Pa nije lose u svakom slucaju, to sto se tice zalaganja, trcanja i truda, svaka mu cast, ali bar ja sam primjetio dosta pogresnih pasova. Imao je i dobrih driblinga i nekoliko losih, ali neka sto vise grijese sad a sto manje kad pocne prvenstvo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve mi znamo.
Ne znam da li sam pogrešno razumio, je li Feđa rekao da očekujemo još jedno ili dva imena do generalke Goška
Ma pogresni pasovi su sastavni dio, malo do neuigranosti, jos su igraci "hrdjavi", tek se zahuktavaju. Suljic je danas puno trcao, pravio razliku, s pravom ga Fedja hvali. Gosk je generalka znaci?
Logicno brate
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 29 jun 2022, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nisi,rekao je da ce "sakriti" 1/2 imena na toj generalci.Da ce biti jedna dvije izmjene tu i za Tuzlu u prevodu cisto da ne otkriva Jovicu 11 igraca 7 dana unaprijed.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 jun 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislio je da ce napraviti 1-2 rotacije protiv tuzle u odnosu na gosk. Da nece igrati istih 11 generalku i prvo kolo.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kapic znaci prvi penaldzija ekipe,nek su i tu vec napravili neki red a ne da uzima kako ko hoce ko sto je znalo biti ranije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pogrešno si razumjeo. Rekao je da neće biti protiv Goška ista ekipa koja će istrčati protiv Tuzle. Nego da će biti 1-2 igrača koji neće igrati protiv Tuzle s ciljem da zavaraju protivnika. Kakvo crno više dovođenje nakon 8 pojačanja.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja jošuvijek cekam to pravo pojacanje...
Ovaj dudic ko Jurgen klopp. Zasto ovo prije nije moglo biti ovako? Ovako Sarajevo treba da igra, a ne da se postavlja igra ko da smo Radnik.
Ovaj dudic ko Jurgen klopp. Zasto ovo prije nije moglo biti ovako? Ovako Sarajevo treba da igra, a ne da se postavlja igra ko da smo Radnik.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Prvo svaka cast tebi brate sto si otisaoEdberg23 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:12Evo malo da opisem kako je meni sa tribina izgledalo. Najvise me raduje taj presing tokom cijele utakmice, mislim da nema ekipa koja ce to moci pratiti u nasoj ligi, odbrana je na trenutke izgledala dosta nesigurno, par puta su ispali posteno, ali mislim da ce Anicic puno tu pomoci, jos Drobarov kad bude spreman, odbrana ce izgledati potpuno drugacije. Jos jednom kapa do poda za zalaganje, mogu samo misliti kako ce da bude u takmicarskoj utakmici. Dobio sam informaciju da Musu nece stici registrovati do prvog kola, tako da ga nece biti, ostali ce svi biti tu sto se tice registracija, nadam se da nece biti povreda. Avramovski trenutno nije na pripremama, u Beogradu je. Svaka cast svima koji su bili u Radomlju, a posebno ljudima koji su dosli maksuz iz Sarajeva.![]()
Moguce to za Musu jer koliko znam radna dozvola se ceka 21 dan,a do Tuzle 18.Nije neka frka moze Tomasevic desno a Salcin lijevo mada i mali Mulalic je odlican u ove dvije utakmice.I.Ramic onako vala,meni nije za beka.Avramovskom ako se ne igra samo neka kaze,sporazumni raskid hvala ti sretno dalje.Svakako nam ne gori na njegovoj poziciji a plata je preogromna da se ceka toliko mjeseci sa povredama i poslije toga upitnom voljom.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jun 2022, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma skup je Avramovski mozda cekaju rezultate... Mozda da vide jel se isplati cekat ga sa oporavkom... skupo smo ga platili... ako nista mozda i sa njim bude raskid( nedaj boze) pa da drugog stranca ganjamo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa rekao je da je na pretragama,da ga u subotu ocekuju,a opet kad skontas citave ce pripreme propustiti i taman da ozdravi skroz opet ga nema bar pola polusezone u najboljem slucaju,jel kasni za ostalim pogotovo na ovaj nacin igranja gdje fizika treba biti na max
Hajde svakako se Dalu otvara,sad mu je sigurica desetka,a i treba ga isforsirat, tu ako pare bjesne ne uzmemo necemo nigdje.
Hajde svakako se Dalu otvara,sad mu je sigurica desetka,a i treba ga isforsirat, tu ako pare bjesne ne uzmemo necemo nigdje.
miky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:03Pa rekao je da je na pretragama,da ga u subotu ocekuju,a opet kad skontas citave ce pripreme propustiti i taman da ozdravi skroz opet ga nema bar pola polusezone u najboljem slucaju,jel kasni za ostalim pogotovo na ovaj nacin igranja.
Ako nista treba nam jos jedna desetka....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Uvijek nas ovi Makedonci zajebavaju 
Ma i ne baš iskreno.Dzafic to moze odigrati kvalitetno ako zatreba,Nardin je kod Feđe u Gošku igrao svakako iza spica tako da mu nebi bilo strano ako zatreba,a i Kobiljar je tu ko rezerva.Netreba bzvz ni pretrpavati kadar ,mislim da smo full realno na svim pozicijamaRule_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:05miky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:03Pa rekao je da je na pretragama,da ga u subotu ocekuju,a opet kad skontas citave ce pripreme propustiti i taman da ozdravi skroz opet ga nema bar pola polusezone u najboljem slucaju,jel kasni za ostalim pogotovo na ovaj nacin igranja.
A kako je sve sumnjivo krenulo sa Ikicevom objavom...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mislim da ne trebaRule_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:05miky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 22:03Pa rekao je da je na pretragama,da ga u subotu ocekuju,a opet kad skontas citave ce pripreme propustiti i taman da ozdravi skroz opet ga nema bar pola polusezone u najboljem slucaju,jel kasni za ostalim pogotovo na ovaj nacin igranja.
Varesanovic,Dzafic,Kobiljar mogu to bez problema igrati.Ako zatreba mogu uletiti Catakovic,Mulahusejnovic,Salcin i Kapic(npr.Djokanovic-Cirjak DMF a Rifet ispred njih)
Sasvim dovoljno,ne treba sad na silu pretrpavati.Mislim da je ovaj rok sto se tice dolazaka zavrsen za nas,eventualno jos taj rezervni golman
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jun 2022, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Pa Tomasevic ce vjerovatno igrati u prvom kolu, jedino da Musu do tad ne registruju pa da Salcin lijevog, a on desnog beka igra. Dal mislim da je zacementirani prednji vezni, pogotovo jer je Avramovski pola priprema propustio. Umjesto Dzafica bih prije rekao da je Suljic 100%, kapiten je, a i na Dzaficu se vidi da ima koju kilu viska. Stoperi, jedan zadnji vezni i spic su veliki upitniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Mujakic-Anicic-Drobarov(koji dvojac)
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Sigurni su 100%:Dizdarevic,Musa,Djokanovic,Ikic i Dzafic
Zna li se kad je i protiv koga generalka?
Trenutno korisnika/ca: badboy, Fouzi1, mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 68 gostiju.