Navodno je bio neki kontakt, al' ništa konkretno.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidi kurvica uzeše nam igrača a nisi ni ponudu poslali.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bit će Rahimaga veliko pojačanje za Čelzi. Valjda izvuku maksimalno, 60 miliona je ok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Lisandro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bukvalno ovo niko iole relevantan nije objavio, cak ni Italijanski trac mediji koji su u stanju da povezu neymarq i juventus... ovi najblizi Juventusu tvrde da je udaljenost u zahtjevima i ponudi isuviše velika u ovom trenutku... kakav kurcevi werner i 30mil... to sa wernerom u dealu ne bi islo ispod priblizno 70mil ako bi Juventus uopste i pristao na ukljucivanje igraca u razmjenu jer ako hoce nekog igraca onda uzmu cash pa ga kasnije kupe po ranije dogovorenim uslovima da izbjegnu poreske sumnje kao sto je uradjeno u dealu pjanic za arthura pa se ganjali po tuzilastvu mjesecima zbog te razmjene...
Ma gotovo je to. De ligt je novi igrac celsija.
Puno je 20mil.
Manchester United are close to agreeing a deal with Barcelona for midfielder Frenkie de Jong
Manchester United are close to agreeing a deal with Barcelona for midfielder Frenkie de Jong
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mislim da se Arsenal zayebo za Jesusa. Jedino ako ne pukne sad neko žestok prime i napredak ne vidim ga da ce ikad preci 15 ligaskih golova. Conversion rate mu je loš a ide u ekipu gdje ce imati još manje dobrih prilika. Jedino alp budu htjeli igrati neku presing igru, on je tu dobar, hoce ganjati loptu.
Ten Hag naredio da travu sijeku na 15mm.
Ocekuje se vidljiv napredak. Dzaba stoperica ako je trava prerasla
Ocekuje se vidljiv napredak. Dzaba stoperica ako je trava prerasla
45 miliona na danasnjem trzistu za napadaca od 25 godina koji je dobro funkcionisao u sampionskom sistemu? Pa vi platiste nekog anonimca 100 miliona al to nije zayeb?nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:12Mislim da se Arsenal zayebo za Jesusa. Jedino ako ne pukne sad neko žestok prime i napredak ne vidim ga da ce ikad preci 15 ligaskih golova. Conversion rate mu je loš a ide u ekipu gdje ce imati još manje dobrih prilika. Jedino alp budu htjeli igrati neku presing igru, on je tu dobar, hoce ganjati loptu.
Gabriel je dobar igrac,mozda nije perfektan strijelac ali ako Saka jos dodatno napreduje nek njih dvojica imaju 30-35 ligaskih golova skupa bice to dobro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne gledam cijenu, gledam kako bi se mogao uklopiti. Nunez je nepoznat pa imam tu nadu da ce biti dobar igrac, ako ispadne na istom nivou Nunez kao sto je Jesus bio do sad za mene ce biti flop.Brokula je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:2145 miliona na danasnjem trzistu za napadaca od 25 godina koji je dobro funkcionisao u sampionskom sistemu? Pa vi platiste nekog anonimca 100 miliona al to nije zayeb?nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:12Mislim da se Arsenal zayebo za Jesusa. Jedino ako ne pukne sad neko žestok prime i napredak ne vidim ga da ce ikad preci 15 ligaskih golova. Conversion rate mu je loš a ide u ekipu gdje ce imati još manje dobrih prilika. Jedino alp budu htjeli igrati neku presing igru, on je tu dobar, hoce ganjati loptu.
Ja sam ubjedjen da će Jesus u Arsenalu biti pravo dobar, da će se na kraju iduće sezone pričati o njemu kao o jednom od najboljih transfera ovog ljeta. Očekujem 18-25 golova i Arsenal u prve 4 ekipe. Pa i sam Salah prije Liverpool nije bio top strijelac i igrač koji prebacuje 15 golova ali u Liverpoolu je to postao. Tako isto mislim da će Gabrijelu goditi London, Arsenal i uloga prvog igrača ekipe - ne prve rezerve već glavnog igrača ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.