne mogu dobiti, a ne žele ići negdje za manje pare. Šteta, da se uspjelo njih 2 rješiti vjerujem da bi Dybala isto bio potpisan.
Ne znam koliko ima smisla Sanchezu isplaćivati pola plaće da ode. Dobar je on back-up što se tiče kvalitete. Problem je što se nema para da bi se davalo 7M€ za backup igrača.
Backup ce biti Dzeko i Correa , Asslani dosao u pravo vrijeme i Inter napokon radi ispravno kao RM , 1-2 god da se privikne i onda dominacija.Imp je napisao/la: ↑30 jun 2022, 16:22Ne znam koliko ima smisla Sanchezu isplaćivati pola plaće da ode. Dobar je on back-up što se tiče kvalitete. Problem je što se nema para da bi se davalo 7M€ za backup igrača.
Asslani je sigurno dobar potencijal. Ali mislim da je prerano došao u Inter, dečku je tek 20 godina, a Inter i nije baš poznat kao klub u kojem mladi igrači dobro razviju svoj potencijal. Njemu bi za razvoj karijere bolje bilo da je otišao u neku momčad tipa Sassuolo, Atalanta, Fiore(pa onda u Juve)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.