Tek ces da shvatis koliko si se zayebao.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ide Frenki u United, siguran sam u to. Xavi se nesto bunio kao i svaki trener, ali Laporti trebaju pare podhitno i to se zavrsava uskoro.
Jelde Relja zna znanjeFelixians4 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:54Ne postoji igrač koji bolje distribuira i prenosi loptu iz prve trećine. Tehnički perfektan, uvek svestan svega što se dešava, savršena rešenja. Savršen u nošenju lopte kroz dribling, u vertikalnim pasovima, neko ko može da popuni 16 metara iz drugog plana
Dobrodošao u
@ManUtd
samo ne znam što sam mu se zamjerio pa mi onemogućio da mu komentira,isključivo sam svršavao i hvalio ga u replikama,al isključivo. no opet,šta jest,jest, maestralan je. ima ih dosta i po forumima i diljem online mreža,a on je u vrhu.beka23 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 19:25Jelde Relja zna znanjeFelixians4 je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:54Ne postoji igrač koji bolje distribuira i prenosi loptu iz prve trećine. Tehnički perfektan, uvek svestan svega što se dešava, savršena rešenja. Savršen u nošenju lopte kroz dribling, u vertikalnim pasovima, neko ko može da popuni 16 metara iz drugog plana
Dobrodošao u
@ManUtd![]()
Samo sto kad bi dobio priliku da igra na Busovoj poziciji (nije bilo bas cesto, ali kad god je igrao na Buskecovoj pozciji) bio je najgori na terenu i na poluvremenu je mjenjan - mozda je poslijedica tog sto nije bio uigran i nije u kontinuitetu dobijajo sansu na toj poziciji, ali u tim situacijama je bio kriminalan. On realno u Barceloni je bio prosjecan igrac, nikad se nije izdigao iznad prosjeka i pokazao zasto se smatra jednim od najvecih potencijala - dosao je Pedri sa 17 godina i automatski ga je zasjenio, pokazao da ima vise odlucnosti, hrabrosti i smjelosti da preuzme odgovornost - i to za mene je pokazatelj da FDJ moze biti solidan igrac u sistemu, ali da nema glavu (da ne kazem muda) da bude igrac broj 1 koji ce na sebe preuzeti odgovornost i povuci ekipu. Od dolaska Xavija dosta je utakmica poceo sa klupe ili one u kojima je igrao bio je prva izmjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.