FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlicno je ovo izgledalo, uzimajuci sve u obzir.
@Edberg23 hvala za slike.
@Edberg23 hvala za slike.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeća žrtva

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Protiv Celja i u toj generalnoj probi po povratku, nadam se da ce igrati najboljih 11 koji se u tom trenutku mogu sastaviti.
Pa mustafa rece danas da ce u sarajevu igrati ekipa koja se ocekuje za prvo kolo startnih 11... a protiv celja ce prvih 60 min igrat ovi sto su danas na klupi bili i musa sa njima....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Protiv Celja nece to su vec rekli,igrat ce 60 minuta druga ekipa u odnosu na danas,generalka ce biti najaci sastav.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Mujakic-Anicic-Drobarov(koji dvojac)
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Sigurni su 100%:Dizdarevic,Musa,Djokanovic,Ikic i Dzafic
Zna li se kad je i protiv koga generalka?
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hvala ti, ne stigoh vidjeti Kodrinu izjavu.Bilo bi bolje da se bar dvije utakmice prije Tuzle odigraju sa najboljih 11, al hajd vidjecemo. Vjerujemo Feđi
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Po meni, vrlo očit izbor.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
mislim da su Čirjak i Dal sigurni. Dal je poludio ove dvije tekme + Avram je povrijeđen. A Čirjaka nekako milina gledat, ima ga svugdje i nekako sigurniji od Rikija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Evo malo da opisem kako je meni sa tribina izgledalo. Najvise me raduje taj presing tokom cijele utakmice, mislim da nema ekipa koja ce to moci pratiti u nasoj ligi, odbrana je na trenutke izgledala dosta nesigurno, par puta su ispali posteno, ali mislim da ce Anicic puno tu pomoci, jos Drobarov kad bude spreman, odbrana ce izgledati potpuno drugacije. Jos jednom kapa do poda za zalaganje, mogu samo misliti kako ce da bude u takmicarskoj utakmici. Dobio sam informaciju da Musu nece stici registrovati do prvog kola, tako da ga nece biti, ostali ce svi biti tu sto se tice registracija, nadam se da nece biti povreda. Avramovski trenutno nije na pripremama, u Beogradu je. Svaka cast svima koji su bili u Radomlju, a posebno ljudima koji su dosli maksuz iz Sarajeva. 
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Sve zavisi ko ce od trojca Drobarov - Anicic - Avramovski biti spreman. Uzmimo recimo da ce od njih biti dostupan jedino Anicic, onda bi sastav za Tuzlu mogao biti ovaj:
Dizdarević, Musa, Anicic, Mujakić, Tomasevic, Đokanović, Ćirjak, Kapić, Džafić, Ikić i Mulahusejinovic.
S tim da Musa i Anicic pod obavezno moraju imati neku minutažu protiv Celja i u generalci.
Dizdarević, Musa, Anicic, Mujakić, Tomasevic, Đokanović, Ćirjak, Kapić, Džafić, Ikić i Mulahusejinovic.
S tim da Musa i Anicic pod obavezno moraju imati neku minutažu protiv Celja i u generalci.
Nešto se opasno onda oko Avramovskog mutiEdberg23 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:12Evo malo da opisem kako je meni sa tribina izgledalo. Najvise me raduje taj presing tokom cijele utakmice, mislim da nema ekipa koja ce to moci pratiti u nasoj ligi, odbrana je na trenutke izgledala dosta nesigurno, par puta su ispali posteno, ali mislim da ce Anicic puno tu pomoci, jos Drobarov kad bude spreman, odbrana ce izgledati potpuno drugacije. Jos jednom kapa do poda za zalaganje, mogu samo misliti kako ce da bude u takmicarskoj utakmici. Dobio sam informaciju da Musu nece stici registrovati do prvog kola, tako da ga nece biti, ostali ce svi biti tu sto se tice registracija, nadam se da nece biti povreda. Avramovski trenutno nije na pripremama, u Beogradu je. Svaka cast svima koji su bili u Radomlju, a posebno ljudima koji su dosli maksuz iz Sarajeva.![]()
Ja mislim da njega vise gledati necemo, ali eto na hajr.FkSa46 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:16Nešto se opasno onda oko Avramovskog mutiEdberg23 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:12Evo malo da opisem kako je meni sa tribina izgledalo. Najvise me raduje taj presing tokom cijele utakmice, mislim da nema ekipa koja ce to moci pratiti u nasoj ligi, odbrana je na trenutke izgledala dosta nesigurno, par puta su ispali posteno, ali mislim da ce Anicic puno tu pomoci, jos Drobarov kad bude spreman, odbrana ce izgledati potpuno drugacije. Jos jednom kapa do poda za zalaganje, mogu samo misliti kako ce da bude u takmicarskoj utakmici. Dobio sam informaciju da Musu nece stici registrovati do prvog kola, tako da ga nece biti, ostali ce svi biti tu sto se tice registracija, nadam se da nece biti povreda. Avramovski trenutno nije na pripremama, u Beogradu je. Svaka cast svima koji su bili u Radomlju, a posebno ljudima koji su dosli maksuz iz Sarajeva.![]()
1946!!!
1946!!!
Tomaševica na desnog beka dok Musu ne registruju,svakako je i danas igrao desnog beka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako Klub poput SARAJEVA ne moze u Sarajevu, BiH i cijelom svijetu prodati 5.000 godisnjih karata. Valjda nas na dunjaluku ima toliko da mozemo odvojiti 150 KM godisnje. Onaj Pitar u San Francisku ne treba traziti opravdanje kako da dodje do Koseva.
To je pomoc koju treba gosp. Mirvic. Inozemci to je 75€ ili 90$, a mi ovdje cemo uciniti sto mozemo. Ja cu aBd kupiti godisnju taman ne gledao ni jednu tekmu. Inozemci vodite se ljubavlju prema BiH, jer FKS ce biti i temelj fudbalske BiH, kroz Akademiju FKS
To je pomoc koju treba gosp. Mirvic. Inozemci to je 75€ ili 90$, a mi ovdje cemo uciniti sto mozemo. Ja cu aBd kupiti godisnju taman ne gledao ni jednu tekmu. Inozemci vodite se ljubavlju prema BiH, jer FKS ce biti i temelj fudbalske BiH, kroz Akademiju FKS
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Feđa kaže da je Suljić odigrao odličnu utakmicu, baš ga je pohvalio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Vjerovatno je u Beogradu na nekim pretragama detaljnijim ne vidim drugu stvar. Ma da ima onaj video sa treninga kada trci oko terena laganije.Edberg23 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:17Ja mislim da njega vise gledati necemo, ali eto na hajr.FkSa46 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:16Nešto se opasno onda oko Avramovskog mutiEdberg23 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:12Evo malo da opisem kako je meni sa tribina izgledalo. Najvise me raduje taj presing tokom cijele utakmice, mislim da nema ekipa koja ce to moci pratiti u nasoj ligi, odbrana je na trenutke izgledala dosta nesigurno, par puta su ispali posteno, ali mislim da ce Anicic puno tu pomoci, jos Drobarov kad bude spreman, odbrana ce izgledati potpuno drugacije. Jos jednom kapa do poda za zalaganje, mogu samo misliti kako ce da bude u takmicarskoj utakmici. Dobio sam informaciju da Musu nece stici registrovati do prvog kola, tako da ga nece biti, ostali ce svi biti tu sto se tice registracija, nadam se da nece biti povreda. Avramovski trenutno nije na pripremama, u Beogradu je. Svaka cast svima koji su bili u Radomlju, a posebno ljudima koji su dosli maksuz iz Sarajeva.![]()
Zadnja izmjena: keli, dana/u 29 jun 2022, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
9.7 je najavljena bila generalka,ali to je prvi dan Bajrama pa ce se igrat 10.7(tako Feđa rece na pressu poslije Iskre).Protivnik se trazi bit ce neko iz PL kolko ja znam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
Gosk je protivnik.miky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:339.7 je najavljena bila generalka,ali to je prvi dan Bajrama pa ce se igrat 10.7(tako Feđa rece na pressu poslije Iskre).Protivnik se trazi bit ce neko iz PL kolko ja znam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 jun 2022, 21:06Definitivno ima dosta dilema za to prvo kolo sto se sastava tice.Srecom slatki dilema
Tomasevic-Salcin
Kapic-Cirjak
Varesanovic-Avramovski
Catakovic-Mulahusejnovic
1946!!!
1946!!!