Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kumkalesic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2011, 21:17

Ma kakav Pepe, ne vrijedi on 30 miliona ni u snovima, objektivna njegova vrijednost je, po meni, 12 miliona eura. Ne bih rekao ni da ce Wenger dati tolike pare za njega, prije ce dovesti Mertesackera, koji je po meni pouzdaniji i stabilniji igrac, a i ima njeamcku smirenost, sto je jedna od najvaznijih stvari kod velikih stopera. Ali to je vec stvar Arsenala. Mislim da Liverpoolu nikako nisu potrebni stoperi, ukoliko ne bude prodaje Skrtela ili bAggera, sto bi po meni bila velika graska, jer su jos uvije mladi igraci, a to je valjda nasa buduca politika.
Joint_fc

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 09 feb 2011, 21:17

melanholicar je napisao/la:Da se razumijemo nemam ništa protiv redsa,ali mi se čini da je njihova vjera u bolje sutra i da će se vratiti na staze stare slave komparativna sa vjerom djeteta čiji je otac počinio suicid da će njegovo unuče biti genije!
Haj nabijaj postove negdje drugo...

Pardon, pisalo je na **** da je Kuyt, pa su sad prepravil, izvinjavam se :P
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 09 feb 2011, 21:18

melanholicar je napisao/la:Da se razumijemo nemam ništa protiv redsa,ali mi se čini da je njihova vjera u bolje sutra i da će se vratiti na staze stare slave komparativna sa vjerom djeteta čiji je otac počinio suicid da će njegovo unuče biti genije!
Ja bih tu vjeru okarekterisao kao tvoj pokušaj, da uz Klaićev rječnik manje poznatih riječi, ispadneš pametan. Imali smo svega i svačega na ovom forumu, ali Klaića još nismo imali.
Liverpool je u posljednjih 10 godina osvojio sve moguće trofeje, izuzev trofeja prvaka NBA lige ili EPL ( pošto si novi na forumu pa ti terminologiju moram objasniti ).
Ta vjera u bolje sutra je svakako već ostvarena, Liverpool je prošle godine završio kao sedmoplasirani, a sada se nalazi na šestom mjestu. Naravno, to mjesto za Liverpool nije zadovoljavajuće. Ali, kako ti reče, komparacijom ili usporedbom, na prošlu sezonu vidljiv je napredak.
Isto tako treba uzeti u obzir da je King trener, koji u svojoj karijeri ima trofeja kao Sounsess, Houlierr, Rafa Benitez i Roy zajedno. Tako da smo i u tom segmentu uzneparedovali.
Liverpool je i u finansijskom smislu uznapredovao, tako da je od mjeseca oktombra, jedini klub NBA lige koji nema dužan nijedne funte. Vlasnici su pokazali da žele ulagati, doduše ne svoje pare, ali prodajom igrača su uložili pare na pojačanja. Što je dakako nešto sasvim novo u Liverpoolu. Dokazali su da nisu vlasnici koji pare samo uzimaju za sebe.
Oni vrijedno rade svakog dana na poboljšanju tima, zajedno sa Kingom, onoliko koliko se ti trudiš da budeš pametan ovdje na forumu iako oni imaju radnih sati u klubu onoliko koliko ti imaš postova dnevno. Ali, i to je dovoljno za nas, ljubitelje Liverpoola i Anfielda, crvene boje i YNWA, Gerarda i Carraghera da kažemo da se sprema povratak crvene institucije i long live the King.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 21:24

Ne vidim razlog zašto su se neki simpatizeri Gerrarda i kompanije našli uvrijedjeni valjda svi imamo pravo na mišljenje. Jbg najlakše je razmišljati pravolinijski,treba nekada uvidjeti i druge aspekte,svakako da nije lako 20 godina sanjati jedan san i čekati javu.Ali isto tako ponavljam nisam se registrovao da bih vrijedjao ni forumaše ni klubove,već isključivo da bih dao svoje mišljenje.
A meni riječnici ne trebaju ne zato što sam ja otkrio Ameriku ili zato što poštujem Platona (ne poštujem ga jer je tripovao onu priču sa Državom i tim sra...a ,kao on će nešto pričati o najboljem uredjenju)ali isto tako smatram da svaka priča i svako pitanje nikada ne mogu biti bespotrebni,doduše redundance u mojim postovima sigurno da ima al jbg to ponekad svi nesvjesno zanemarujemo mada neću da pričam i da poričem da ima i onih koji ne kontaju da je standardni jezik znatno redundantniji i da je 50% stvari nepotrebno u samom komuniciranju.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2011, 21:28

Hahahahaha koji je ovo debil...stvarno ne znam odakle dolaze ovi ljudi
Joint_fc

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 09 feb 2011, 21:36

melanholicar je napisao/la:Ne vidim razlog zašto su se neki simpatizeri Gerrarda i kompanije našli uvrijedjeni valjda svi imamo pravo na mišljenje. Jbg najlakše je razmišljati pravolinijski,treba nekada uvidjeti i druge aspekte,svakako da nije lako 20 godina sanjati jedan san i čekati javu.Ali isto tako ponavljam nisam se registrovao da bih vrijedjao ni forumaše ni klubove,već isključivo da bih dao svoje mišljenje.
A meni riječnici ne trebaju ne zato što sam ja otkrio Ameriku ili zato što poštujem Platona (ne poštujem ga jer je tripovao onu priču sa Državom i tim sra...a ,kao on će nešto pričati o najboljem uredjenju)ali isto tako smatram da svaka priča i svako pitanje nikada ne mogu biti bespotrebni,doduše redundance u mojim postovima sigurno da ima al jbg to ponekad svi nesvjesno zanemarujemo mada neću da pričam i da poričem da ima i onih koji ne kontaju da je standardni jezik znatno redundantniji i da je 50% stvari nepotrebno u samom komuniciranju.
Niko ne razmišlja pravolinijski, jer ako si prošle godine bio sedmi a sada si šesti na tabeli, to znači da razmišljaš uspravno ili u najmanju ruku razmišljaš pozitivno. Prema tome, pravolinijski i pozitivno nikako ne mogu ići u jednu rečenicu, a ti si pogrešnu riječ napisao.
Nisi uvrijedio nekog forumaša, nego cijelu jednu armiju momaka i djevojka, pa čak i ljudi. Zapamti, u svakoj kući kuca jedno reeds srce.
Nisi otkrio Ameriku, to je bio Columbo, tako da se nemoj zanositi sa tom mišlju.
Ako već znaš da je veliki broj riječi u tvojim postovima višak, onda ih nemoj ni upotrebljavati. Na ovaj forum niko došao da bi mu se reklo ili da bi mu drugi priznali da je pametan, školovan, načitan, nego da brane boje svojih klubova pisanom riječju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 feb 2011, 21:46

Englezi vode, Glen asisstent

Lucas od prve minute protiv Francuza sigurno znate al et'o da ka'em.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 09 feb 2011, 21:47

Han!$;Lfc je napisao/la:Englezi vode, Glen asisstent

Lucas od prve minute protiv Francuza sigurno znate al et'o da ka'em.
Masina do masine. :)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 feb 2011, 21:54

Ako Andy Carroll u prve dvije utakmice neda gola nema sta da mu zamjerimo.

1.Nova ekipa je i treba da se uklopi u stilu igre koji forsira King
2.Nakon povreda mora da se vrati u standardnoj formi
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 feb 2011, 22:13

Kuyt dao gol ...

Sta mislite kako ? Naravno, iz penala :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 09 feb 2011, 22:19

Han!$;Lfc je napisao/la:Kuyt dao gol ...

Sta mislite kako ? Naravno, iz penala :)
ma nebitno kako.. bitno je da je dao :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 feb 2011, 22:20

Samo nek zabija. 8-)
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2011, 22:36

Ma previse je minuta igrao, sad gledam tek ga Van Marwijk izveo u 75. minuti utakmice. Previse se trosi u ovim "prijateljskim" utakmicama. Ne znam kada ce FIFA i UEFA nesto poduzeti i smanjiti broj ovakvih utakmica, prakticki kad je najbitniji dio sezone stave ovakav termin za odigravanje, po meni cista glupost.
Joint_fc

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 22:39

Imam jednu pjesmicu za sve navijače Redsa,samo se nadam da će je shvatiti na pravi način. ;)

Mi smo crveni iz Liverpula grada,
jedemo karamele,al draža nam je čokolada,
titule sanjamo,hamburgere gutamo,
od Evertona nekad bježimo,nekad ga ganjamo,

Mi smo simpatizeri kluba nam voljena
nismo krivi što kupujemo špance nejakih koljena,
himna nam je žestoka,ona je naša dika,
jedino nam krivo što United ima jačeg pika.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 feb 2011, 22:53

Sve prošlo bez povreda večeras ?

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 09 feb 2011, 23:00

melanholicar je napisao/la:Imam jednu pjesmicu za sve navijače Redsa,samo se nadam da će je shvatiti na pravi način. ;)

Kakva si ti kriza jbt! :o :o :o
Toplo ti preporučujem fizikalnu terapiju i to vježbe sa strujom.
Zaista sam dobronamjeran.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 feb 2011, 23:11

asylum je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:lijevi bek je najpotrebniji a jao moracu i ja mijenjati account :D
Ma vec ih imas milion samo stavi avatar Liverpula na neki od njih slika
hm lol ?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 feb 2011, 23:56

kumkalesic je napisao/la:Ma previse je minuta igrao, sad gledam tek ga Van Marwijk izveo u 75. minuti utakmice. Previse se trosi u ovim "prijateljskim" utakmicama. Ne znam kada ce FIFA i UEFA nesto poduzeti i smanjiti broj ovakvih utakmica, prakticki kad je najbitniji dio sezone stave ovakav termin za odigravanje, po meni cista glupost.
Agger, poulsen i Johnson su odigrali cijelu utakmicu, gledao sam prvo poluvrijeme, glen nista posebno, poulsena nisam primijetio nesto, a to je dobro :) , agger odlican, dao gol, nekoliko puta iznio loptu onako kako to samo on zna :)

treba zabraniti igracima da idu na nebitne utakmice, reci da su povrijeđeni kao sad Gerrard i Kelly ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 feb 2011, 23:57

melanholicar je napisao/la:Imam jednu pjesmicu za sve navijače Redsa,samo se nadam da će je shvatiti na pravi način. ;)

Slatka pjesmica...
Nije bas po mom ukusu, ali eto, potrudio si se.
To je pohvalno, znaci da o nama razmisljas.
U vezi s tvojim prijasnjim postom cu reci samo to da jedino sto LFC nije osvojio zadnjih deset godina jeste EPL.
Sve ostalo jeste!
Ali to nije ni bitno, Liverpool nije klub za koji se navija, Liverpool je klub koji se voli.
To ti govorim iz licnog iskustva, ja sam naime reds evo vec 25 godina. To znaci da nisam navijac samo zbog S.Gerrarda, ili Nanda ili Fowlera, Owena i inih.
Jednostavno, ja volim Liverpool, i uvijek cu ga voljeti.
Ne samo zbog himne, vec zbog bogate istorije, zbog najboljih (nekada su bili najgori) navijaca na svijetu, kao i zbog puno ruznih stvari koje su se desavale Liverpoolu.
Igraci i vlasnici ce se mijenjati, ostat ce The Kop, YNWA, ostace LIVERPOOL.
To se, druze, ne moze izbrisati, pa ti sada pisi da mi zivimo od istorije.
Pa i Nando joji je bijesan na navijace Liverpoola )a kojem ja bas i ne zamjerim sto je otisao, niti ga mrzim, naprotiv) je rekao ono sto svi znamo : Liverpool je najveci engleski klub, prolazi nazalost kroz tranzicijski period.
Posto si pismen, to se vidi iz tvog vokabulara, onda znas sta znaci tranzicijski... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 00:07

vidim ja da ima ljudi širokih shvatanja na ovoj temi,drago mi je.Normalno da mi je pojam tranzicija poznat,nažalost bojim se da ipak neki isti pojam upotrebljavaju kao odredjenu vrstu odbrane prilikom napada neistomišljenika,naravno svaka čast velikoj istoriji samog kluba,ali isto tako mislim da navijači ovog slavnog kluba bi mijenjali ovih pet osvojenih titula LŠ za titulu prvaka Engleske kad bi im neko ponudio sutra.....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.