BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 08 feb 2011, 13:31

Ma ok naravno da je bolji Barrios, to mu je primarna funkcija da zabija i to radi extra....a evo dali bi volio vidjeti Reus-a ili Grossonju u ekipi ?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 feb 2011, 13:41

HzBvB je napisao/la:Ma ok naravno da je bolji Barrios, to mu je primarna funkcija da zabija i to radi extra....a evo dali bi volio vidjeti Reus-a ili Grossonju u ekipi ?

Ne bi volio tu zamjenu...naravno da bi volio Reusa ali sad pustiti Kevina ne bi bilo u stilu naseg kluba...uostalom on nece ni otici u to sam siguran 100%...momak zivi za Dortmund i Borusiju i bio on dobar ili los ne moze niko reci da nije imao veliki uticaj u ovim nasim rezultatima...na kraju krajeva nemam ja njega sta braniti,momak je pozvan u NJEMACKI nacionalni tim sto dovoljno govori o njemu...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 feb 2011, 13:48

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ma ok naravno da je bolji Barrios, to mu je primarna funkcija da zabija i to radi extra....a evo dali bi volio vidjeti Reus-a ili Grossonju u ekipi ?

Ne bi volio tu zamjenu...naravno da bi volio Reusa ali sad pustiti Kevina ne bi bilo u stilu naseg kluba...uostalom on nece ni otici u to sam siguran 100%...momak zivi za Dortmund i Borusiju i bio on dobar ili los ne moze niko reci da nije imao veliki uticaj u ovim nasim rezultatima...na kraju krajeva nemam ja njega sta braniti,momak je pozvan u NJEMACKI nacionalni tim sto dovoljno govori o njemu...
Ma fino je to sto nemamo svi isto razmisljanje nebi imali o cemu diskutovati :D ajd vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ! :D
Veoma moguc scenarij za slijedecu sezonu:Oporavljeni Kagawa,oporavljeni Zidan, da ce naci mjesto prije njega te da nece nesto narocito ni igrati , neigranjem cijena bi mu pala i eto ti belaja ( i rime ) :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 feb 2011, 13:56

HzBvB je napisao/la:
Ma fino je to sto nemamo svi isto razmisljanje nebi imali o cemu diskutovati :D ajd vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ! :D
Veoma moguc scenarij za slijedecu sezonu:Oporavljeni Kagawa,oporavljeni Zidan, da ce naci mjesto prije njega te da nece nesto narocito ni igrati , neigranjem cijena bi mu pala i eto ti belaja ( i rime ) :D

Lako je tebi...ti mozes samo profitirati...ili ces biti upravu ili ce Greuskreutz postati igracina :D
A vidjet cemo jos...kada su svi oporavljeni onda je lako kalkulisati,problem i jeste kada imas dosta povreda a Kevin je veoma zahvalan igrac koji siguran sam i sad da preseli na klupu nece praviti nikakve probleme jer je njemu klub na prvom mjestu...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 feb 2011, 14:10

adnan24 je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:

Lako je tebi...ti mozes samo profitirati...ili ces biti upravu ili ce Greuskreutz postati igracina :D
A vidjet cemo jos...kada su svi oporavljeni onda je lako kalkulisati,problem i jeste kada imas dosta povreda a Kevin je veoma zahvalan igrac koji siguran sam i sad da preseli na klupu nece praviti nikakve probleme jer je njemu klub na prvom mjestu...
Ja bi volio da pogrijesim i da on postane igracina to bi bilo ono kad bi srcem razmisljao ali kad malo razmislim nevidim te segmente u igri koje on moze popravit :) vidjet cemo hvala njemu za sve sto cini :) i ja mislim da nebi on pravio problem kad bi preselio na klupu ( fin je momak ) :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 08 feb 2011, 15:36

Ah ljepote ući na ovu temu!! :mrgreen: Samo nastavite tako drugovi. slika
Nemojte mi Grossonju dirat!! 8-) To ja naš lav i on će i krvi prosuti za žuti dres. Uvijek daje 120% svojih mogućnosti i primjer je za sve suigrače u ekipi. Svaka ekipa mora imati jednu kamikazu u ekipi. Kad smo već god dotičnog, treba spomenuti da se u zadnje vrijeme pravo osilio. Nedavno je izjavio da nećemo izgubiti nijednu tekmu do kraja :lol: . Sad je malo napao Kobasičara . :lol:
Borussia Dortmund midfielder Kevin Grosskreutz has responded to Uli Hoeness' recent comments that Bayern Munich could still pip BvB to the Bundesliga title by pointing out that titles are won by players on the pitch and not by talking off it."It does not interest me what he has said. I am confident that we will not lose the game in Munich. We don't really care much about what other people say about us. All that matters to us is doing our own jobs. You don't win the league by talking about it, but by performing on the pitch.
Ovdje je u pravu. 8-)

Što se tiče Sahina i Lucasa, ranije sam dosta pisao o obojici, a činjenica da je Nurko glavni igrač ove ekipe je nepobitna.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 12:04

Ne dirajte Groosonju, kao sto hare car kaze takav igrac treba svakoj ekipi, malo je danas igraca kakav je on, danas su samo **** po terenu i sminkeri a ne igraci, zivio nama nas KG koji ce umrijet za BvB, jako mi je drago sto se nakav jedan igrac cjeni, koji je samo svojim radom i trudom napredovo cak do reprezentacije...

Cijene sledecih igraca su porasle, Gotze + 3,500.000 ( 12.500.000 ), Bender + 1.000.000 ( 7.500.000 ), Grosreutz, +1.500.000 ( 6.500.000 ) Pisczek + 1.000.000 ( 4.500.000 ) .

Sto se tice ukupne vrijednosti tima sad vrijedi 144.400.000 €, i nalazimo se u Bundesligi u tom segmentu na 2 mjestu, dobro se sjecam kad je pocela ova sezona ispred nas su bili, Plava ****, Hsv, Werder, Bayer , Wolfsburg , svi njihovi igraci su bili vrijedniji od nasih no medjutim ... :mrgreen: :mrgreen:
BvB Echte Liebe !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 12:13

Sretno Borussiji do kraja šampionata,volio bih da hoćete uzeti titulu,imajući u vidu cijelu vašu istoriju,ali i finansijske probleme proteklih godina,puno sreće sjećajući se Mellera,Nerlingera,Stevića,Dedea,Ewerthon,Rickena,Samera,Amorosoa,želio bih da ovi novi momci ponove njihov uspjeh,znam da će to biti teško,ali Borussia ima veliku prednost,i iako je sjajni Kagawa povrijedjen mislim da je može sačuvati. ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2011, 12:21

Nakon sto osvoje titulu na ljeto pola ovih igraca ide na pijacu tako BvB se vraca opet u prosjek lige...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 12:38

Saurman je napisao/la:Nakon sto osvoje titulu na ljeto pola ovih igraca ide na pijacu tako BvB se vraca opet u prosjek lige...

Ipak si ti care moj za LORD OF THE RINGS idi prati to pa tu palamudi i daji kommentari mozda sta o tome i znas, jer kako vidim fudbal ti je slabija strana ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 12:43

Kehl danas odraduje prvi pravi trening sa ekipom nakon dugo vremena .... dobre vijesti dobre, samo da se jos svi vrate zdravi i citavi ...
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2011, 12:47

Damir_BvB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nakon sto osvoje titulu na ljeto pola ovih igraca ide na pijacu tako BvB se vraca opet u prosjek lige...

Ipak si ti care moj za LORD OF THE RINGS idi prati to pa tu palamudi i daji kommentari mozda sta o tome i znas, jer kako vidim fudbal ti je slabija strana ...
Po tvom odgovoru vidim da ti je jaca strana sedma umjetnost..mani se soccera.. :)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 12:56

Saurman je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:

Po tvom odgovoru vidim da ti je jaca strana sedma umjetnost..mani se soccera.. :)
IGNORE :mrgreen: :arrow: :D
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2011, 13:45

Ako ima Boga to se Bvb-u neće dogoditi. naravno slijedeće sezone bit će teže, veliki klubovi će vas POKUŠAT opelješiti, cijelo vrijeme će klub biti pod povećalom itd. No već sam prije govorio da Bvb ima super šansu sada da postane ponovo KLUB, jer u slijedećoj sezoni samo moraju biti 4. jer to mjesto već vodi u LP i po tome će Bvb već imati uspješnu sezonu. Dobra je stvar u tome kaj bvB nije plačenički niti instant klub već se na ovo rezultatu radilo neko vrijeme. jest da je došao prije nego oćekivano, ali je došao. BvB je ekipa sa glavom i repom i ja im predviđam da će imati dobru budučnost. Ako ništa drugo za to imaju dobre šanse - veće nego Stuttgart kad je uzeo prvenstvo, kao i Wolfsburg...

AUF GEHTS BVB! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 15:36

anton 1983 je napisao/la:Ako ima Boga to se Bvb-u neće dogoditi. naravno slijedeće sezone bit će teže, veliki klubovi će vas POKUŠAT opelješiti, cijelo vrijeme će klub biti pod povećalom itd. No već sam prije govorio da Bvb ima super šansu sada da postane ponovo KLUB, jer u slijedećoj sezoni samo moraju biti 4. jer to mjesto već vodi u LP i po tome će Bvb već imati uspješnu sezonu. Dobra je stvar u tome kaj bvB nije plačenički niti instant klub već se na ovo rezultatu radilo neko vrijeme. jest da je došao prije nego oćekivano, ali je došao. BvB je ekipa sa glavom i repom i ja im predviđam da će imati dobru budučnost. Ako ništa drugo za to imaju dobre šanse - veće nego Stuttgart kad je uzeo prvenstvo, kao i Wolfsburg...

AUF GEHTS BVB! 8-)
slazem se s tobom u potpunosti bravo anto !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 09 feb 2011, 15:43

Nasi Panceri sa generalom koji ih upucuje u misiju UNISTIT TALIJANE ! :D

slika

p.s. Jogi, wir wollen GÖZIL sehen mocno mocno :D

Skoro pa sigurno je da ce Gotze na poluvremenu uci u igru, sto se tice ostalih nasih, Schmelzer bi trebao igrat u prvoj postavi, i mozda Hummels, koji se bori sa debilom Badstuberom za prvih 11 , a mozda na kraju tu zaigra westerman :D ...
BvB Echte Liebe !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:06

Ne slažem se sa tobom iz više razloga, prije svega mislim da velika većina igrača Borussie će ostat i naredne godine,možda prodaju dvojicu eventualno trojicu,a i sami igrači Borussie su više puta priznali da jednostavno osjećaj kad izadju na Westfallen je jedinstven i to se parama ne može kupiti (naravno nisam ni ja rodjen u čamcu) ali sigurno je da za razliku od velike većine klubova u njemačkoj Borussia ima prepoznatljivost u širokim svjetskim okvirima!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2011, 18:24

melanholicar je napisao/la:
Ne slažem se sa tobom iz više razloga, prije svega mislim da velika većina igrača Borussie će ostat i naredne godine,možda prodaju dvojicu eventualno trojicu,a i sami igrači Borussie su više puta priznali da jednostavno osjećaj kad izadju na Westfallen je jedinstven i to se parama ne može kupiti (naravno nisam ni ja rodjen u čamcu) ali sigurno je da za razliku od velike većine klubova u njemačkoj Borussia ima prepoznatljivost u širokim svjetskim okvirima!
Sve to stoji no pitanje je koliko ce moci odoliti uprava BvB bogatim ponudama Chelsea,Man City-a,Reala i drugih klubova..ja bih licno volio da ostane ova ekipa na okupu bar jos 2 sezone uz eventualno neko pojacanje i da osvijetili obraz njemačkog fudbala u europi tj u LP....

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 feb 2011, 18:57

Saurman je napisao/la:
Sve to stoji no pitanje je koliko ce moci odoliti uprava BvB bogatim ponudama Chelsea,Man City-a,Reala i drugih klubova..ja bih licno volio da ostane ova ekipa na okupu bar jos 2 sezone uz eventualno neko pojacanje i da osvijetili obraz njemačkog fudbala u europi tj u LP....
Ja mislim da će moči jer ta engleska smeća od umjetnih klubova nisu spremni preplatiti igrača koji nije sa otoka. Gle neće biti problem ako se Subotića ili Sahina ili bilo kojeg od njih prodaza za 30+, problem bi bio kada bi ih se davalo za 15-20 milja, a to sam siguran da se neće dogoditi. Budi ti meni ziher da Klopp već negdje ima spremnih svih novih 11 a da niko nije stariji od 16 godina :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 09 feb 2011, 22:28

anton 1983 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Ja mislim da će moči jer ta engleska smeća od umjetnih klubova nisu spremni preplatiti igrača koji nije sa otoka. Gle neće biti problem ako se Subotića ili Sahina ili bilo kojeg od njih prodaza za 30+, problem bi bio kada bi ih se davalo za 15-20 milja, a to sam siguran da se neće dogoditi. Budi ti meni ziher da Klopp već negdje ima spremnih svih novih 11 a da niko nije stariji od 16 godina :mrgreen:
Antone ko oscilator prije 3 mjeseca si pricao istu pricukao ovaj surman a sad "dosao do pameti" ili .... hehe

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.