Ma glupost obicna,isplativije ga je rentati nego kupiti iz milion razloga,uostalom veliki klubovi ga rentaju a ta kompanija brendira bus i to je to
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma sve je to super oko stadiona, al samo da se pomjerit sa mrtve tacke i da se krene nesto raditi…
Bravo pored tržnog centra napraviš mali parking za isti koji će biti dž, a parking od stadiona naplaćuješ tako da tokom cijele sedmice imaš zaradu. Što se tiče fast food idealno bi bilo nekako dogovoriti sa nekim od subway, KFC, starbucks, domino pizza i sl. koji trenutno nisu na našem tržištu te bi isti imali odličan profit a i mi od rentanja prostora.Hajdeee je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:52Trzni centar bi tu bio kljuc i momemat koji bi privlacio ljude i mimo dana kada se igraju utakmice
Uz to potpises ugovor sa nekom fransizom brze hrane i sl.
Naravno, ko ti brani da mimo sezone odrzavas i organizujes sam ti muzicke koncerte, festival muzicki itd.
Naravno hotel, i slican sadrzaj, uz poslovne prostore.
Niz stvari se tu moze razviti i odraditi. Nasa je navika da je stadion iskljucivo tu radi utakmica. To je prevazidjena forma skroz.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
KFC je i spominjan Mirvicu , ono točeno pivo ili pepsi sve ds ima , do pomfrita i hrane , jer onaj dio ima dovoljno stanovnika da bude uvjek popunjeno bez ljudi sa strane …
Da li neko zna nekoga ko je slabijeg imovinskog stanja, da je mozda ucenik ili student, a da bi isao na sjever da je u mogucnosti?
Kupio bih mu sezonsku da ide "za mene" jer zivim vani.
Kupio bih mu sezonsku da ide "za mene" jer zivim vani.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne zaboravite Kino Star
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zdravo i izvinite na upadu.
Trebala bi mi informacija vezano za ovaj paket utakmica.
Da li će biti mogućnost i da se pogleda snimak utakmice kasnije danas ako se kupi paket, jer neću moći zbog obeveza gledati utakmicu u terminu u kojem se odigrava?
Lp.

Trebala bi mi informacija vezano za ovaj paket utakmica.
Da li će biti mogućnost i da se pogleda snimak utakmice kasnije danas ako se kupi paket, jer neću moći zbog obeveza gledati utakmicu u terminu u kojem se odigrava?
Lp.
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 29 jun 2022, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2 KFC-a se otvaraju do septembra u Sarajevu.Foux87 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:01Bravo pored tržnog centra napraviš mali parking za isti koji će biti dž, a parking od stadiona naplaćuješ tako da tokom cijele sedmice imaš zaradu. Što se tiče fast food idealno bi bilo nekako dogovoriti sa nekim od subway, KFC, starbucks, domino pizza i sl. koji trenutno nisu na našem tržištu te bi isti imali odličan profit a i mi od rentanja prostora.Hajdeee je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:52Trzni centar bi tu bio kljuc i momemat koji bi privlacio ljude i mimo dana kada se igraju utakmice
Naravno, ko ti brani da mimo sezone odrzavas i organizujes sam ti muzicke koncerte, festival muzicki itd.
Niz stvari se tu moze razviti i odraditi. Nasa je navika da je stadion iskljucivo tu radi utakmica. To je prevazidjena forma skroz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala nisam imao tu informacijuMortemHz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:102 KFC-a se otvaraju do septembra u Sarajevu.Foux87 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:01Bravo pored tržnog centra napraviš mali parking za isti koji će biti dž, a parking od stadiona naplaćuješ tako da tokom cijele sedmice imaš zaradu. Što se tiče fast food idealno bi bilo nekako dogovoriti sa nekim od subway, KFC, starbucks, domino pizza i sl. koji trenutno nisu na našem tržištu te bi isti imali odličan profit a i mi od rentanja prostora.Hajdeee je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:52Trzni centar bi tu bio kljuc i momemat koji bi privlacio ljude i mimo dana kada se igraju utakmice
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Stadion KOsevo ima strasnu lokaciju. parking i plus prostor oko stadiona. Ono je idealno gradiliste

FC United Of Manchester !
Kaze Vedo moguce da ce jos promjena biti(odlasci/dolasci).
Veceras 60 min jedna ekipa plus kasnije izmjene,protiv Celja druga ekipa 60 minuta , i u generanci tim koji ce poceti prvo kolo lige,mislim da sam dobro shvatio
Veceras 60 min jedna ekipa plus kasnije izmjene,protiv Celja druga ekipa 60 minuta , i u generanci tim koji ce poceti prvo kolo lige,mislim da sam dobro shvatio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma samo da ubace klupske radnje ( standove ) na stadionu u toku utakmice, npr na svakom ulazu ili svakom drugom da imas stand sa tocenim sokovima ( kola, fanta, pepsi... ), kafa i slicno, vjerujem da bi se mogao koliki toliki profit uzeti, koji bi naravno isao u klub. Prvo sto izgleda kulturnije i modernije, a drugo ne moras se ganjati sa onim lutkanom po tribini. Realno ulog je minimalan, profit nije neki ogroman, al ljepse bi mi tako i kulturnije izgledalo, nego onaj sto landara po tribini i raja ga doziva i ganja
-
- Kontakt:
Mogu li uplatiti ove utakmice sa bilo koje kartice, ne mora biti moja striktno? Ima li ko upuceniji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam prošli put mogao gledati poslije, možda ovaj forumaš više zna na tu temu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da možeš, totalno nebitna stvar.SarajevoNG je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:20Mogu li uplatiti ove utakmice sa bilo koje kartice, ne mora biti moja striktno? Ima li ko upuceniji![]()
Pa nemas ni sad lutkana po tribini (duzi vec period mislim da je i onaj za kafu tarabu dobio cak),imaš štand istok zapad sa tim zezancijama.Sad protiv Iskre je bio sa sokom samo,puklo dok si reko keks.hibrid je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:17ma samo da ubace klupske radnje ( standove ) na stadionu u toku utakmice, npr na svakom ulazu ili svakom drugom da imas stand sa tocenim sokovima ( kola, fanta, pepsi... ), kafa i slicno, vjerujem da bi se mogao koliki toliki profit uzeti, koji bi naravno isao u klub. Prvo sto izgleda kulturnije i modernije, a drugo ne moras se ganjati sa onim lutkanom po tribini. Realno ulog je minimalan, profit nije neki ogroman, al ljepse bi mi tako i kulturnije izgledalo, nego onaj sto landara po tribini i raja ga doziva i ganja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.