Ocekujem slicno ovako nadigravanja sa zrinjskim u ligi, a ostale ekipe ne vidim kako ce nam fizicki parirati ako ovako budemo letjeli po terenu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo da ih onaj kršni brat spremi i ovo će biti ko bombonica, ako bude ovaj način igre u našoj ligi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo ću reći mašala 
Kapa dole svima!
Lijepo ih je gledati ovako razigrane i borbene.Teško je kod nas išta uigrati biće još duža zimska pauza zbog svjetskog prvenstva. Onda poslije toga ide blato na terenima. Ali sa ovakvim pristupom imamo se čemu nadati.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ovo je pravo dobro izgledalo, malo da se uigraju naprijed i da se vise krecu mozda bi imali izglednije prilike za go jer cesto su staticni i cekaju loptu, sve u svemu ovo je odlicna provjera bila i dobro su odigrali
Sve mi znamo.
- hordesofdevil
- Kontakt:
Nemam rijeci, ja sam uzivao. Pozdrav za sve goste i hvala sto nas pratite ❤
La Banda Del Diablo !
Steta nisam imo 5km
Inace dobar rezultat, nismo mi svjesni koliko su se svi u regionu digli dok smo mi tonuli s khurvom zadnjih par godina
Inace dobar rezultat, nismo mi svjesni koliko su se svi u regionu digli dok smo mi tonuli s khurvom zadnjih par godina
NEMA NAZAD
Ovu igru prenijeti na prvenstvo.
Svaka cast igracima i Dudicu.Odavno bolje Sarajevo nisam gledao.
Nije ni cudo sto su Crngorci 7 fasovali.
Svaka cast igracima i Dudicu.Odavno bolje Sarajevo nisam gledao.
Nije ni cudo sto su Crngorci 7 fasovali.
Od toga ce zavisiti i sudije i vrijeme aktivna igra,pricao je baš jucer kondicioni koliko to utice i poredio našu ligu sa ligama vani,to konstantno sjeckanje igre nasih sudija ce nam baš skoditi i taj ogroman broj faula,jel se aktivna igra bas svede na neki minimum u ovoj našoj ligi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordospartanac
- Kontakt:
Bravo momcima i strucnome stabu. 
To je ta igra, nema veze koji je protivnik, je li liga ili ne, uvijek ici maximalno i po pobjedu.
To je ta igra, nema veze koji je protivnik, je li liga ili ne, uvijek ici maximalno i po pobjedu.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
90 minuta totalnog presinga, odlicno kretanje na napad protivnika, 3 igraca uvijek na lopti, sto govori da je kondicioni trener izuzetno kvalitetan. Lijepo je nakon dugo godina vidjeti napadacki fudbal i kod nasih protiv jacih ekipa, vecina mozda nije pratila TSC pa nisu toliko uvjereni. S gledista neutralca, TSC u drugom poluvremenu, izuzimajuci ovu sansu koju golman odbrani, realno nisu uspjeli dva pasa sastaviti, opet zahvaljujuci visokom presingu. Suljic dosta los u zadnjem pasu, mozda nonsalatno, dosta lose to radi vanjskim i ovaj stoper Mujakic dosta nesiguran kod duzih lopti na stranu i kroz sredinu. Dal najkvalitetniji igrac Sarajeva, to se jasno vidi. Sve u svemu, Sarajevo uz Zrinjski jedini kandidat za titulu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma znaš da će sjeckati i to haos, izuzev Peljte, ponekad Bandića i Bilbije te novih Topuzovića i Gedžića. Ostalo je sve 40+ faulova po tekmi.miky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 20:02Od toga ce zavisiti i sudije i vrijeme aktivna igra,pricao je baš jucer kondicioni koliko to utice i poredio našu ligu sa ligama vani,to konstantno sjeckanje igre nasih sudija ce nam baš skoditi i taj ogroman broj faula,jel se aktivna igra bas svede na neki minimum u ovoj našoj ligi.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dobro je
Realno ovaj TSC koliko se inace drka na njih nista bas bolja ekipa.Osim gola imali samo jednu sansu kad je Belmin odbranio ostalo skroz tanko
Po meni bili smo bolji i u presingu i u ostalim segmentima.Samo se mora poraditi na agresivnosti,kad ides na 50-50 loptu ili ces uzeti loptu ili ces raznijeti njihovog igraca,trece nema.Odbrana opet nesigurna ali sredit ce se to.Kapic-Cirjak u tandemu izgledali skroz ok,Suljic mora bolje.
Idemo dalje

Realno ovaj TSC koliko se inace drka na njih nista bas bolja ekipa.Osim gola imali samo jednu sansu kad je Belmin odbranio ostalo skroz tanko
Po meni bili smo bolji i u presingu i u ostalim segmentima.Samo se mora poraditi na agresivnosti,kad ides na 50-50 loptu ili ces uzeti loptu ili ces raznijeti njihovog igraca,trece nema.Odbrana opet nesigurna ali sredit ce se to.Kapic-Cirjak u tandemu izgledali skroz ok,Suljic mora bolje.
Idemo dalje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ovakav presing cijele prosle sezone nismo ni sanjali, agresivnost u drugoj trecini terena
Jedino lose (ako se to uopste moze tako nazvat) je to sto malo odbrana skripi, sto je sa ovakvim sastavom protiv ovakve ekipe ocekivano i problemi ponekad u iznosenju lopte, al samo nek se to sto vise vidja na pripremnim da se na vrijeme rijesava. Sve u svemu lijepih 90 minuta
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 29 jun 2022, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordospartanac
- Kontakt:
<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 20:0490 minuta totalnog presinga, odlicno kretanje na napad protivnika, 3 igraca uvijek na lopti, sto govori da je kondicioni trener izuzetno kvalitetan. Lijepo je nakon dugo godina vidjeti napadacki fudbal i kod nasih protiv jacih ekipa, vecina mozda nije pratila TSC pa nisu toliko uvjereni. S gledista neutralca, TSC u drugom poluvremenu, izuzimajuci ovu sansu koju golman odbrani, realno nisu uspjeli dva pasa sastaviti, opet zahvaljujuci visokom presingu. Suljic dosta los u zadnjem pasu, mozda nonsalatno, dosta lose to radi vanjskim i ovaj stoper Mujakic dosta nesiguran kod duzih lopti na stranu i kroz sredinu. Dal najkvalitetniji igrac Sarajeva, to se jasno vidi. Sve u svemu, Sarajevo uz Zrinjski jedini kandidat za titulu.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jel neko snimio golove 
Svaka čast, dobra tekma, ovo samo može još bolje biti.
Melji Rajvo!
Melji Rajvo!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svaka utakmica bez hebiba, dupeta i krleta je pobjeda bez obzira na rezultat.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.