Eventualno kup spanije

Lewi bi bila velika cast da igra protiv najboljeg krila danasnjice u el klasiku
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Cestitam, ti si svojim tvrdnjama na ovom forumu digao mu cijenu 2 miliona euraHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:50Ako ga budu prodali naravno da je sve taktika bila
Barcina prva ponuda bila 30 milki,a sada ako ga kupe kostati ce 55-60 milki
Genijalna taktika Kahna digla je cijenu za 30 miliona![]()
Ja sam od pocetka znao da je to sve taktika,samo sam se malo zezao po forumu![]()
Hvala brateEvander je napisao/la: ↑29 jun 2022, 17:01Cestitam, ti si svojim tvrdnjama na ovom forumu digao mu cijenu 2 miliona euraHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:50Ako ga budu prodali naravno da je sve taktika bila
Ja sam od pocetka znao da je to sve taktika,samo sam se malo zezao po forumu![]()
![]()
![]()
![]()
Posvadjao sam se 10000 puta na ovom forumu,ne postoji tema na kojoj se nisam posvadjao sa nekim
Jak je Atletico, drugo mjesto bi bilo superHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 17:04Hvala brateEvander je napisao/la: ↑29 jun 2022, 17:01Cestitam, ti si svojim tvrdnjama na ovom forumu digao mu cijenu 2 miliona euraHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:50Ako ga budu prodali naravno da je sve taktika bila
![]()
![]()
![]()
Cestitam i vama na drugom mjestu u novoj sezoni,jbg nije da niste navikli biti u sjeni Real Madrida![]()
Najrealniji navijac Barcelone na forumuEvander je napisao/la: ↑29 jun 2022, 17:11Jak je Atletico, drugo mjesto bi bilo superHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 17:04Hvala brate
Cestitam i vama na drugom mjestu u novoj sezoni,jbg nije da niste navikli biti u sjeni Real Madrida![]()
![]()
Ma on po potrebi mjenja misljenje
I benzema se voli igrati sa puskama,jel onda i on imbecil?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.