Zvao Mujo Selimovic iz pivare odmah inspekciju j.ebo nanu lihvarsku ,konto sjebat ce mu Sarajevsko šta li.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:29Bila je u doba Nijaza Gracica i Bordo piva...Objektivac1946 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:02Vrijeme je da i ja pohvalim malo klub. Tačno se vidi napredak u svakom segmentu, od marketinga do sportskog segmenta. Marketing nam nikad bolji nije bio, posebno me oduševio teaser i najava za sezonske. Rad društvenih mreža se također znatno popravio. Jedna stvar koja me baš onako "u srce pogodila" je taj Bordo bar koji će se otvoriti, mlad sam pa me ispravite ali ja mislim da nikad ništa slično nije bilo izuzev za proslavu rođendana u Hastahani. Komunikacija i slušanje navijača me iznenadilo pozitivno, vidi se da gosp. Mirvić ima viziju tu da zbliži klub i navijače. Moramo ispoštovati sve ovo što je urađeno u ovakvom kritičnom i kratkom periodu, učlanite se raja, kupite sezonske ili ako išta pojedinačne, vodite svoju raju, porodicu, dokažite zašto smo najveći klub u BiH. Svi kao jedan![]()
![]()
![]()
Inace piva ko piva je realno ko mlijeko nekakvo bila loša za pit ,ali da se prodavala kad je izašla jeste vala.Negdje u Grudama se punila koliko se sjecam