Sto sam vidio barem sa YT, ima bas dobar centarsut .. Mogo bi se Haskic nadavat golova ove sezone na njegove ubacajeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:16Kakav je ovaj Pavić? Nisam ga pratio dok je u Željezničaru igrao.

Sto sam vidio barem sa YT, ima bas dobar centarsut .. Mogo bi se Haskic nadavat golova ove sezone na njegove ubacajeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:16Kakav je ovaj Pavić? Nisam ga pratio dok je u Željezničaru igrao.
Ofanzivno bolji od Radovića a defanzivno po mojoj procjeni Radović se bolje postavlja u igri.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:16Kakav je ovaj Pavić? Nisam ga pratio dok je u Željezničaru igrao.
Europa I stadion da završimo ABd do iduće godine.
Ima li netko konkretan ko se spominje za tog napadačaMostarac45 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:03A bjeri tamo ne znam ni koji je datum, ja sam cuo da traze jos jedno pojacanje u spicuMostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:02Yebi se, taman posao bacit lozu da nece potpisati ipak za nas zbog bolje ponude![]()
Ne znam tacno ali netko za spica posto vjerovatno zajim ide na kriloEspiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 14:22Ima li netko konkretan ko se spominje za tog napadačaMostarac45 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:03A bjeri tamo ne znam ni koji je datum, ja sam cuo da traze jos jedno pojacanje u spicuMostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 13:02
Yebi se, taman posao bacit lozu da nece potpisati ipak za nas zbog bolje ponude![]()
Aha,mahalska neka
Za SloboduSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑30 jun 2022, 16:59U utorak SV potpisuje....objavljeno u medijima !
Šta je sa onim Palestincem(edit) i Barowom?MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:15Znaci od novih igraca tu su Ikic, Pavic, Halilovic, Blagojevic, Pantelic i Muminovic
Od U21 igraca imamo sljedece:
Bajric - stoper
Dzankovic - krilo
Muminovic - desni bek
Sijamija - napadac
Sikalo - vezni
Drina - vezni
Ribic - golman
Valjalo bi jos jedno pojacanja na krilu jer smo tu tanki, tu bi nam valjao igrac poput Mujana ali malo mu 10k uz bonuse![]()
Valjda je Barow jos tu, niko ga ne spominje aman, zaboravio sam da lik postoji. Znam da je Osim rekao kad je tek preuzeo da nije vidio u zivotu lika sa vise zelje za treningom, raspada se na sprintu ali ne odustaje, 45 dana bez treninga hebi ga.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:18Šta je sa onim Albance i Barowom?MostarskiSin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:15Znaci od novih igraca tu su Ikic, Pavic, Halilovic, Blagojevic, Pantelic i Muminovic
Od U21 igraca imamo sljedece:
Bajric - stoper
Dzankovic - krilo
Muminovic - desni bek
Sijamija - napadac
Sikalo - vezni
Drina - vezni
Ribic - golman
Valjalo bi jos jedno pojacanja na krilu jer smo tu tanki, tu bi nam valjao igrac poput Mujana ali malo mu 10k uz bonuse![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.