Na pitanje, da li ce svi stranci biti registovani do pocetka sezone, ljudi iz kluba su mi tako rekli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[*]
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suljic je kartoniran za prvo kolo.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:18Pa Tomasevic ce vjerovatno igrati u prvom kolu, jedino da Musu do tad ne registruju pa da Salcin lijevog, a on desnog beka igra. Dal mislim da je zacementirani prednji vezni, pogotovo jer je Avramovski pola priprema propustio. Umjesto Dzafica bih prije rekao da je Suljic 100%, kapiten je, a i na Dzaficu se vidi da ima koju kilu viska. Stoperi, jedan zadnji vezni i spic su veliki upitniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Mujakic-Anicic-Drobarov(koji dvojac)
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Sigurni su 100%:Dizdarevic,Musa,Djokanovic,Ikic i Dzafic
Zna li se kad je i protiv koga generalka?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Eh to vec nisam znao, nista znaci i Dzafic je 100%GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:21Suljic je kartoniran za prvo kolo.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:18Pa Tomasevic ce vjerovatno igrati u prvom kolu, jedino da Musu do tad ne registruju pa da Salcin lijevog, a on desnog beka igra. Dal mislim da je zacementirani prednji vezni, pogotovo jer je Avramovski pola priprema propustio. Umjesto Dzafica bih prije rekao da je Suljic 100%, kapiten je, a i na Dzaficu se vidi da ima koju kilu viska. Stoperi, jedan zadnji vezni i spic su veliki upitniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li to generalka za Bajram?
Igro ne igro, Avramovski je najbolji igrac Sarajeva kojega sam ja gledao u zadnjih 5-6 godina. Premalo je samo igrao.Šteta samo ako je jedan od onih 'neizljecenih'
Ovo je danas licilo na nešto sasvim kvalitetno
Yebo tezultat.
Ovo je danas licilo na nešto sasvim kvalitetno
Yebo tezultat.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nema Suljica prvo kolo zbog kartona koji se prenose.Mag Dzeno ga stavio u prvi 11 na najnebitnoj utakmici godinama unazad znajuci da ima 2 zuta i on dobi 3.zuti.Slozio bi se ovo za Dzafica vidi se da ima koju kliu viska sto je bas nedopustivo u ovom Fedjinom sistemu gdje i krilni igraci moraju stalno trcati gore dole,ali je svakako veliki majstor koji 1 potezom rijesava utakmicu.Protiv Tuzle pocinje 100%IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:18Pa Tomasevic ce vjerovatno igrati u prvom kolu, jedino da Musu do tad ne registruju pa da Salcin lijevog, a on desnog beka igra. Dal mislim da je zacementirani prednji vezni, pogotovo jer je Avramovski pola priprema propustio. Umjesto Dzafica bih prije rekao da je Suljic 100%, kapiten je, a i na Dzaficu se vidi da ima koju kilu viska. Stoperi, jedan zadnji vezni i spic su veliki upitniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
A ovaj post sam napisao prije nego sto sam saznao da nece registrovati Musu za prvo kolo.Salcin lijevo,Tomasevic desno bekovski par
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:53Nema Suljica prvo kolo zbog kartona koji se prenose.Mag Dzeno ga stavio u prvi 11 na najnebitnoj utakmici godinama unazad znajuci da ima 2 zuta i on dobi 3.zuti.Slozio bi se ovo za Dzafica vidi se da ima koju kliu viska sto je bas nedopustivo u ovom Fedjinom sistemu gdje i krilni igraci moraju stalno trcati gore dole,ali je svakako veliki majstor koji 1 potezom rijesava utakmicu.Protiv Tuzle pocinje 100%IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:18Pa Tomasevic ce vjerovatno igrati u prvom kolu, jedino da Musu do tad ne registruju pa da Salcin lijevog, a on desnog beka igra. Dal mislim da je zacementirani prednji vezni, pogotovo jer je Avramovski pola priprema propustio. Umjesto Dzafica bih prije rekao da je Suljic 100%, kapiten je, a i na Dzaficu se vidi da ima koju kilu viska. Stoperi, jedan zadnji vezni i spic su veliki upitniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
A ovaj post sam napisao prije nego sto sam saznao da nece registrovati Musu za prvo kolo.Salcin lijevo,Tomasevic desno bekovski par
@NajvecaRadosti Ako je Dženo ili neko iz tog privremenog stručnog štaba znao za Suljićeva dva žuta kartona, glavu mi odsjeci.
Dobra utakmica, lijepo je gledati ovaj presing svih 90minuta.
Mali osvrt na pojedine igrace trenutne utakmice...
Trako jako dobar sa obzirom na njegove godine, moze se racunati na njega u slučaju povreda i treba ga gurati u vatru.
Suljić dobar, vraca se dosta u defanzivi ali na pasovima mora dosta poraditi.
Dal jako dobar, njegova najbolja karakteristika je prodor koji jako dobro koristi, svaka cast !!
Tomašević ima tu brzinu ali nekako kao da je muha bez glave, jest da nije igrao sve vrijeme svoju poziciju..
Dzafic po meni u ovoj ekipi zbog trenutne situacija sa kilažom najbolje bi bilo da igra prednjeg veznog, ima taj pas, sut i mislim da bi trenutno to njemu najvise odgovaralo.
Svaka cast SS na dosadašnjem poslu, vec se SAD vidi razlika u vođenju ekipe i ovo je odlicno za sada!!!
IDEMO BORDO BIJELI!!!
Mali osvrt na pojedine igrace trenutne utakmice...
Trako jako dobar sa obzirom na njegove godine, moze se racunati na njega u slučaju povreda i treba ga gurati u vatru.
Suljić dobar, vraca se dosta u defanzivi ali na pasovima mora dosta poraditi.
Dal jako dobar, njegova najbolja karakteristika je prodor koji jako dobro koristi, svaka cast !!
Tomašević ima tu brzinu ali nekako kao da je muha bez glave, jest da nije igrao sve vrijeme svoju poziciju..
Dzafic po meni u ovoj ekipi zbog trenutne situacija sa kilažom najbolje bi bilo da igra prednjeg veznog, ima taj pas, sut i mislim da bi trenutno to njemu najvise odgovaralo.
Svaka cast SS na dosadašnjem poslu, vec se SAD vidi razlika u vođenju ekipe i ovo je odlicno za sada!!!
IDEMO BORDO BIJELI!!!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Vidjeh komentar na fb, ljudima sasvim ok cijena za ove prenose a svidio mi se i jedan prijedlog. Ubuduce da ostane cijena od 5KM za clanove, a 15+ KM za one koji nisu.
Sve mi znamo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aduka87 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 23:25Evo momak koji se bavi marketingom, prokomentarisao nas.
https://vm.tiktok.com/ZMNhXA8uN/?k=1
Evidentan je baš napredak,iz dana u dan bukvalno vidis koliko to bolje ide.
Ja sam gledao ove mreže TSC bas sto smo igrali sa njima pa kao povlacim paralelu eto oni kao imaju para ili smo tu negdje sa njima,Madjari im gazde,ali realno drustvene mreze na nivou naše trece lige.Objave nesto svaka tri dana bukvalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Momak vodi marketing OFK Beograd dosta dobro opisao.Aduka87 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 23:25Evo momak koji se bavi marketingom, prokomentarisao nas.
https://vm.tiktok.com/ZMNhXA8uN/?k=1
Ako neko nije neka pogleda zvaničnu od TSC prebrutalno izgleda.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ima li negdje sazetak utakmice
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kakav je Mirzin sin ? Akademac, prosao skolu Dinama i Liverpula
.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Generalka se bukvalno uvijek igra sedam dana prije pocetka prvenstva, izmedju ostalog i radi periodizacije treninga.
Tako da ce sigurno biti u nedjelju, 10. jula.
Tako da ce sigurno biti u nedjelju, 10. jula.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kaze Jakirovic novo pravilo da se mogu 3 utakmice odgoditi bez saglasnosti protivnika..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Koji li je degenerik tu odluku donio, razapet ga javno treba. U Hrvatskoj recimo, klub koji igra evropske kvalifikacije ima pravo na jednu odgodu u prvim prvenstvenim kolima i još jednu kasnije ako uđe u grupnu fazu.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 jun 2022, 00:06Kaze Jakirovic novo pravilo da se mogu 3 utakmice odgoditi bez saglasnosti protivnika..
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 77 gostiju.