Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ženski tenis je zadnjih 5 opao jako,no kroz povijest je bio super relevantan i zaista je bilo uživanje pratiti svjetski vrh.
No društvo se ubrzano mijenja kroz čitavu povijest,tako će i ubuduće,trenutno su ako zanemarimo viruse i ratove,ta ženska i prava manjina udarna tema,migranti,tako je,kako je.
Venus inače davala autogram Noletovoj djeci danas
No društvo se ubrzano mijenja kroz čitavu povijest,tako će i ubuduće,trenutno su ako zanemarimo viruse i ratove,ta ženska i prava manjina udarna tema,migranti,tako je,kako je.
Venus inače davala autogram Noletovoj djeci danas
-
- Kontakt:
Rafa dns loš, Nole ovo jednostavno mora uzeti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Felixians4
- Kontakt:
Nole vjerojatno još lošiji bio na startu. A sigurno da "mora", pritisak mu je ogroman, bar on stalno ističe koliko bi želio biti "GOAT",a znamo da postoji velika mogućnost da će mu zabraniti ulazak u USA i Australiju. Eto,u smiraj te nevjerojatne utrke nažalost takve okolnosti kroje priču. OK diskvalifikacija,OK ozljede što su imali svi,ali ovo je zaista novina u svijetu sporta,da to najveće rivalstvo bude tako čudno okončato. Ne postoji nigdje kao u muškom tenisu od top sportova da su zakinuti iz razloga rata i virusa najbolji igrači. Šta je,tu je
-
- Kontakt:
Jeste dosadan ovaj Wimbledon, kiša baš remeti raspored. Ima par zaostataka kod žena za 1.kolo. Samo da se pokrene
- Felixians4
- Kontakt:
da je to sam problem zadnje 3 godine,problema nema. posebno sada kada i srednja nedjelja je u rasporeduRobertHrkac555 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:51Jeste dosadan ovaj Wimbledon, kiša baš remeti raspored. Ima par zaostataka kod žena za 1.kolo. Samo da se pokrene
-
- Kontakt:
Barem su uveli tu srednju nedjelju da se igra, malo pohvalno. Šteta što program pod krovom počinje tek u 14:30
- akisarajevo92
- Kontakt:
to za USA moze biti samo jos ove godine, a on je u stanju uzeti jos 2-3 Wimbledona u najboljem slucaju, 1 RG i 1 US, s time bi bio na 24-25 Grand slamovaFelixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 22:59Nole vjerojatno još lošiji bio na startu. A sigurno da "mora", pritisak mu je ogroman, bar on stalno ističe koliko bi želio biti "GOAT",a znamo da postoji velika mogućnost da će mu zabraniti ulazak u USA i Australiju. Eto,u smiraj te nevjerojatne utrke nažalost takve okolnosti kroje priču. OK diskvalifikacija,OK ozljede što su imali svi,ali ovo je zaista novina u svijetu sporta,da to najveće rivalstvo bude tako čudno okončato. Ne postoji nigdje kao u muškom tenisu od top sportova da su zakinuti iz razloga rata i virusa najbolji igrači. Šta je,tu je
daleko da je bilo sta "okoncato"
Don't believe the hype.
Nije njega zakinuo virus nego laziranje potvrda i odbijanje vakcine
iliti jednom riječju kur.čenje 

- Felixians4
- Kontakt:
Ma nema šanse da ja išta projiciram kod takvih veličina više. I ono u samom toku turnira,matcha stalno ih mi po forumu otpišemo kao ne može Nadal izdurati više od 2 i pol sata,pukao je,slomit će ga mladić kao npr. protiv Shapa na AO kad je ovaj došao na 2-2 ili Đoković je bio otpisan 2017. i 2018. do Wimblya praktički. Ali tako je,kako je,šteta da zadnjih godina masa najboljih izostaje iz raznih razloga,a tim gore da newgeneri imaju "pišljivi" 1 slam s obzirom da im na OI,1000,Finalsu itd. ide u direktnim srazovima puno bolje. Čak i tu su konkurentni,no gotoov uvijek donji na knap kad bude.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 13:02to za USA moze biti samo jos ove godine, a on je u stanju uzeti jos 2-3 Wimbledona u najboljem slucaju, 1 RG i 1 US, s time bi bio na 24-25 Grand slamovaFelixians4 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 22:59Nole vjerojatno još lošiji bio na startu. A sigurno da "mora", pritisak mu je ogroman, bar on stalno ističe koliko bi želio biti "GOAT",a znamo da postoji velika mogućnost da će mu zabraniti ulazak u USA i Australiju. Eto,u smiraj te nevjerojatne utrke nažalost takve okolnosti kroje priču. OK diskvalifikacija,OK ozljede što su imali svi,ali ovo je zaista novina u svijetu sporta,da to najveće rivalstvo bude tako čudno okončato. Ne postoji nigdje kao u muškom tenisu od top sportova da su zakinuti iz razloga rata i virusa najbolji igrači. Šta je,tu je
daleko da je bilo sta "okoncato"
Interensantno i ludo je ispalo da je premijerno treniranje na centralnom terenu u četvrtak odrađeno i taj dan Čilić je počeo osjećati simptome korone,a igrao protiv Đokovića. Berrettini protiv Nadala i otkažu pred start turnira,a Rafa i Nole neokrznuti zasad po tome,i nek bar to.
Tipujem na britanca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ja kad gledam ne znam na koga bi tipovao al ovako od svih ovih igraca najsimpaticniji mi je Tiaofe, pa eto njemu zelim da iskoristi ovu situaciju i zaigra sa Novakom u 1/2
Bublik ide u SF 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hoce ovo Raducanu odmah ispast. Tacno su zene nesposobne za bilo sta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Bravo Garcia, brt moj lijepi. Salji rumunku nazad na Instagram i of..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
vise sponzorskih ugovora nego pobjeda od US Opena, svaka čast njenom menadžeru

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Nole danas odličan, ima stvarno lagani put do finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.