Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ideja topHeraklitMracni je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:09Sto se tice Mirvica , stadion ce se sredjivati kako sam skontao sa hotelom , restoranima brze hrane i klasičnim to je njegov prijedlog e sad kao sto kaze nije do njega , ako iz opstine / kantona ili ko vec dopusti …
Ljudi koji nemajj viziju tesko to mogu shvatiti.collector je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:27Ljudi imaju pogresnu percepciju Koseva, kao nije upotrebljivo... To jeste tacna konstatacija ako se uzme sadasnja pozicija. Medjutim svi mi prolazimo cesto i nocu pored stadiona i sve je to na neki nacin mracno, tmurno i nije dovoljno oplemenjeno. Dodavanjem kvalitetnih sadrzaja, kafici, restorani, igraonice, marketi i sl, i sa velikim parkingom i mnostvom drugih stvari Kosevo bi bilo top lokacija i atrakcija... Mislim ne moze me niko ubjediti da se ne moze iskoristiti prostor u i oko stadiona, pa Bare su "žive" u ponoć radi jedne benzinske pumpe, McDonald'sa i kvalitetnije rasvjete.
Npr prostor iza tv-a, žica, sadanji bingo je bio pustara, a sad krcato. Da se napravi samo trzni centar i kosevo bi se preporodilocollector je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:27Ljudi imaju pogresnu percepciju Koseva, kao nije upotrebljivo... To jeste tacna konstatacija ako se uzme sadasnja pozicija. Medjutim svi mi prolazimo cesto i nocu pored stadiona i sve je to na neki nacin mracno, tmurno i nije dovoljno oplemenjeno. Dodavanjem kvalitetnih sadrzaja, kafici, restorani, igraonice, marketi i sl, i sa velikim parkingom i mnostvom drugih stvari Kosevo bi bilo top lokacija i atrakcija... Mislim ne moze me niko ubjediti da se ne moze iskoristiti prostor u i oko stadiona, pa Bare su "žive" u ponoć radi jedne benzinske pumpe, McDonald'sa i kvalitetnije rasvjete.
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:39Meni je fascinantan primjer stadiona Voždovca - stadion na vrhu shopping centra. Ne razumijem se koliko je to realno napraviti kod nas, ali sigurno interesantna ideja.
Bravo bratecollector je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:27Ljudi imaju pogresnu percepciju Koseva, kao nije upotrebljivo... To jeste tacna konstatacija ako se uzme sadasnja pozicija. Medjutim svi mi prolazimo cesto i nocu pored stadiona i sve je to na neki nacin mracno, tmurno i nije dovoljno oplemenjeno. Dodavanjem kvalitetnih sadrzaja, kafici, restorani, igraonice, marketi i sl, i sa velikim parkingom i mnostvom drugih stvari Kosevo bi bilo top lokacija i atrakcija... Mislim ne moze me niko ubjediti da se ne moze iskoristiti prostor u i oko stadiona, pa Bare su "žive" u ponoć radi jedne benzinske pumpe, McDonald'sa i kvalitetnije rasvjete.
Ma to je glupost. Zvezda je imala za Marakanu 3-4 dobre ideje, sličan stadion kao i Koševo. I Delije su govorile da je Marakana rupa bez dna, ali uz malo šminkanja zaradit dobru svotu na stadionu možeš.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:39Meni je fascinantan primjer stadiona Voždovca - stadion na vrhu shopping centra. Ne razumijem se koliko je to realno napraviti kod nas, ali sigurno interesantna ideja.
Slazem se.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:32Krkan je krkan, bio star ili mlad. Papak je papak odakle god dolazio, bio star ili mlad.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2022, 20:39Zna on vrlo dobro šta znači, najgori su ovi stari krkani.
Ja sam mlad, ali uglavu
![]()
Hajdeee je napisao/la: ↑29 jun 2022, 11:52Trzni centar bi tu bio kljuc i momemat koji bi privlacio ljude i mimo dana kada se igraju utakmice
Uz to potpises ugovor sa nekom fransizom brze hrane i sl.
Naravno, ko ti brani da mimo sezone odrzavas i organizujes sam ti muzicke koncerte, festival muzicki itd.
Naravno hotel, i slican sadrzaj, uz poslovne prostore.
Niz stvari se tu moze razviti i odraditi. Nasa je navika da je stadion iskljucivo tu radi utakmica. To je prevazidjena forma skroz.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.