Ne krivim ga zbog odlaska iz Celika, mi smo tad u totalnom rasulu bili, nego trebao je odraditi vise sezona u PL, probiti se medju 5, 10 stopera lige, pa onda inostranstvo. Ne mozes vani ici sa 20 utakmica u nogama.redbull93 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 16:46Nije sve tako, momak je imao bas neku quratu sreću sa timovima. Nije mu jos kasno da oživi karijeru.Truhlo je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:53Potpisao za Igman Konjic. Vratio se iz Slovenije. Jos jedan primjer kad se preskoci 5 stepenica u karijeri.limvolikce1945 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:51Vidim spominjete stopera da ga tražimo, pa se sjetih Azura Mahmića. Gdje je on sada i odigra li koju tekmu, zna li ko?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Do sad 2 pojačanja, al ciljana i kvalitetna. Mozda jos jedan štoper i to je to. Imamo definitivno ekipu i za Federalne lige. Jedva čekam da krene prvenstvo da nastavimo gdje smo stali.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Iako sam mislio da bi se Jusic mogao vratiti da odradi sezonu i oprosti se u Celiku, vidim da je produzio sa Slobodom. Mozda i bolje neko mladji, volio bi nekog stopera godina kao Mehic i Sijerkic, da moze odraditi i godinu dvije prve federalne.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Neko je već pominjao Fk Romari. Tu bi trebalo baciti malo oko i dovesti 1-2 malca. Rezultati govore da tu ima pregrst talenta.
I ja sam se nadao da ce Jusic doci kao pojacanje ali nema veze uvjeren sam da ce uprava dovesti kvalitet
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukoliko Isakovic ne planira penziju, ne vidim neku pretjeranu potrebu za stoperima. Nasi nisu losi. Ok, moze i bolje mozda, ali za ovaj rang su ok.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Treba sirine maloAllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:31Ukoliko Isakovic ne planira penziju, ne vidim neku pretjeranu potrebu za stoperima. Nasi nisu losi. Ok, moze i bolje mozda, ali za ovaj rang su ok.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Juniori. Ne trebamo dovoditi svasta. Ako se pojavi prilika kao Isakovic, a to jeste Jusic ili Horic, ok. Ako ne, mozemo i sa svojim snagama izgurati ovo.linethreader je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:34Treba sirine maloAllGunsBlazing je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:31Ukoliko Isakovic ne planira penziju, ne vidim neku pretjeranu potrebu za stoperima. Nasi nisu losi. Ok, moze i bolje mozda, ali za ovaj rang su ok.
Celik!3,2,2.
Odlican prelazni rok. Jos samo stoper i to je to. Tu uz Isakovica treba neko bolji
-
- Kontakt:
Jusic produzio sa Slobodom, Horic sa Posusjem, oni ce nam taman doci ko pojacanja za federalnu naredne sezone. Trenutni na stoperu imamo Isaka, Sabica i Muslica, dok je Smajic povrijedjen
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kad se Smajic vraca? Zuna?dinodino2019 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:47Jusic produzio sa Slobodom, Horic sa Posusjem, oni ce nam taman doci ko pojacanja za federalnu naredne sezone. Trenutni na stoperu imamo Isaka, Sabica i Muslica, dok je Smajic povrijedjen
Smajic je igrao vise zadnjeg veznog nego stopera. Mislim da ce se on i Mehic boriti za tu poziciju.
-
- Kontakt:
Sistematski ciljana i kvalitetna pojačanja. Ukoliko čitava ekipa ostane na okupu po meni nema smisla dovoditi nikoga više. Bezveze se izlagati finansijskom trošku kad još uvijek nismo vratili sve dugove prema igračima. Uz povratak Žune i Smajića mi imamo ekipu koja je sigurno u top 5 prve federalne.
-
- Kontakt:
Zuna i Smajic su imali teze povrede upitno je kad ce se i kako vratitiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:04Sistematski ciljana i kvalitetna pojačanja. Ukoliko čitava ekipa ostane na okupu po meni nema smisla dovoditi nikoga više. Bezveze se izlagati finansijskom trošku kad još uvijek nismo vratili sve dugove prema igračima. Uz povratak Žune i Smajića mi imamo ekipu koja je sigurno u top 5 prve federalne.
- BatistutA19
- Kontakt:
Bravo za upravu odlicna 2 ciljana pojacanja ,ne treba gomilat igrace nego maximalno koristit nase domace igrace a sto se tice stopera po meni ne treba nama 2 starija stopera nego Isakovic odlican i uz njeg mladjeg stopera da uci. Kad je rezultat dobar ubacivat i drugog mladjeg stopera.
Ipak ova sezona je drugacija od prosle i mislim da ce se osjetit i na broju gledalaca pozitivno ,ove sezone znamo za sta se borimo i sta nam je cilj a to je ulazak u FL i vijerujem da ce mo ligu proci lagano a i baraz sa kim god budemo igrali ipak smo mi CELIK koji lagano se i sigurno vraca tamo gdje objektivno pripada a to je vrh PL .Definitivno ovaj Celik mi je drazi u ovoj ligi sad nego kad smo cekali pocetak sezzone u PL i znas unapred da je sezona samo jedno veliko nista sa najavljenom nerealnom ambicijom za vrh a ustavari bez plana i cilja uvjek uz povecanje duga a sad je svaka sezona plan i cilj i smaenje duga uz odlican marketing.
UPRAVA CISTA DESETKA I PUNA PODRSKA
Ipak ova sezona je drugacija od prosle i mislim da ce se osjetit i na broju gledalaca pozitivno ,ove sezone znamo za sta se borimo i sta nam je cilj a to je ulazak u FL i vijerujem da ce mo ligu proci lagano a i baraz sa kim god budemo igrali ipak smo mi CELIK koji lagano se i sigurno vraca tamo gdje objektivno pripada a to je vrh PL .Definitivno ovaj Celik mi je drazi u ovoj ligi sad nego kad smo cekali pocetak sezzone u PL i znas unapred da je sezona samo jedno veliko nista sa najavljenom nerealnom ambicijom za vrh a ustavari bez plana i cilja uvjek uz povecanje duga a sad je svaka sezona plan i cilj i smaenje duga uz odlican marketing.
UPRAVA CISTA DESETKA I PUNA PODRSKA
Čisto da se zna. Uplate za "Čelični zid" se već mogu lično odnijeti u klub. Ja sam jučer za sebe uplatio dvije pločice...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Ja sam spominjao par puta da se tu pogleda.Trebalo bi mladog stopera gledati, jer lagano onda stesaje prema gore kako se ulazi iz lige u ligu, čeliči se i imas onda igraca na duže staze, a da ne spominjemo transfer.Ne treba sad nama neko haos iskusan sa 32-33+ u ovoj ligi.Treba iskoristiti ovu ligu maksimalno kad smo vec tu i dati mlađima šansu i da pravimo novu generaciju igrača.Jak omladinski pogon jaka skola nogometa samo tako fudbal u BiH moze napredovati a ovo dovođenja kvazi investitora, evo sad citam i partnera po nekim klubovima nema od toga nista.Nismo mi liga zanimljiva pravim investitorima da ti dođe arapčina i uloži u startu par miliončića i da pometeš sve i igras grupnu fazu evrope.RubikovaKocka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:06Neko je već pominjao Fk Romari. Tu bi trebalo baciti malo oko i dovesti 1-2 malca. Rezultati govore da tu ima pregrst talenta.
-
- Kontakt:
Dok ne odblokiras racun nemoj se puno nadati nekom dobrom skautingu i dolasku talentovanih omladinaca u Čelik, koji bi im placao studentski dom, skolarinu... Dok se ne rijesimo ovih dugova nece biti ozbiljnog pomaka u omlad pogonu jednistavno svu energiju i novac sad moramo usmjeriti na vracanje dugovaCelicni je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:07Ja sam spominjao par puta da se tu pogleda.Trebalo bi mladog stopera gledati, jer lagano onda stesaje prema gore kako se ulazi iz lige u ligu, čeliči se i imas onda igraca na duže staze, a da ne spominjemo transfer.Ne treba sad nama neko haos iskusan sa 32-33+ u ovoj ligi.Treba iskoristiti ovu ligu maksimalno kad smo vec tu i dati mlađima šansu i da pravimo novu generaciju igrača.Jak omladinski pogon jaka skola nogometa samo tako fudbal u BiH moze napredovati a ovo dovođenja kvazi investitora, evo sad citam i partnera po nekim klubovima nema od toga nista.Nismo mi liga zanimljiva pravim investitorima da ti dođe arapčina i uloži u startu par miliončića i da pometeš sve i igras grupnu fazu evrope.RubikovaKocka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:06Neko je već pominjao Fk Romari. Tu bi trebalo baciti malo oko i dovesti 1-2 malca. Rezultati govore da tu ima pregrst talenta.
https://www.facebook.com/nkcelik.ba/pos ... ukvUdwMqal
https://www.facebook.com/nkcelik.ba/pos ... qEZssReCgl
Akcija će biti predstavljena ovih dana, ali ljudi već dolaze u klub i vrše uplate. 100 KM za pločicu sa željenim sadržajem.
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 9 gostiju.