On je davno otišao
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Druže dovoljno je reći TVRDOGLAVE NEZNALICE.MojaMalenkost je napisao/la: ↑30 jun 2022, 16:20Uskoro cemo i za njim plakati i pljuvati ga jer nije bio dovoljno veliki zeljovac da ostane kod nas.. Strucni stab nam vode neznalice sumnjivog morala, da ne izgovorim neku puno tezu rijec, a takvu rijec u potpunosti zasluzuju..StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 jun 2022, 12:36Da imaš normalnog trenera, Mirnes Šito (2003g, 203cm visina) bi u ovom momentu dobio šansu.
19 godina momku, kad će na gol ako neće sad, ali Sablja jednostavno nema mu.da za takve stvari.
Ovako će braniti Muftić ili doći Kjosevski koji je metar i žilet.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Karic je najperspektivniji golman od svih. Radi na sebi,ima individualne treninge,otac mu je jak stranački. Vjerovatno će proći najbolje od svih mladih igrača. Ima sve što mu treba da napreduje.
-
- Kontakt:
Nije mi jasno što Almira Seferovića niko ne zove da bude pomoćnik na klupi, stručnjak je i može pomoći u stručnom štabu.
Pa zato što neće da radi za par hiljada maraka.SatroVacki je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:29Nije mi jasno što Almira Seferovića niko ne zove da bude pomoćnik na klupi, stručnjak je i može pomoći u stručnom štabu.
On je bio kandidat za kondicionog trenera ali valjda zbog obaveza u repezentaciji nije mogao preuzeti tu funkciju.SatroVacki je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:29Nije mi jasno što Almira Seferovića niko ne zove da bude pomoćnik na klupi, stručnjak je i može pomoći u stručnom štabu.
Rodjeni su pitarske picke!
- MocMahale444
Niste realni sekunde, sta je to vise Bekrija uradio od Zeca zadnjih godina?
Sjebo nas s zrinjskim Itd.
Zec imao povreda ali produziti mozda treba jel kad mogu drugi djutrurumi zasto ne i bugs bunny
.
Zec imao povreda ali produziti mozda treba jel kad mogu drugi djutrurumi zasto ne i bugs bunny
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ako ce igrati za hiljadu neka mu produze.. Vise ne zasluzuje.. Dzaba mu sto je majstor kad ne moze da se fizicki spremi..
Pročepit će negdje.
Zec moze produziti jedino sa ortopedijom.MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 18:08Niste realni sekunde, sta je to vise Bekrija uradio od Zeca zadnjih godina?
Zec imao povreda ali produziti mozda treba jel kad mogu drugi djutrurumi zasto ne i bugs bunny.
Kakav crni novi potpis sa klubom.
U crno nas je zavio.
Hvala za gol u derbiju i ZBOGOM!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- MocMahale444
Tako nekakoMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 jun 2022, 18:09Ako ce igrati za hiljadu neka mu produze.. Vise ne zasluzuje.. Dzaba mu sto je majstor kad ne moze da se fizicki spremi..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima li kakvog habera iz Konje? Hoce li na Amir obradovati 
-
- Kontakt:
Pricati o Zecu da nas je kostao ima dvojako znacenje. Ok jest nas kostao,ali je taj isti Zec bio maksimalno korektan.
Potrosio je svojih 50 milja na lijecenja,ima presudu od 200 milja,koju da pokrene doveo bi u pitanje sezonu.
Nudio se da produzi ugovor,da mu plata bude hiljada,a dug kad budu mogli isplatit. Ja sam o njemu cuo samo rijeci hvale.
Jedino ja za njega pricam da je supak i da me zajebao za dres hahaha.
Potrosio je svojih 50 milja na lijecenja,ima presudu od 200 milja,koju da pokrene doveo bi u pitanje sezonu.
Nudio se da produzi ugovor,da mu plata bude hiljada,a dug kad budu mogli isplatit. Ja sam o njemu cuo samo rijeci hvale.
-
- Kontakt:
On komotno može kao pomoćnik, bolje on nego sadašnji udavi i sindikalci.1921boy je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:59On je bio kandidat za kondicionog trenera ali valjda zbog obaveza u repezentaciji nije mogao preuzeti tu funkciju.SatroVacki je napisao/la: ↑30 jun 2022, 17:29Nije mi jasno što Almira Seferovića niko ne zove da bude pomoćnik na klupi, stručnjak je i može pomoći u stručnom štabu.
-
- Kontakt:
Tih 200 milja neka ide od Badzaka traziti.. Zec kao covjek je vise nego ok, kao igrac veliki majstor, ali dzaba kad ima tijelo sesdesetogodisnjaka.. Jadan ti djavo 200k duga za tri sezone i mozda 5% odigranih utakmica.. Zec je fakat i finansijski genije.. Ocito zna kako uzeti pare.. Treba ga zaposliti kao ekonomaBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 jun 2022, 18:39Pricati o Zecu da nas je kostao ima dvojako znacenje. Ok jest nas kostao,ali je taj isti Zec bio maksimalno korektan.

Pročepit će negdje.
Svi mogu prije Bekrica jer taj nam je titulu uzeo sa Zrinjskim plus onaj go za Slobodu i tu se lomila sezona.I opet mu produzavaju.Ja kad on ima loptu negledam u teren jer me sramota.Navijacko misljenje.Kakav je ko osoba to neznam ali nas je ukupno 2 puta i vozdra.
Vala je poceo i Mesa bas da sere.. Kad je u krizi Zeljo svi pocnu supljirati..zeljo je golem ,treba ovo ,treba ono...sad neka prica suplja volio bi ali...bitno je..ali...SAMO DZEP GLEDATE HAHARI. Koje ljige od ljudi. Sve ih Zeljo stvorio a umrijet ce nece doci u klub. Razgulite!
Treba pojačati stručni stab. Edis sef struke, a Mesa pomoćni trener.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hajd iskreno šta Meša može pomoći u trenutnoj situaciji po pitanju sportskog dijela? Jel treba i njega da potrosimo za par mjeseciJugJugJug je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:24Vala je poceo i Mesa bas da sere.. Kad je u krizi Zeljo svi pocnu supljirati..zeljo je golem ,treba ovo ,treba ono...sad neka prica suplja volio bi ali...bitno je..ali...SAMO DZEP GLEDATE HAHARI. Koje ljige od ljudi. Sve ih Zeljo stvorio a umrijet ce nece doci u klub. Razgulite!
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Neki dan objavim post da neku akciju nesto napravimo nor jug da ofarbamo i niko nista da odgovori osim onog jednkg momka. A znate drugima govoriti da nista ne rade same yerete ovde mogu mislit pola vas ni ne ide na utakmice.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:57Hajd iskreno šta Meša može pomoći u trenutnoj situaciji po pitanju sportskog dijela? Jel treba i njega da potrosimo za par mjeseciJugJugJug je napisao/la: ↑30 jun 2022, 19:24Vala je poceo i Mesa bas da sere.. Kad je u krizi Zeljo svi pocnu supljirati..zeljo je golem ,treba ovo ,treba ono...sad neka prica suplja volio bi ali...bitno je..ali...SAMO DZEP GLEDATE HAHARI. Koje ljige od ljudi. Sve ih Zeljo stvorio a umrijet ce nece doci u klub. Razgulite!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP i 164 gosta.