Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Rafa ubacio 10min u brzinu vise, ovaj se u.srao, a rezultat je bio da je Nadal uzeo oko 20 od zadnjih 25 poena. 

Garant se najeo droge neke.
- Felixians4
- Kontakt:
Ajde,Felixe,povuci,može se to okrenuti
Sto ti je tenis, ne izgubis niti jedan svoj servis gem u 3 seta, a gubis 2-1, slucaj Shapo
jeko arthur rinderknech ….cool ime za francuza, nikad čuo 

Ovaj kanadski parmak nije sposoban za 4 seta uzeti servis protivniku. Ajde ispadaj.
⚽FK Garaže⚽
Cini mi se da se tako desilo isto Rogeru kontra Novaka na zavrsnom da nije izgubio servis svoj al zato jes mec

Kakva njuška Maxime, 200 na sat iz drugog servisa redovno, hladan kao led tijekom cijelog meča.
Prepaklena polovica u kojoj se nalazi Rafa lagano postaje mačiji kašalj.
Nema Mattea, Čilkana, Felixa...
Idemo Ritschard!
Prepaklena polovica u kojoj se nalazi Rafa lagano postaje mačiji kašalj.

Nema Mattea, Čilkana, Felixa...
Idemo Ritschard!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
u best of three se to dešavalo više puta, u best of five znam samo za stich-edberg i to bez break lopte
shapovalov je večeras izgubio jedan servis u četvrtom
Ma nije mu Grk ovdje nikakva prijetnja, laganini bi ga sredio. Moglo bi ovo izaci na veliko finale Nole v Rafa
⚽FK Garaže⚽
Sramotan je Novax. On bi i druge da izbaci.Novak o USO: Sandgren može, ja ne – gde je tu logika?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Felixians4
- Kontakt:
Berrettini, FAA, Cilic, even Querrey in R2. Nadalova strana drawa. A,jbg,kada je suđeno nek bude Nole-Rafa ,ako ništa,najveće sportsko rivalstvo u povijesti do kraja će iscrpjeti što može između te dvojice koji se evo veće skoro 15 godina ganjaju
- AshburtonG
- Kontakt:
U Bo3 je to skoro i pravilo kad igraju 2 balvana. Lupaju as za asom i ne pomjeraju se na returnu.

Bilo je sigurno jos par meceva na GS koji su zavrsavali svaki set u TB.
Proplesala Serena u drugom, sjajno se drži i nakon dugih gemova te baš dobro lupa, pogotovo na riternu. Uživanje je gledati ju ovakvu i nadam se da će do samog kraja.
uživanje je serenu gledati samo kad ufurana krava pognute glave izlazi sa terena. rijetko odvratna osoba!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hoce, hoce. Ko i Role prosle godine

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Vrijeme je da se GSovi odvoje. Muski i zenski tenis su dva razlicita sporta. Ja da sam Djokovic, Nadal ili Federer uslovio bih ove organizatore da raspodjela nagradnog fonda bude makar 65-35. Nisu ni svjesni kakvu su imali mat poziciju nad sportom sve ove godine.
Ne smiju zbog feministica,boje de da ih mediji ne stave na stub srama.Novax je jednom pokusao pricati na tu temu pa su ga usutkali,svjesni su oni da ova raspodjela nema nikakve logike,doslovno cure ne zasluzuju ni 10% onoga sto zaradjuju preko ledja muskaraca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Onda im ponudit opciju da se igraju zajednicki turniri, pa da vidimo onda sta ce uzet od nagradnog fonda.
Svjestan sam da nema od toga nista, ali je meni to prema ovim gladijatorima neposteno. Medjutim, kazem da su ovi na vrijeme reagirali tamo neke 2010 ili 2011, kad se zakuhalo oko GOAT price i vec vidjelo da ce svi na 20+, mogli su ITFu reci: " Ljudine nase, igrat cemo samo masterse, a vas ko yebe, nek vam igraju Cilic, Verdasco i slicni drugorazredni igraci". GS turniri nisu pod ATPom i to je najveci problem. Da jesu, ne bi bilo ovih mentalnih gimnastika.
Da uvedu PPV ili neki slican nacin placanja, mislim da si u pravu, maksimalno 10% bi bilo usmjereno zenskim mecevima.
Ok, prije dok su bili okrsaji dvije sestre, tad su bili Ameri napaljeni na tenis, ali i tad je bio zanimljiviji tenis prvog kola kod muskaraca, nego finale zena.

Da uvedu PPV ili neki slican nacin placanja, mislim da si u pravu, maksimalno 10% bi bilo usmjereno zenskim mecevima.
Ok, prije dok su bili okrsaji dvije sestre, tad su bili Ameri napaljeni na tenis, ali i tad je bio zanimljiviji tenis prvog kola kod muskaraca, nego finale zena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.